0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχει δοθεί παράταση ως την Τρίτη ήδη...Αλλά ακούγεται Φάση Ειδικοτήτων για την ερχόμενη εβδομάδα....Αν και δεν πιστεύω ότι θα είναι μέσα οι ΠΕ17...Αν αρνηθείς την πρόσληψη εξ' αρχής, δεν παίρνεις την ποινή αποκλεισμού για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος, έτσι δεν είναι;
Σ ευχαριστώ πολυ, ναι είμαι φπψ πως το κατάλαβες δεν έγραψα την ειδικότητα και είναι η πρώτη φόρα που κάνω αίτηση ατον συγκεκριμένο φορεα, εργαζόμουν σε αμεα από το 2006 έως το 2010. Δεν ενδιαφέρθηκα καθόλου για όλα αυτά (ωράρια, ωρομίσθιο κτλ) γιατι άκουσα τα καλυτερα για τον φορεα και γιατί είμαι έκτος τάξης εδώ και δύο έτη λόγω μαστερ και το εχω αναγκη και πάλι ευχάριστω την άμεση ανταπόκριση
Παράθεση από: ΝΕΦΕΛΗ!!! στις Σεπτεμβρίου 21, 2012, 04:50:43 pmΣ ευχαριστώ πολυ, ναι είμαι φπψ πως το κατάλαβες δεν έγραψα την ειδικότητα και είναι η πρώτη φόρα που κάνω αίτηση ατον συγκεκριμένο φορεα, εργαζόμουν σε αμεα από το 2006 έως το 2010. Δεν ενδιαφέρθηκα καθόλου για όλα αυτά (ωράρια, ωρομίσθιο κτλ) γιατι άκουσα τα καλυτερα για τον φορεα και γιατί είμαι έκτος τάξης εδώ και δύο έτη λόγω μαστερ και το εχω αναγκη και πάλι ευχάριστω την άμεση ανταπόκρισηΠαρακαλώ ΝΕΦΕΛΗ. Κατάλαβα την ειδικότητά σου, επειδή οι τεχνικές ειδικότητες γνωρίζουν τι γίνεται στις ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ συνήθως. Από τη στιγμή που μίλησες για Π
Ξέρει κάποιος αν μπορείς αν είσαι αναπληρωτής πλήρους και να δουλεύεις και στα ΕΠΑΣ? Υπάρχει περίπτωση αν με καλέσουν κι από τα δύο. Τι γίνεται αν πω ναι στα ΕΠΑΣ και μετά θέλω να δεχθώ πρόσληψη ως αναπληρώτρια?
Σωστά phni. Δε γίνεται. Από τη μία το υπουργείο παιδείας δε σου επιτρέπει να εργάζεσαι αλλού όταν είσαι αναπληρωτής και από την άλλη ο ΟΑΕΔ δε δίνει πάνω από 7 ώρες σε εργαζόμενους ή ελεύθερους επαγγελματίες. Ίσως αν κάποιος πάρει άδεια από το ΠΥΣΔΕ να του δώσουν το δικαίωμα να πάρει μερικές ώρες στον ΟΑΕΔ, αλλά θα είναι κάτω από 7.Ωστόσο, συνάδελφοι πιστεύω ότι αν είμαστε ΑΚΩ είναι καλό να σκεφτόμαστε και τους υπόλοιπους που προσπαθούν να πάρουν καμιά ώρα στον ΟΑΕΔ για να ζήσουν ως ωρομίσθιοι. Είναι και το ηθικό κομμάτι βλέπετε...