*

Αποστολέας Θέμα: Προκήρυξη Πρόσληψης Ωρομισθίου Εκπαιδευτικού Προσωπικού ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ 2012-2013  (Αναγνώστηκε 60403 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
Έχει δοθεί παράταση ως την Τρίτη ήδη...Αλλά ακούγεται Φάση Ειδικοτήτων για την ερχόμενη εβδομάδα....
Αν και δεν πιστεύω ότι θα είναι μέσα οι ΠΕ17...
Αν αρνηθείς την πρόσληψη εξ' αρχής, δεν παίρνεις την ποινή αποκλεισμού για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος, έτσι δεν είναι;
Ακριβώς έτσι. Αν αρνηθείς από την αρχή δεν έχεις ποινή αποκλεισμού.
Ούτε εγώ πιστεύω ότι θα καλέσουν ΠΕ17 από την επόμενη εβδομάδα...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος fofokir

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Ευχαριστώ πολύ!

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
Σ ευχαριστώ πολυ, ναι είμαι φπψ πως το κατάλαβες δεν έγραψα την ειδικότητα και είναι η πρώτη φόρα που κάνω αίτηση ατον συγκεκριμένο φορεα, εργαζόμουν σε αμεα από το 2006 έως το 2010. Δεν ενδιαφέρθηκα καθόλου για όλα αυτά (ωράρια, ωρομίσθιο κτλ) γιατι άκουσα τα καλυτερα για τον φορεα και γιατί είμαι έκτος τάξης εδώ και δύο έτη  λόγω μαστερ και το εχω αναγκη και πάλι ευχάριστω την άμεση ανταπόκριση
Παρακαλώ ΝΕΦΕΛΗ. Κατάλαβα την ειδικότητά σου, επειδή οι τεχνικές ειδικότητες γνωρίζουν τι γίνεται στις ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ συνήθως. Από τη στιγμή που μίλησες για Π

Αποσυνδεδεμένος tinakipe17

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 82 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
    • Προφίλ
Λαζαρε ποσο παει ο μισθος στις ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ? Με 21 ωρες την εβδομαδα.....θυμαμαι παλια μετρουσαν τις συνολικες ωρες του μηνα.Θυμαμαι αν επεφτε αργια και ειχες εκεινη την ημερα το 7ωρο σου χανονταν αρκετες ωρες αρα επεφτε και ο μισθος εκεινου του μηνα.Θυμασαι περιπου ποσα παιρνει ενας με πληρης ωραριο?εκει περικοπες δεν εγιναν?
Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε,
αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος ΝΕΦΕΛΗ!!!

• Νέο μέλος
  • *
  • Η υπομονή είναι η τέχνη της ελπίδας!
    • Προφίλ
Σ ευχαριστώ πολυ, ναι είμαι φπψ πως το κατάλαβες δεν έγραψα την ειδικότητα και είναι η πρώτη φόρα που κάνω αίτηση ατον συγκεκριμένο φορεα, εργαζόμουν σε αμεα από το 2006 έως το 2010. Δεν ενδιαφέρθηκα καθόλου για όλα αυτά (ωράρια, ωρομίσθιο κτλ) γιατι άκουσα τα καλυτερα για τον φορεα και γιατί είμαι έκτος τάξης εδώ και δύο έτη  λόγω μαστερ και το εχω αναγκη και πάλι ευχάριστω την άμεση ανταπόκριση
Παρακαλώ ΝΕΦΕΛΗ. Κατάλαβα την ειδικότητά σου, επειδή οι τεχνικές ειδικότητες γνωρίζουν τι γίνεται στις ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ συνήθως. Από τη στιγμή που μίλησες για Π

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
Παρακαλώ ΝΕΦΕΛΗ και ευχαριστώ για τις ευχές σου. Θα περιμένουμε νέα σου!  :)

Φωτεινή το ωρομίσθιο είναι 15

Αποσυνδεδεμένος tinakipe17

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 82 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
    • Προφίλ
Οχι Λαζαρε...........καμια σχεση.Δεν ειναι οπως παλια.Ουφφφφφφφφφφφφφφφ
Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε,
αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος manolai

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Καλημέρα, ξέρει κάποιος αν μπορείς να δουλεύεις στο ΕΠΑΣ και παράλληλα να είσαι Α.Μ.Ω στο παιδείας;(π.χ να έχεις 5 ώρες στο ΕΠΑΣ και 15 σαν αναπληρωτής). Ευχαιστώ

Αποσυνδεδεμένος dim12

• Πλήρες μέλος
  • Μητέρα της μάθησης είναι η επανάληψη
    • Προφίλ
Εγώ το 2010 - 2011 είχα 7 ώρες στην ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ και 13 ώρες Α.Μ.Ω. στο παιδείας. Νομίζω ότι συνολικά δεν πρέπει να ξεπερνάς τις 21 ώρες.

Αποσυνδεδεμένος nevel

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Ξέρει κάποιος αν μπορείς αν είσαι αναπληρωτής πλήρους και να δουλεύεις και στα ΕΠΑΣ? Υπάρχει περίπτωση αν με καλέσουν κι από τα δύο. Τι γίνεται αν πω ναι στα ΕΠΑΣ και μετά θέλω να δεχθώ πρόσληψη ως αναπληρώτρια?

Αποσυνδεδεμένος killbill

• Ιστορικό μέλος
  • Αν θες να μάθεις κάτι τότε δίδαξέ το
    • Προφίλ
αν κρινεις από το γεγονός ότι μπορείς να είσαι αναπληρωτής πλήρους και να είσαι και σε ΙΕΚ, γιατί όχι και σε ΕΠΑΣ?
(το έχω κανει αυτό και να είμαι και σε ΙΕΚ)

Αποσυνδεδεμένος phni

• Πλήρες μέλος
  • πε 17.02
    • Προφίλ
Ξέρει κάποιος αν μπορείς αν είσαι αναπληρωτής πλήρους και να δουλεύεις και στα ΕΠΑΣ? Υπάρχει περίπτωση αν με καλέσουν κι από τα δύο. Τι γίνεται αν πω ναι στα ΕΠΑΣ και μετά θέλω να δεχθώ πρόσληψη ως αναπληρώτρια?
οχι δεν γινετε πληρους αναπληρωτης και στις επας οαεδ

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
Σωστά phni. Δε γίνεται. Από τη μία το υπουργείο παιδείας δε σου επιτρέπει να εργάζεσαι αλλού όταν είσαι αναπληρωτής και από την άλλη ο ΟΑΕΔ δε δίνει πάνω από 7 ώρες σε εργαζόμενους ή ελεύθερους επαγγελματίες. Ίσως αν κάποιος πάρει άδεια από το ΠΥΣΔΕ να του δώσουν το δικαίωμα να πάρει μερικές ώρες στον ΟΑΕΔ, αλλά θα είναι κάτω από 7.

Ωστόσο, συνάδελφοι πιστεύω ότι αν είμαστε ΑΚΩ είναι καλό να σκεφτόμαστε και τους υπόλοιπους που προσπαθούν να πάρουν καμιά ώρα στον ΟΑΕΔ για να ζήσουν ως ωρομίσθιοι. Είναι και το ηθικό κομμάτι βλέπετε...

Αποσυνδεδεμένος Julia_

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Σωστά phni. Δε γίνεται. Από τη μία το υπουργείο παιδείας δε σου επιτρέπει να εργάζεσαι αλλού όταν είσαι αναπληρωτής και από την άλλη ο ΟΑΕΔ δε δίνει πάνω από 7 ώρες σε εργαζόμενους ή ελεύθερους επαγγελματίες. Ίσως αν κάποιος πάρει άδεια από το ΠΥΣΔΕ να του δώσουν το δικαίωμα να πάρει μερικές ώρες στον ΟΑΕΔ, αλλά θα είναι κάτω από 7.

Ωστόσο, συνάδελφοι πιστεύω ότι αν είμαστε ΑΚΩ είναι καλό να σκεφτόμαστε και τους υπόλοιπους που προσπαθούν να πάρουν καμιά ώρα στον ΟΑΕΔ για να ζήσουν ως ωρομίσθιοι. Είναι και το ηθικό κομμάτι βλέπετε...

και ρωτάω: άραγε πόσο ηθική υπάρχει όταν βλέπουμε δημ. υπαλ. να διδάσκουν στον ΟΑΕΔ; γιατί να τους δίνεται η δυνατότητά αυτή;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182736
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)