0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτός που μου μίλησε ήταν ευγενικός. Αρχικά μου είπε ότι έπρεπε να πάρω κάποιον άλλο, άλλα μια γυναίκα από δίπλα του είπε ότι ξεκίνησαν σήμερα και μου το μετέφερε. Μάλιστα με ρώτησε και ποιά θέση έχω όταν του είπε η κυρία δίπλα ότι σήμερα έπαιρναν τους πρώτους.
αν υπογραψεις στον οαεδ και παραιτηθεις για το υπεπθ εχεις αποκλεισμο για το τρεχων + 2 ετη εκτος και αν η παραιτηση γινει για προβλημα υγιειας που αναφερετε στην εγκυκλιο
Και φέτος και μετά τις 28 Μαίου του 2011 έχω προυπηρεσία.Ούτε αυτή μπήκε!!!!!!:)Θα τους λιντσάρουνε μου είπε αν βάλουνε την προυπηρεσία αυτή διότι το Ε1 μου είναι κάτω των 5000 ευρώ.Εγώ τους είπα...μάλλον είναι τα βίσματα που παίρνουνε τηλέφωνο και πως ξέρω αν κάποιος με χωρίς προυπηρεσία βρίσκεται παραπάνω από εμένα εφόσον βγάλατε τη δικιά μου;Δεν έχει λέει χρόνο να ασχολείται με τη δική μου περίπτωση.Και τους είπα καλά κάνουνε και απολύουνε τόσους υπαλλήλους και πως τα τηλέφωνα αυτά καλό θα ήτανε να παρακολουθούνται...Επίσης πως είναι δυνατόν ο ΟΑΕΔ που βοηθά ευπαθείς ομάδες με χαμηλό εισόδημα και ανέργους να έχει τέτοιου είδους μέτρο...είναι υπουργική απόφαση λέει.Μαλακίες δηλαδή................
μην πας αυριο να υπογραψεις αν περιμενεις να βγουν απο το υπεπθ.πες τους οτι σου ετυχε κατι σοβαρο βρες κατι και πηγαινε απο δευτερα