*

Αποστολέας Θέμα: Προκήρυξη Πρόσληψης Ωρομισθίου Εκπαιδευτικού Προσωπικού ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ 2012-2013  (Αναγνώστηκε 60347 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος lavas

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Από αττική εχει καποιος ενημερωση? ενδιαφερομαι για καλαμακι ειδικοτητα ΠΕ20

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος sofi@@

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Όσο ζω ελπίζω.........
    • Προφίλ
Καλησπέρα!!Το πρωί πήρα στην ΕΠΑΣ Ηρακλείου Κρήτης και μου είπαν ότι σήμερα άρχισαν να καλούν..

Αποσυνδεδεμένος Julia_

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
όταν παίρνετε τηλ στις επας, με τι διάθεση δίνουν απαντήσεις...?

Αποσυνδεδεμένος sofi@@

• Νέο μέλος
  • *
  • Όσο ζω ελπίζω.........
    • Προφίλ
Αυτός που μου μίλησε ήταν ευγενικός. Αρχικά μου είπε ότι έπρεπε να πάρω κάποιον άλλο, άλλα μια γυναίκα από δίπλα του είπε ότι ξεκίνησαν σήμερα και μου το μετέφερε. Μάλιστα με ρώτησε και ποιά θέση έχω όταν του είπε η κυρία δίπλα ότι σήμερα έπαιρναν τους πρώτους.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Julia_

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Αυτός που μου μίλησε ήταν ευγενικός. Αρχικά μου είπε ότι έπρεπε να πάρω κάποιον άλλο, άλλα μια γυναίκα από δίπλα του είπε ότι ξεκίνησαν σήμερα και μου το μετέφερε. Μάλιστα με ρώτησε και ποιά θέση έχω όταν του είπε η κυρία δίπλα ότι σήμερα έπαιρναν τους πρώτους.
ευχαριστώ!

Αποσυνδεδεμένος ΝΕΦΕΛΗ!!!

• Νέο μέλος
  • *
  • Η υπομονή είναι η τέχνη της ελπίδας!
    • Προφίλ
Καλημέρα σε όλους.Lasid χρειάζομαι τα φώτα σου και πάλι.Με καλέσαν απο την πβμ της λακκιας και χαρηκα πολυ, αλλα δεν εχουν κυρωθεί οι πίνακες ειδικής και προβληματίζομαι.Αν αύριο παρουσιαστώ στον οαεδ και μεθαυριο με καλεσουν απ το υπεπθ, θα αναγκαστώ να παραιτηθώ και αυτό συνεπάγεται αποκλεισμό απο τους πινακες του οαεδ κατα το τρέχον αλλα και το επόμενο έτος ή δεν ισχύουν αυτές οι <ποινές> στον οαεδ;ευχαριστώ πολυ

Αποσυνδεδεμένος phni

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • πε 17.02
    • Προφίλ
αν υπογραψεις στον οαεδ και παραιτηθεις για το υπεπθ εχεις αποκλεισμο για το τρεχων + 2 ετη εκτος και αν η παραιτηση γινει για προβλημα υγιειας που αναφερετε στην εγκυκλιο

Αποσυνδεδεμένος ASTERAKI

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Παιδιά γειά σας!Συνεχίζω το τρελό στόρυ μου...φέτος υπέθετα να βρίσκομαι στα 2650 μόρια και εμφανίζομαι να έχω και πάλι όπως και πέρυσι 1200 μόρια τα οποία μου είπε ο κύριος στο τηλέφωνο πως πέρυσι μου τα βάλανε από την ασπαίτε.Αχ θεέ μου...εγώ ασπαιτέ τελείωσα Ιούνιος 2011 και χαρτιά δεχότανε ως τις 28 Μαίου του 11, απλά εγώ όπως και πολλοί συνάδελφοι το κότσαρα στην προκήρυξη.Με 3 χρόνια προυπηρεσία στα ΣΔΕ ως ΣΣ και ώρες διδασκαλίας  και  έπιανα  1200 μόρια και τώρα μαθαίνω πως πέρυσι δε μου βάλανε προυπηρεσία αλλά ασπαίτε.Δηλαδή τι έχει γίνει;Μια τρύπα μέσα στο νερό!!!!!!Πέρυσι δε ζητούσανε Ε1, γιατί δε μου βάλανε την προυπηρεσία μου;

Αποσυνδεδεμένος ASTERAKI

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Και φέτος και μετά τις 28 Μαίου του 2011  έχω προυπηρεσία.Ούτε αυτή μπήκε!!!!!!:)Θα τους λιντσάρουνε μου είπε αν βάλουνε την προυπηρεσία αυτή διότι το Ε1 μου είναι κάτω των 5000 ευρώ.Εγώ τους είπα...μάλλον είναι τα βίσματα που παίρνουνε τηλέφωνο και πως ξέρω αν κάποιος με χωρίς προυπηρεσία βρίσκεται παραπάνω από εμένα εφόσον βγάλατε τη δικιά μου;Δεν έχει λέει χρόνο να ασχολείται με τη δική μου περίπτωση.Και τους είπα καλά κάνουνε και απολύουνε τόσους υπαλλήλους και πως τα τηλέφωνα αυτά καλό θα ήτανε να παρακολουθούνται...Επίσης πως είναι δυνατόν ο ΟΑΕΔ που βοηθά ευπαθείς ομάδες με χαμηλό εισόδημα και ανέργους να έχει τέτοιου είδους μέτρο...είναι υπουργική απόφαση λέει.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 27, 2012, 01:27:16 am από ASTERAKI »

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
αν υπογραψεις στον οαεδ και παραιτηθεις για το υπεπθ εχεις αποκλεισμο για το τρεχων + 2 ετη εκτος και αν η παραιτηση γινει για προβλημα υγιειας που αναφερετε στην εγκυκλιο

Ευχαριστώ πολυ.Παιδιά  είμαι πολυ προβληματιμένη, οι φιλολογοι ειδικης θα βγουν αυριο η μεθαυριο.εγω αυριο θα παω στον οαεδ να υπογραψω, θα μου κανουν λετε την χαρη να υπογραψω την δευτερα ώστε να ξερω αν θα με παρουν στο υπεπθ ή οφειλουν όλοι οι εκπαιδευτικοι να υπογραψουν την προβλεπομενη μερα;;

Αποσυνδεδεμένος phni

• Πλήρες μέλος
  • πε 17.02
    • Προφίλ
μην πας αυριο να υπογραψεις αν περιμενεις να βγουν απο το υπεπθ.πες τους οτι σου ετυχε κατι σοβαρο βρες κατι και πηγαινε απο δευτερα

Αποσυνδεδεμένος phni

• Πλήρες μέλος
  • πε 17.02
    • Προφίλ
Και φέτος και μετά τις 28 Μαίου του 2011  έχω προυπηρεσία.Ούτε αυτή μπήκε!!!!!!:)Θα τους λιντσάρουνε μου είπε αν βάλουνε την προυπηρεσία αυτή διότι το Ε1 μου είναι κάτω των 5000 ευρώ.Εγώ τους είπα...μάλλον είναι τα βίσματα που παίρνουνε τηλέφωνο και πως ξέρω αν κάποιος με χωρίς προυπηρεσία βρίσκεται παραπάνω από εμένα εφόσον βγάλατε τη δικιά μου;Δεν έχει λέει χρόνο να ασχολείται με τη δική μου περίπτωση.Και τους είπα καλά κάνουνε και απολύουνε τόσους υπαλλήλους και πως τα τηλέφωνα αυτά καλό θα ήτανε να παρακολουθούνται...Επίσης πως είναι δυνατόν ο ΟΑΕΔ που βοηθά ευπαθείς ομάδες με χαμηλό εισόδημα και ανέργους να έχει τέτοιου είδους μέτρο...είναι υπουργική απόφαση λέει.Μαλακίες δηλαδή................
οτι θελουν  κανουν.ψαχτω με δικηγορο αν μπορεις

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
μην πας αυριο να υπογραψεις αν περιμενεις να βγουν απο το υπεπθ.πες τους οτι σου ετυχε κατι σοβαρο βρες κατι και πηγαινε απο δευτερα

δεν ειναι πιο σωστο να παω και να τους αναφερω τα πραγματα ως εχουν και να ζητησω την ανοχη τους, εχω ενα θεμα δεν ειμαι καλη στις δικαιολογιες και επισης μου ειναι δυσκολο να αυτοαναιρουμαι, σημερα τους ειπα οτι θα παρισταμαι αυριο.θεωρεις οτι δεν θα μου κανουν την χαρη;

Αποσυνδεδεμένος phni

• Πλήρες μέλος
  • πε 17.02
    • Προφίλ
οχι δεν θα στην κανουν αν πρεπει να παρουν καποιο δικο τους

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709