*

Αποστολέας Θέμα: Προκήρυξη Πρόσληψης Ωρομισθίου Εκπαιδευτικού Προσωπικού ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ 2012-2013  (Αναγνώστηκε 60168 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Kyri

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
2 ερωτήσεις:

Η ανεργία πρέπει να είναι πάνω από 12 μήνες για να μοριοδοτηθεί?
Έλαβα πτυχίο στις 19/06, μπορώ να το συπεριλάβω?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
Ναι, η ανεργία πρέπει να είναι πάνω από 12 μήνες για να μοριοδοτηθεί.
Γιατί ρωτάς αν μπορείς να συμπεριλάβεις ένα πτυχίο (προφανώς δεύτερο, δεν είναι το κύριο) που έλαβες στις 19/6;
Εφόσον οι αιτήσεις λήγουν στις 25/6 λογικά δεν έχεις κάποιο πρόβλημα να το συμπεριλάβεις.

Αποσυνδεδεμένος θάvος

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
ίσως να αναφέρεται στο ότι ζητείται κάθε νέο προσόν (π.χ. πτυχίο, μεταπτυχιακό, κτλ) ή προϋπηρεσία μέχρι και 15/06.

Παράθεση
Οι υποψήφιοι ωρομίσθιοι που υπέβαλαν αίτηση το σχολικό έτος 2011-2012 και
μοριοδοτήθηκαν, θα υποβάλλουν μόνο τα δικαιολογητικά προϋπηρεσίας
(διδακτική ή και επαγγελματική) που βεβαιώνουν την προϋπηρεσία και τους
τίτλους που αποκτήθηκαν από 28 Μαϊου 2011 έως τις 15 Ιουνίου 2012 και δεν
έχουν προσκομιστεί, καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ανεργίας και
οικογενειακής κατάστασης.

Αποσυνδεδεμένος kat810

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
πηρα σημερα τηλ και μου ειπαν οι γυναικες δεν χρειαζεται να τσεκαρουν τιποτα στο κουτακι με τις στρατιωτικες υποχρεωσεις....το ΑΦΜ μου το εκτυπωσαν εμενα απο τα κεπ κ το επικυρωσαν....
δηλαδη την προυπηρεσια ειτε ειναι στον ιδιωτικο τομεα η στον δημοσια εχουμε ενα πρωτοτυπο επικυρωμενο κ καθε φορα το βγαζουμε φωτοτυπια κ το επικυρωνουμε??????οπως το πτυχιο μας δηλαδη....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
Ε ναι kat810, αλλιώς θα έπρεπε κάθε φορά που θέλαμε να συμμετάσχουμε σε μια προκήρυξη να ζητάμε από τα σχολεία που διδάξαμε να μας δίνουν νέα βεβαίωση προϋπηρεσίας. Καταλαβαίνεις πόσο επίπονο θα ήταν αυτό!

Αποσυνδεδεμένος θάvος

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
To ΑΦΜ το δείχνουμε με εκκαθαριστικό φωτοτυπημένο ή με τη βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ του τμήματος Μητρώου της ΔΟΥ. Εγώ φέτος θα υποβάλλω το έντυπο μεταβολής της αστυνομικής μου ταυτότητας στο Μητρώο της εφορίας, που σαφώς έχει επίσημα στο πάνω μέρος του το ΑΦΜ μου. Έτσι για να μην ξέρουν τις "υψηλές" ετήσιες αποδοχές μου!  8)

άσχετο με την κουβέντα, αλλά γιατί δεν βάζεις απλά μια επικυρωμένη φωτοτυπία της νέας σου ταυτότητας με μια υποσημείωση ότι την στέλνεις (παρά το ότι μοριοδοτήθηκες πέρσι), λόγω αλλαγής;
εξάλλου το αφμ σου δεν αλλάζει, ώστε να απαιτείται να στείλεις έγγραφο επ'αυτού.

Αποσυνδεδεμένος kat810

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Ε ναι kat810, αλλιώς θα έπρεπε κάθε φορά που θέλαμε να συμμετάσχουμε σε μια προκήρυξη να ζητάμε από τα σχολεία που διδάξαμε να μας δίνουν νέα βεβαίωση προϋπηρεσίας. Καταλαβαίνεις πόσο επίπονο θα ήταν αυτό!

εσυ καλα τα λες και συμφωνω....αλλα μη νομιζεις καποιος μου ειπε οτι καθε φορα πρεπει να τρεχεις ξανα κ ξανα...κ λεω ειστε σοβαροι????δηλαδη εαν εγω εχω απο 30 διαφορετικα μερη προυπηρεσια θα τρεχω κ στα 30??????κ μ ειπαν ναι...

Αποσυνδεδεμένος tinkerbel!

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Συγνώμη αν η ερώτηση έχει απαντηθεί σε κάποια άλλη σελίδα του forum... η προυπηρεσία σε φροντιστήριο πώς αποδεικνύεται?
Μυστικά για έναν ονειρεμένο γάμο! http://projectgamos.gr/

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
εσυ καλα τα λες και συμφωνω....αλλα μη νομιζεις καποιος μου ειπε οτι καθε φορα πρεπει να τρεχεις ξανα κ ξανα...κ λεω ειστε σοβαροι????δηλαδη εαν εγω εχω απο 30 διαφορετικα μερη προυπηρεσια θα τρεχω κ στα 30??????κ μ ειπαν ναι...
Λυπάμαι που υπάρχουν άνθρωποι που ανοίγουν το στόμα τους και μιλάνε χωρίς να κατέχουν ένα ζήτημα.
Τι χρωστάς τώρα εσύ και καθένας που θέλει να μάθει να παραπληροφορείσαι; Μη στενοχωριέσαι...
η ζωή είναι απλή, ακόμα και στην Ελλάδα! Όμως είναι ευθύνη μας να ρωτάμε υπεύθυνα άτομα να μας απαντούν!
Καλά έκανες και ξαναρώτησες, αφού η πρώτη απάντηση που έλαβες σου φάνηκε περίεργη. Τώρα ξέρεις!!!  ;)

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
Συγνώμη αν η ερώτηση έχει απαντηθεί σε κάποια άλλη σελίδα του forum... η προυπηρεσία σε φροντιστήριο πώς αποδεικνύεται?
Στη συγκεκριμένη προκήρυξη δεν υπολογίζεται προϋπηρεσία από φροντιστήριο. Εννοείται ότι σε προκήρυξη που θα συνυπολογίζεται θα εξηγεί πώς την αποδεικνύεις. Κάποτε είχα ζητήσει προϋπηρεσία από φροντιστήριο για προκήρυξη σε δημόσια ΙΕΚ και φυσικά δεν υπήρχε αρχείο για να μου πούνε πόση ακριβώς προϋπηρεσία είχα.
Μου έδωσαν ένα έγγραφο με σφραγίδα του φροντιστηρίου που έλεγε πόσες ώρες εργασίας είχα.
Εννοείται ότι τις είχα υπολογίσει εγώ και τους είπα πόσες να γράψουν.
Δε νομίζω ότι έχει κάποια πρακτική αξία η προϋπηρεσία από φροντιστήριο.
Το μόνο που έχει αξία είναι τα ένσημα που σου κολλάνε, αν σου τα κολλάνε!

Αποσυνδεδεμένος maria123

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
 θα ήθελα να κάνω αίτηση, αλλά δεν εχω διδακτική εμπειρία ούτε επαγγελματική, νομίζετε οτι είναι άδικος κόπος?υπάρχει περίπτωση να καλέσουν καπόιον με μηδενική εμπειρία; Τα αποττελέσματα που μπορούμε να τα δούμε; μετά τις αιτήσεις;

Αποσυνδεδεμένος lzdg

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 1010110
    • Προφίλ
θα ήθελα να κάνω αίτηση, αλλά δεν εχω διδακτική εμπειρία ούτε επαγγελματική, νομίζετε οτι είναι άδικος κόπος?υπάρχει περίπτωση να καλέσουν καπόιον με μηδενική εμπειρία; Τα αποττελέσματα που μπορούμε να τα δούμε; μετά τις αιτήσεις;

Εξαρτάται το μέρος που είσαι, αλλά γενικά θα έλεγα ναι υπάρχει περίπτωση και να κάνεις τα χαρτιά σου. Αυτό διότι πολλοί από εμάς που έχουμε προϋπηρεσία, μας παίρνουν αναπληρωτές ΑΜΩ-ΑΚΩ από το Υπουργείο Παιδείας και δεν πάμε στον ΟΑΕΔ. Don't give up.

Αποσυνδεδεμένος ΕΥΗ 2

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Θα ήθελα να κάνω αίτηση αλλά δεν γνωρίζουν να μου πουν, αν αναγνωρίζετε το πτυχίο μου σε καποια ειδικότητα,έχω τελείωσει τει χρηματοοικονομικών εφαρμογών. Μερικοί μου λένε πως ανήκει στην ΠΕ.18 Λογιστικής και αλλοι στην ΠΕ.18 Διοίκηση επιχειρήσεων. Αν γνωρίζει κάποιος παρακαλώ να βοηθήσει!!!

Αποσυνδεδεμένος maria123

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
φωτοτυπια της καρτας ανεργιας και φωτοτυπία του εκκαθαριστικού ειναι οκ ή μήπως πρέπει να τα επικυρώσω?

αν γνωρίζει κανείς ......

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182655
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 670
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144