0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι υποψήφιοι ωρομίσθιοι που υπέβαλαν αίτηση το σχολικό έτος 2011-2012 καιμοριοδοτήθηκαν, θα υποβάλλουν μόνο τα δικαιολογητικά προϋπηρεσίας(διδακτική ή και επαγγελματική) που βεβαιώνουν την προϋπηρεσία και τουςτίτλους που αποκτήθηκαν από 28 Μαϊου 2011 έως τις 15 Ιουνίου 2012 και δενέχουν προσκομιστεί, καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ανεργίας καιοικογενειακής κατάστασης.
To ΑΦΜ το δείχνουμε με εκκαθαριστικό φωτοτυπημένο ή με τη βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ του τμήματος Μητρώου της ΔΟΥ. Εγώ φέτος θα υποβάλλω το έντυπο μεταβολής της αστυνομικής μου ταυτότητας στο Μητρώο της εφορίας, που σαφώς έχει επίσημα στο πάνω μέρος του το ΑΦΜ μου. Έτσι για να μην ξέρουν τις "υψηλές" ετήσιες αποδοχές μου!
Ε ναι kat810, αλλιώς θα έπρεπε κάθε φορά που θέλαμε να συμμετάσχουμε σε μια προκήρυξη να ζητάμε από τα σχολεία που διδάξαμε να μας δίνουν νέα βεβαίωση προϋπηρεσίας. Καταλαβαίνεις πόσο επίπονο θα ήταν αυτό!
Παράθεση από: Lasid στις Ιουνίου 20, 2012, 07:26:26 pmΕ ναι kat810, αλλιώς θα έπρεπε κάθε φορά που θέλαμε να συμμετάσχουμε σε μια προκήρυξη να ζητάμε από τα σχολεία που διδάξαμε να μας δίνουν νέα βεβαίωση προϋπηρεσίας. Καταλαβαίνεις πόσο επίπονο θα ήταν αυτό!εσυ καλα τα λες και συμφωνω....αλλα μη νομιζεις καποιος μου ειπε οτι καθε φορα πρεπει να τρεχεις ξανα κ ξανα...κ λεω ειστε σοβαροι????δηλαδη εαν εγω εχω απο 30 διαφορετικα μερη προυπηρεσια θα τρεχω κ στα 30???κ μ ειπαν ναι...
Συγνώμη αν η ερώτηση έχει απαντηθεί σε κάποια άλλη σελίδα του forum... η προυπηρεσία σε φροντιστήριο πώς αποδεικνύεται?
θα ήθελα να κάνω αίτηση, αλλά δεν εχω διδακτική εμπειρία ούτε επαγγελματική, νομίζετε οτι είναι άδικος κόπος?υπάρχει περίπτωση να καλέσουν καπόιον με μηδενική εμπειρία; Τα αποττελέσματα που μπορούμε να τα δούμε; μετά τις αιτήσεις;