0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
katia_σε ειδικότητες όπως οι πε19-20 και οι πε12-17 ελέγχεται στους δύο πίνακες τι μόρια έχουν οι δύο πρώτοι. προσλαμβάνεται 1ος αυτός με τα περισσότερα (π.χ. περισσότερα μόρια ο 1ος της λίστας τει από αυτόν της λίστας των αει) και μετά προχωράει η επιλογή εναλλάξ στους 2 πίνακες. π.χ. 1ος από τει, 1ος από αει, 2ος από τει, 2ος από αει, 3ος από τει, ...
menmas κάνε ένσταση στην οποία να αναφέρεις ότι η προϋπηρεσία στα ΣΔΕ παρότι παλιότερη κατατίθεται πρώτη φορά, οπότε πρέπει να συνυπολογιστεί. Πιθανώς η πρωτοβάθμια επιτροπή αξιολόγησης είδε ότι κατέθεσες όλα τα δικαιολογητικά από την αρχή και θα είπε...να κι άλλος/άλλη που δεν κατάλαβε, ας μετρήσουμε μόνο τη φετινή προϋπηρεσία, μαγιατί τα βάζουν όλα ξανά; Προφανώς έπρεπε να σημειώσεις κάτι δίπλα στην προϋπηρεσία αυτή για να το δούνε και να την υπολογίσουν.Εγώ έβαλα στην αίτηση φωτοτυπία ταυτότητας επειδή την άλλαξα και όταν πήγα στο Ωραιόκαστρο για να την υποβάλλω, ο υπάλληλος που τις έλεγχε πριν την παραλαβή μου είπε: "Γιατί έβαλες ταυτότητα την άλλαξες; Γράψε δίπλα στο συνημμένο αλλαγή".Πιστεύω ότι αν το εξηγήσεις με μια απλή ένσταση στη δευτεροβάθμια επιτροπή αξιολόγησης θα σου προσμετρήσουν την προϋπηρεσία. Συνήθως απαντούν στις ενστάσεις, αλλά αν έχουν πολλές το παραλείπουν.Πέρσι πήρα τηλέφωνο στην γραμματεία των ΕΠΑΣ στη διοίκηση (2109989704) και μου είπαν ότι αν θέλω γραπτώς την απάντηση έπρεπε να κάνω ένα τηλεφώνημα στο τάδε γραφείο της διοίκησης. Παλιότερα, όμως, μου είχαν απαντήσει χωρίς καμιά παρέμβαση και είχα δικαιωθεί.
Καλημέρα, ειμαι ΠΕ20 ...
τις ενστάσεις που τις υποβάλλουμε; στην περιφέρεια όπου στείλαμε και την αίτηση;υπάρχει ειδικό έντυπο;
Παρακαλώ menmas!
Παράθεση από: killbill στις Ιουλίου 18, 2012, 10:42:08 amτις ενστάσεις που τις υποβάλλουμε; στην περιφέρεια όπου στείλαμε και την αίτηση;υπάρχει ειδικό έντυπο;Η ένσταση κατά των Πινάκων μέσα σε προθεσμία 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ανάρτησής τους,υποβάλλεται ή αποστέλλεται, από τον/την υποψήφιο/α στη διοίκηση του ΟΑΕΔ, υπόψη Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης Ωρομίσθιου Εκπαιδευτικού Προσωπικού, η οποία ορίζεται με Απόφαση Διοικητή,(Δ/νση : Εθνικής Αντιστάσεως 8, Άλιμος, Τ.Κ. 174 56).Η αποστολή των ενστάσεων γίνεται ταχυδρομικώς συστημένα, ή με courier από τον/την υποψήφιο/α. Οι ενστάσεις κατά των πινάκων από υποψηφίους εκπαιδευτικούς που πήραν μέρος στην επιλογή για να εξεταστούν πρέπει:Να έχουν υποβληθεί μέσα στην προβλεπόμενη χρονική προθεσμία.Να περιλαμβάνουν τα πλήρη στοιχεία του υποψήφιου , την ειδικότητα για την οποία ήταν υποψήφιος, τις ΕΠΑ.Σ για τις οποίες αιτήθηκε να αξιολογηθεί και τους συγκεκριμένους λόγους για τους οποίους ενίσταται αναλυτικά.Δεν υπάρχει ειδικό έντυπο. Δημιούργησε εσύ ένα πίνακα με τα στοιχεία σου αριστερά σε μορφή αίτησης και στα δεξιά κάνε αναλυτική περιγραφή των λόγων για τους οποίους ενίστασαι.εγω ειμαι δευτερη και μου φαγανε κατι μοριακια.....δηλ δεν παμε στον οαεδ να παρουμε το εντυπο της ενστασης????καποιος μου ειπε οτι πρεπει μαζι με την ενσταση να ξαναστειλω και τις προυπηρεσιες μου!!!!!!!!!!