*

Αποστολέας Θέμα: Προκήρυξη Πρόσληψης Ωρομισθίου Εκπαιδευτικού Προσωπικού ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ 2012-2013  (Αναγνώστηκε 60486 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος porcupinetree

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Για ν αλλάξουν όλα, πρέπει να μείνουν τα ίδια...
    • Προφίλ
ειναι βυσμα και συμφοιτητης μου.εχω αλλα τι να κανω;θα παρω τηλ αυριο στο πυργωλιο και περσι τα ιδια ειχαμε

Φίλε μου μην πάρεις πουθενά τηλέφωνο. Αν είσαι σίγουρος και έχεις έννομο συμφέρον, τότε υπάρχει μόνο μία οδός: η δικαστική... Μόνο έτσι θα σπάσεις το απόστημα...
Beati hispani, quibus vivere bibere est...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
Οι αξιολογήσεις γίνονται από τα κεντρικά στην Αθήνα ή από τους κατά τόπους ΟΑΕΔ;;;
Η αρχική αξιολόγηση γίνεται στην ΕΠΑΣ που ορίζεται σε κάθε Περιφέρεια και η αξιολόγηση από τη δευτεροβάθμια επιτροπή μετά τις ενστάσεις γίνεται από τη διοίκηση στον Άλιμο.
Ήσουν άμεσος και κατατοπιστικότατος! Ευχαριστώ πάρα πολύ!
...Καλή επιτυχία σε όλους ...και ...καλά ξεμπερδέματα σε μας που αδικηθήκαμε από την "εσφαλμένη" αξιολόγηση των προσόντων μας!
Παρακαλώ fofokir. Να είσαι καλά. Κι εγώ φέτος δεν περιμένω πρόσληψη στον ΟΑΕΔ, έτσι όπως έγιναν τα πράγματα.

Αποσυνδεδεμένος sofi@@

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Όσο ζω ελπίζω.........
    • Προφίλ
Καλησπέρα!! Σήμερα που αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες είδα ότι, ενώ ήμουν 5η, τώρα είμαι 6η γιατί στην πεντάδα προσθέθηκε ένα νέο όνομα το οποίο ήταν στον πίνακα τον απορριπτέων αιτήσεων. Καλά πως γίνεται αυτό και μάλιστα έχει και αρκετά μόρια, μπορεί να ισχύει;
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 20, 2012, 02:07:31 am από Lasid »

Αποσυνδεδεμένος EmmaB

• Έμπειρο μέλος
  • 'Ο,τι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό
    • Προφίλ
Προφανως Σοφια εκανε ενσταση και δικαιωθηκε. Αν τον ειχαν απορριψει αδικα καλως δικαιωθηκε.Αν οχι... ;)Θελει να το ψαξεις λιγο αν σε αφορα αμεσα.
On ne voit bien qu’avec le cœur. L’essentiel est invisible pour les yeux.

Le petit prince

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος new_pe06

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Ξέρει κανείς πόσους πήραν πέρσι απο τον πίνακα της Αγγλικής Φιλολογίας στο Ν. Θεσσαλονίκης;
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 20, 2012, 12:55:39 am από new_pe06 »

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
Συνήθως για την 1η και 2η ΕΠΑΣ Θεσσαλονίκης προσλαμβάνεται ένα άτομο ΠΕ06.

Δεν ξέρω τι γίνεται στο Ωραιόκαστρο και στη Λακκιά.

Αποσυνδεδεμένος catwoman

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
λογικα σημερα θα αρχισουν να καλουν ή ακομα δεν ξερουν για τα τμηματα?

Αποσυνδεδεμένος menmas

• Πλήρες μέλος
  • ......................
    • Προφίλ
Εγώ παρατήρησα το εξής "φαινόμενο" στους τελικούς πίνακες: Άτομα που γνωρίζω ότι έχουν μικρή προϋπηρεσία μετά τις ενστάσεις εμφανίζονται να έχουν 1000+ μόρια. Πως μπορεί να έγινε κάτι τέτοιο; Έχω έντονες υποψίες ότι έχουν γίνει "μαγειρέματα".

Μήπως είναι 1200? που αντιστοιχούν στην Παιδαγωγική επάρκεια? και είναι .....από σεμινάριο?
Οι πρώτοι πίνακες στην Αττικής και νήσων έιχαν τέτοιες μοριοδοτήσεις! Και το ξέρω σίγουρα. !!!

Αποσυνδεδεμένος menmas

• Πλήρες μέλος
  • ......................
    • Προφίλ
ειναι βυσμα και συμφοιτητης μου.εχω αλλα τι να κανω;θα παρω τηλ αυριο στο πυργωλιο και περσι τα ιδια ειχαμε

Φίλε μου μην πάρεις πουθενά τηλέφωνο. Αν είσαι σίγουρος και έχεις έννομο συμφέρον, τότε υπάρχει μόνο μία οδός: η δικαστική... Μόνο έτσι θα σπάσεις το απόστημα...
Συμφωνω και γω.... Και με τι λεφτά θα βρω έγω την άκρη????Ε????????

Και είναι λογικό να πρέεπιει να πληρώνω για λέω δείχνω ότι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ελέφαντας? Με ρωτάει κανείς αν ΕΧΩ???? Αν είχα κύριοι, δεν θα έκανα χαρτιά στα ... σχολεία σας. Αι σιχτήρ δηλαδη.

Αποσυνδεδεμένος sofi@@

• Νέο μέλος
  • *
  • Όσο ζω ελπίζω.........
    • Προφίλ
Γειά σας!!Δεν ξέρω τι γίνεται με αυτούς τους πίνακες πάντως στον πίνακα που είμαι εγώ στην 3η θέση προσθέθηκε ένα νέο όνομα το οποίο πριν τις ενστάσεις ήταν στον απορριπτέο πίνακα με 0 μόρια..Δεν τι να πω τίποτα δεν είχαν μετρήση αρχικά, δεν είναι λίγο περίεργο?

Αποσυνδεδεμένος tsdl

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Παιδιά καλημέρα σας,

Θα ήθελα να  ρωτήσω για αυτούς που ήταν αναπληρωτές τα προηγούμενα χρόνια οι ώρες μετριούνται από ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ λες και είναι ωρομίσθιοι?
δηλαδή δεν μετράνε οι ώρες για περίοδο χριστουγέννων και πάσχα?γιατι αν μετράνε παρόλο που έκανα ένσταση πάλι δεν μου τις έχουν βάλει.

Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος solareng

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Παιδαγωγικό με ένα απλό σεμινάριο; Γίνονται και τέτοια;

Αποσυνδεδεμένος lzdg

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 1010110
    • Προφίλ
Εγώ παρατήρησα το εξής "φαινόμενο" στους τελικούς πίνακες: Άτομα που γνωρίζω ότι έχουν μικρή προϋπηρεσία μετά τις ενστάσεις εμφανίζονται να έχουν 1000+ μόρια. Πως μπορεί να έγινε κάτι τέτοιο; Έχω έντονες υποψίες ότι έχουν γίνει "μαγειρέματα".

Μήπως είναι 1200? που αντιστοιχούν στην Παιδαγωγική επάρκεια? και είναι .....από σεμινάριο?
Οι πρώτοι πίνακες στην Αττικής και νήσων έιχαν τέτοιες μοριοδοτήσεις! Και το ξέρω σίγουρα. !!!

Αποσυνδεδεμένος linaio

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Καλησπέρα,
Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος οικονομολόγος γνωρίζει πως γίνεται η επιλογή των εκπαιδευτικών (υπάρχει πίνακας "Οικονομολόγοι" και "Οικονομολόγοι με πιστοποιημένη γνώση πληροφορικής"). Σε ποια περίπτωση παίρνουν από τον δεύτερο πίνακα? Ισχύει κάτι με το 60 - 40?
Ευχαριστώ.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182746
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 733
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144