PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Ειδικές δομές εκπαίδευσης
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Ιδιωτικά σχολεία
Επετηρίδα ιδιωτικών εκπαιδευτικών
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
3
4
...
9
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Επετηρίδα ιδιωτικών εκπαιδευτικών (Αναγνώστηκε 89452 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Gi@
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
Νηπιαγωγός!!!
Απ: Επετηρίδα ιδιωτικών εκπαιδευτικών
«
Απάντηση #14 στις:
Ιουνίου 06, 2007, 01:09:58 pm »
Tweet
1. Επετηρίδα Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών
Οι επιθυμούντες να εργαστούν στα ιδιωτικά σχολεία όλων των βαθμίδων και τύπων εγγράφονται στην «Επετηρίδα Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών». Η έγγραφή στην «Επετηρίδα Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών» γίνεται με την κατάθεση των προβλεπόμενων δικαιολογητικών σε όπoια Διεύθυνση ή Γραφείο Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης επιλέξει ο ενδιαφερόμενος. Η «Επετηρίδα Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών» έχει χαρακτήρα διαπιστωτικό (έλεγχος νομιμότητας) των προσόντων του υποψηφίου να εργαστεί σε ιδιωτικό σχολείο και δεν αποτελεί δέσμευση του όποιου ιδιοκτήτη ιδιωτικού σχολείου ή εκπροσώπου του ιδιοκτήτη να προσλάβει εκπαιδευτικό με τη σειρά εγγραφής του σ’ αυτή. Όπως έχει κρίνει το Συμβούλιο της Επικρατείας με την 1357\1999 απόφασή του ο ιδιοκτήτης του ιδιωτικού σχολείου επιλέγει το διδακτικό προσωπικό, το δικαίωμά του όμως αυτό υπόκειται στους περιορισμούς του νόμου και σε διοικητικό έλεγχο νομιμότητας από τα όργανα του ΥΠΕΠΘ. Με προγενέστερη απόφασή του Συμβουλίου της Επικρατείας έχει κριθεί ότι ο έλεγχος νομιμότητας έχει την έννοια ότι η Διοίκηση μπορεί να αρνηθεί τον προτεινόμενο από τον ιδιοκτήτη ιδιωτικού σχολείου διορισμό εκπαιδευτικού μόνο για λόγους νομιμότητας και όχι σκοπιμότητας ή να διορίσει πρόσωπο που δεν έχει προταθεί από τον ιδιοκτήτη.
Σύμφωνα με την απόφαση του Αρείου Πάγου 945\1983 η σύμβαση εργασίας του εκπαιδευτικού που δεν είναι εγγεγραμμένος στην επετηρίδα είναι άκυρη, και η μεταγενέστερη εγγραφή σ΄ αυτή δεν θεραπεύει την ακυρότητα.
Έχω βρει αυτό. Πηγή:
http://www.sielbe.gr/idekp/erg_them/ergthem_i.htm
Καταγράφηκε
ΠΕ 60
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 14:24:41 »
lastmoican
Προχωρημένο μέλος
Φύλο:
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #15 στις:
Ιουνίου 06, 2007, 06:49:03 pm »
Σήμερα στην 1βάθμια μου είπανε ότι είναι δεσμευτικός ο διορισμός μόνο όταν υπογράψεις χαρτιά,δηλαδή τη σύμβαση.Αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς.Τον αριθμό των μορίων δεν τον γνωρίζω αλλά μπορείς να ρωτήσεις.Όσο για την προυπηρεσία μετράει κανονικά.
Καταγράφηκε
psych@ra
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
ΠΕ20
«
Απάντηση #16 στις:
Ιουνίου 11, 2007, 02:41:15 pm »
Κρίμα που δε μπορούν να δουλέψουν εκεί οι ωρομίσθιοι. Θα ήταν καλή ευκαιρία.
Καταγράφηκε
Pauline
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #17 στις:
Αυγούστου 30, 2007, 02:16:54 pm »
Γεια σας!
Είμαι Νηπιαγωγός και θα εργαστώ σε Ιδιωτικό σχολείο ως δασκάλα. Είμαι και εγώ εγγεγραμμένη στην Επετηρίδα Ιδ/κών Εκπ/κών, ωστόσο απο τον ΑΣΕΠ μου είπαν ότι η πτοϋπηρεσία δεν μετράει, ενώ αντίθετη άποψη είχε το ΥΠΕΠΘ!! Εαν γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικά με το θέμα παρακαλώ να μου απαντήσει!!!!
Είναι άδικο να εγαζόμαστε ως δασκάλες με πρόσληψη μέσω ΥΠΕΠΘ και να μην αναγνωρίζεται η προϋπηρεσία μας, εφόσον βάσει Νόμου, έχουμε το δικαίωμα αυτό!! Αισθάνομαι ότι εκμεταλλεύονται την ανάκγη μας για εργασία!!Μάλλον πρέπει να δράσουμε άμεσα!!
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 14:24:41 »
Gi@
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
Νηπιαγωγός!!!
«
Απάντηση #18 στις:
Αυγούστου 30, 2007, 03:22:00 pm »
Είμαι κι εγώ όπως κι εσύ!
Στον ΑΣΕΠ δεν ρώτησα αλλά από το ΥΠΕΠΘ ήταν απόλυτα κατατοπιστικοί. Η προυπηρεσία σαν μόρια για το διορισμό μας δεν μετράει γιατί έχουμε άλλο τίτλο σπουδών από αυτό των δασκάλων. Εϊμαστε σε άλλο κλάδο!
Η προυπηρεσία ως ένσημα όμως είναι αναγνωρίσιμα. Δηλαδή όταν θα διοριστούμε θα μετράνε τα ένσημα μας για τη μισθοδοσία μας.
Εγώ πάντως είμαι πανευτυχισμένη που μπόρεσα και μπήκα σε ιδιωτικό σχολείο και γλίτωσα από το βάσανο που λέγεται παιδικός σταθμός και ανευθυνότητα...
Καταγράφηκε
ΠΕ 60
ntampa7
Νέο μέλος
«
Απάντηση #19 στις:
Αυγούστου 30, 2007, 03:40:43 pm »
σε αυτή την επετηρίδα μπορούν να μπούν και άλλων ειδικοτήτων .
δηλαδή εγώ είμαι πληροφορικής.
Καταγράφηκε
Gi@
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
Νηπιαγωγός!!!
«
Απάντηση #20 στις:
Αυγούστου 30, 2007, 03:43:02 pm »
Ναι αλλά συνήθως τα ιδιωτικά σχολεία δεν προσλαμβάνουν από αυτήν την επετηρίδα. Μπορεί να σε πάρουν και να σου ζητήσουν να γραφτείς. Ανάλογα σε πρωτοβάθμια ή δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
Καταγράφηκε
ΠΕ 60
JOANNA
Νέο μέλος
το καλο αργει να γινει,για το κακο αρκει 1 στιγμη
«
Απάντηση #21 στις:
Αυγούστου 30, 2007, 11:07:48 pm »
παιδια ΠΕ20 κ ΠΕ19 μπορουν να μπουν ?
τι προσοντα χρειαζεται?
και αν σε παρουν κ μετά γίνει ασεπ ή σε καλέσουνε ωρομισθιο ή αναπληρωτή τι κάνεις?
ευχαριστω..
Καταγράφηκε
Gi@
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
Νηπιαγωγός!!!
«
Απάντηση #22 στις:
Αυγούστου 31, 2007, 07:41:52 am »
Σε αυτήν την επετηρίδα εγράφεσαι όταν δουλεύεις σε ιδιωτικό σχολείο. Οι συμβάσεις είναι κάθε διετία ή έτος. Αν σε πάρουν αναπληρωτή μπορείς να αρνηθείς μόνο για μία φορά παρουσιάζοντας τη σύμβασή σου με το ιδιωτικό σχολείο και να μετράει η προυπηρεία σου εκεί. Αν γίνει ΑΣΕΠ έχεις κάθε δικαίωμα να δώσεις.
Καταγράφηκε
ΠΕ 60
ntampa7
Νέο μέλος
«
Απάντηση #23 στις:
Σεπτεμβρίου 03, 2007, 10:55:29 am »
γράφεσαι πρώτα στην επετηρίδα?
ή αφού σε πάρουν?
Καταγράφηκε
Gi@
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
Νηπιαγωγός!!!
«
Απάντηση #24 στις:
Σεπτεμβρίου 03, 2007, 01:39:19 pm »
Μπορείς να γραφτείς και πριν εάν θέλεις, αλλά και αφού σε πάρουν. Δεν υπάρχει πρόβλημα σε αυτό.
Καταγράφηκε
ΠΕ 60
Pauline
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #25 στις:
Σεπτεμβρίου 21, 2007, 05:37:55 pm »
georgi@
Σε ευχαριστώ πολύ που απάντησες!! Εγω εργάζομαι πρώτη φορά και όπως καταλαβαίνεις έχω πλήρη άγνοια.. Εργάζεσαι σε κάπιοιο καλό? Εγω επαρχία. Είναι το μοναδικό που έχουμε και κατάφερα να μπω..
Καταγράφηκε
Gi@
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
Νηπιαγωγός!!!
«
Απάντηση #26 στις:
Σεπτεμβρίου 21, 2007, 06:00:41 pm »
Εργάζομαι κι εγώ στην επαρχία. Ένα είναι στην πόλη μου, και όπως λες κατάφερα να μπω.
Υπογράφεις κανονικά σύμβαση και πρέπει να πας και κάποια χαρτιά σου για να γίνει η πρόσληψη. πχ πτυχίο, ταυτότητα κλπ.
Καλή αρχή, καλή υπομονή κι ότι θελήσεις ξανά ρώτα ελεύθερα.
Καταγράφηκε
ΠΕ 60
grtt
Πλήρες μέλος
Φύλο:
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #27 στις:
Οκτωβρίου 03, 2007, 04:15:05 pm »
Είστε βέβαιοι ότι τα μόρια στην ιδιωτική εκπαίδευση μετρούν ως μόρια για την πρόσληψη ως αναπληρωτής ή ωρομίσθιος; Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι δε μετρούν πάντως στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
3
4
...
9
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »