0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράκληση προς διαχειριστές:αλλάξτε αυτό το επιτηρίδα σε επετηρίδα, σαν πιτυρίδα φαίνεται. Ευχαριστώ
Εαν σε πάρουν σε κάποιο ιδιωτικό νηπιαγωγείο και παράλληλα τύχει να σε καλέσουν αναπληρώτρια σε δημόσιο μπορείς να φύγεις, ή δεσμεύεσαι;
Παράθεση από: honey στις Ιανουαρίου 21, 2011, 02:06:26 pmΕαν σε πάρουν σε κάποιο ιδιωτικό νηπιαγωγείο και παράλληλα τύχει να σε καλέσουν αναπληρώτρια σε δημόσιο μπορείς να φύγεις, ή δεσμεύεσαι;Από τη στιγμή που έχεις υπογράψει σύμβαση δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να φύγεις, αλλά αν το σχολείο είναι κάποιο από τα "αναγνωρισμένα" σχολεία του υπουργείου τότε μπορείς να παραμείνεις στο σχολείο που ήδη εργάζεσαι και απλά αρκεί να παρουσιαστείς στη διεύθυνση που σε κάλεσε και να δηλώσεις ότι εργάζεσαι σε ιδιωτικό που αναγνωρίζει το υπουργείο. Με τον τρόπο αυτό αναγνωρίζεται η προυπηρεσία σου ως αναπληρώτρια, από την ημέρα που παρουσιάστηκες στη διεύθυνση. Απαραίτητη προυπόθεση, βέβαια, το ιδιωτικό να έχει δηλώσει ότι εργάζεσαι ως νηπιαγωγόςΕίμαι ακριβώς μια τέτοια περίπτωση!!!Δούλευα σε ιδιωτικό που ήταν αναγνωρισμένο απ'το υπουργείο και ήμουν εγγεγραμμένη στην επετηρίδα απ'το 2009(μου είχε σταλθεί και βεβαίωση απ'το υπουργείο που περιείχε και τις άλλες νηπιαγωγούς των ιδιωτικών).Στις 19 Ιανουαρίου προσλήφθηκα στο δημόσιο ως αναπληρώτρια και παραιτήθηκα,χωρίς κανένα πρόβλημα!Η λύση που προτείνεις είναι πολύ σωστή και μου την πρότειναν κι εμένα από την πρωτοβάθμια,απλά δεν ξέρω αν τα μόρια σου θα είναι τα ίδια και τα χρήματα φυσικά!!Στη δική μου περίπτωση τουλάχιστον τα χρήματα στο ιδιωτικό ήταν τα μισά και αφού παραιτήθηκα χάνω και τα μόρια που είχα μαζέψει απ'το 2009,νομίζω!Γνωρίζει κάποιος να μου πει με σιγουριά;;;ευχαριστώ....
κοριτσια να ρωτησω κατι? υπαρχει χρονικος περιορισμος στην υποβολη της αιτησης ή την κανεις οποτε θελεις και οποτε μπορεις?
ευχαριστω domenika
Στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ μετρούν σίγουρα. Στον πίνακα αναπληρωτών μετρούν υπό ορισμένες προϋποθέσεις (απόλυση και διετής -με πλήρες ωράριο- προϋπηρεσία στο ιδιωτικό).