0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μια ερωτηση, για οποιον ξερει. Τι πιθανοτητα υπαρχει καποιον να τον παρουν σε ιδιωτικο γυμνασιο (φυσικος) χωρις κανενα γνωστο, χωρις προυπηρεσια με ενα βαθμο πτυχιου στο 7 και μεταπτυχιακο σε ηλικια 27 ετων.
Παράθεση από: Touristakos στις Σεπτεμβρίου 03, 2011, 07:10:34 pmΜια ερωτηση, για οποιον ξερει. Τι πιθανοτητα υπαρχει καποιον να τον παρουν σε ιδιωτικο γυμνασιο (φυσικος) χωρις κανενα γνωστο, χωρις προυπηρεσια με ενα βαθμο πτυχιου στο 7 και μεταπτυχιακο σε ηλικια 27 ετων....χωρίς κανένα γνωστό? (τα υπόλοιπα δε χρειάζονται)Αν μιλάμε για την Ελλάδα, προ κρίσης η πιθανότητα έτεινε (όχι ασυμπτωτικά) στο μηδέν. Εν μέσω κρίσης, φαντάζομαι πλέον πως.. έχει συναντήσει το όριο της!
Πολυ ωραια το εθεσες... Γιατι μου το λεγε ενας γνωστος μου που τον πηραν,στο πρωτο ιδωτικο που πηγε και μου εκανε εντυπωση... Λεω και γω τοσο τυχη!!! Παράθεση από: air στις Σεπτεμβρίου 03, 2011, 08:36:15 pmΠαράθεση από: Touristakos στις Σεπτεμβρίου 03, 2011, 07:10:34 pmΜια ερωτηση, για οποιον ξερει. Τι πιθανοτητα υπαρχει καποιον να τον παρουν σε ιδιωτικο γυμνασιο (φυσικος) χωρις κανενα γνωστο, χωρις προυπηρεσια με ενα βαθμο πτυχιου στο 7 και μεταπτυχιακο σε ηλικια 27 ετων....χωρίς κανένα γνωστό? (τα υπόλοιπα δε χρειάζονται)Αν μιλάμε για την Ελλάδα, προ κρίσης η πιθανότητα έτεινε (όχι ασυμπτωτικά) στο μηδέν. Εν μέσω κρίσης, φαντάζομαι πλέον πως.. έχει συναντήσει το όριο της!
Γνωρίζει κάποιος τι γινεται με την επετηρίδα ιδιωτικών εκπαιδευτικών ? Εχει κάποιον ουσιαστικο λόγο ύπαρξης η έτσι να χουμε να λέμε..?
OK συναδελφε , ευχαριστω.
όσοι είναι ιδιοκτήτες ιδιωτικου παιδικου σταθμου δεν εγγραφονται στην επετηριδα παρα μονο οσοι ειναι υπαλληλοι?εαν οσο δουλευες σε ιδιωτικο παιδικο σταθμο δεν μπηκες σε αυτη την επετηριδα υπαρχει προβλημα, εννοω δεν χανεις κατι ουσιαστικα