0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μιας και λεμε για σπιτια ας σας πω και τη δικη μου κωμικοτραγικη εμπειρια... Νοικιαζω ενα "κουτι", αντε να ηταν 20 τμ, αλλα επιπλωμενο κ καινουριο... Μου λεει ο τυπος, το σπιτι εχει ζεστο νερο ολη μερα και δε χρειαζεται να αναβεις θερμοσιφωνα.... Οντως ειχε ηλιακο και οσο εκανε ζεστη ειχε καυτο νερο ολη μερα... Ερχεται ομως και ο χειμωνας... Τρωω μια - δυο ψυχρολουσιες και παω κ εγω να ρωτησω απο που αναβει ο θερμοσιφωνας... και... εκει μου αποκαλυπτει οτι... ΔΕΝ αναβει απο μενα, μονο απο αυτον (εμενε απο πανω) και οτι 'ελα μωρε, οποτε θελεις να κανεις μπανιο θα μου χτυπας ενα τηλεφωνο..........' Φυσικα εφυγα τρεχοντας...........Γι αυτο παιδια προσοχη, πρεπει να ρωτατε ακομα και το αυτονοητο....
Εγώ πάντως, με καλοριφεράκι λαδιού και μία αλογόνου, σε γκαρσονιέρα 30 τετραγωνικών, μια χαρά την έβγαλα στην Ήπειρο φέτος...(εννοείται πως για πετρέλαιο, ούτε λόγος)...Από air condition, συμφέρει μόνο όποιο διαθέτει τεχνολογία inverter...
μα χωρις ν'αναβω καλοριφερ να ζηταει 600+!!! ααα χωρια που ηθελε να πληρωσω 10 μηνες νερο. πως γινεται τωρα απο το Νοεμβριο μεχρι και τον Ιουνιο να βγαινουν 10 μηνες ακομα δεν το καταλαβα...μαλλον ο τυπος ειχε δικο του συστημα μετρησης.
Πω πω κακές κουβέντες για τον τόπο μου! ... Αλλά στο είχα πει ότι ο τύπος είναι λίγο...Πες, όμως, και την καλή την κουβέντα, τι ωραίο σπιτάκι ήταν και τι ωραίο φαγάκι έχουμε.