*

Αποστολέας Θέμα: Ποιες εντυπώσεις έχετε από τις περιοχές σας πέρισυ; Τι προτείνετε για φέτος;  (Αναγνώστηκε 21306 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
μονο τα στραβα ειπα ρε καρχαρια?  ;D
σορρυ ξεχαστηκα. οπως τα λες ειναι. ωραια πολη η Χαλκιδα!
λυσε μου ομως μια απορια...πως γινεται κι ενω παντα ξεκινουσαμε για ποτο, καταληγαμε σε ταβερνα?  ::)
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος emily_

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Επειδή είμαι από τη Λέσβο και για να βοηθήσω τους συναδέλφους που ενδεχομένως μας "επισκεφθούν, "Λέσβος λέγεται το νησί και πρωτεύουσα είναι η Μυτιλήνη. Το τρίτο σε έκταση νησί της Ελλάδας, άρα οι αποστάσεις εκτός Μυτιλήνης μεγάλες και χρειάζεστε οπωσδήποτε δικό σας μέσο. Συνήθως όμως γίνονται γκρουπάκια από συναδέλφους διαφορετικών ειδικοτήτων.Καθημερινές αεροπορικές και ακτοπλοϊκές συνδέσεις σχεδόν με όλη την Ελλάδα. Τιμές ικανοποιητικές, ενοίκια από 200-350 μέσα στη πόλη, ίσως κατά τι φθηνότερα στα χωριά και στις κωμοπόλεις. Νυχτερινή ζωή έντονη και μέσα στη πόλη και στην Καλλονή(συμπρωτεύουσα κατά κάποιο τρόπο και σημείο αναφοράς για τα χωριά της

Αποσυνδεδεμένος miltos74

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Γιωτα μαλλον δεν εχει καλο πολεοδομικο σχεδιασμο. Οδρομος ξεκίναγε παράλληλα με τη θαλασσα να παει σε μπαρακι αλλα εφτανε αλλου σε ταβερνα

Αποσυνδεδεμένος iro_12

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Κατά το σχολικό έτος 2011-12 υπηρέτησα ως αναπληρωτής σε Γυμνάσιο της  Γ' Ημαθίας. Το νοίκι κυμαίνεται στα 250 ευρώ επιπλωμένο ή 180-200 ευρώ άδειο.Αρκετά βαρύς χειμώνας, χαμηλές θερμοκρασίες, υψηλά ποσοστά υγρασίας και πολλές βροχές με αποτέλεσμα να διαθέτεις αρκετά χρήματα στη θέρμανση.Η νυχτερινή ζωή περιορίζεται σε τρία μαγαζιά όπου συγκεντρώνονται μαθητές και όλοι οι ντόπιοι ανεξαιρέτως της ηλικίας τους.Φυσιολογικές τιμές σε καφέδες, ποτά και φαγητά. Η περιοχή έχει όμορφη φύση (Άγιος Νικόλαος Νάουσας, φράγμα Αλιάκμονα, παλιά πόλη της

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος trikie

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Επειδή η καταγωγή μου είναι από Λέσβο όταν  ο συνάδελφος λέει "έντονη νυχτερινή ζωή" φαντάζομαι πως εννοεί μέσα στην Μυτιλήνη την πρωτεύουσα του νησιού. Όντως έχει πολλές καφετέριες και μπαρ. Και γενικότερα η Λέσβος έχει και πολύ φοιτητόκοσμο και στρατιωτικούς και φαντάρους και εκπαιδευτικούς. Η Καλλονή είναι μεν μεγάλο χωριό της Λέσβου, αλλά όπως και να το κάνουμε "χωριό"

Αποσυνδεδεμένος katerinaa

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Μιας και λεμε για σπιτια ας σας πω και τη δικη μου κωμικοτραγικη εμπειρια... Νοικιαζω ενα "κουτι", αντε να ηταν 20 τμ, αλλα επιπλωμενο κ καινουριο... Μου λεει ο τυπος, το σπιτι εχει ζεστο νερο ολη μερα και δε χρειαζεται να αναβεις θερμοσιφωνα.... Οντως ειχε ηλιακο και οσο εκανε ζεστη ειχε καυτο νερο ολη μερα... Ερχεται ομως και ο χειμωνας... Τρωω μια - δυο ψυχρολουσιες και παω κ εγω να ρωτησω απο που αναβει ο θερμοσιφωνας... και... εκει μου αποκαλυπτει οτι... ΔΕΝ αναβει απο μενα, μονο απο αυτον (εμενε απο πανω) και οτι 'ελα μωρε, οποτε θελεις να κανεις μπανιο θα μου χτυπας ενα τηλεφωνο..........'  :o  :o  :o  Φυσικα εφυγα τρεχοντας...........Γι αυτο παιδια προσοχη, πρεπει να ρωτατε ακομα και το αυτονοητο.... ;D
Καλό θα ήταν να αναφέρετε και τον τόπο για να ξέρουμε και οι υπόλοιποι.
Aιτωλοακαρνανια....αλλα ας μη θεωρηθει αντιπροσωπευτικο, ηταν περιπτωση ο συγκεκριμενος...κατα τα αλλα τα ενοικια ειναι σχετικα καλα στο νομο, 200-250, αλλα λιγα τα καλα σπιτια
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 24, 2012, 04:44:47 pm από Stelios »

Αποσυνδεδεμένος DM

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Μια και έγινε λόγος πιο πάνω για τη Λέσβο, προσοχή στις περιοχές που θα δηλώσετε. Α' είναι η Μυτιλήνη και τα κοντινά Πάμφιλα,

Αποσυνδεδεμένος somebody

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Αν βγεις και πας σε ενα καφέ, εκει θα εισαι εσυ και ακριβως διπλα σου οι μαθητες σου.
Πληξη.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 29, 2021, 12:13:21 am από somebody »

Αποσυνδεδεμένος alexel

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60 Νηπιαγωγός
    • Προφίλ
Από εμπειρίες συναδελφισσών που έζησαν στην Καλλονή θα συμφωνήσω με loella, vickym και κυρίως somebody.
Πολλές έμειναν τον 1ο χρόνο εκεί και το 2ο εγκαταστάθηκαν στο χωριό που ήταν διορισμένες,αφενός γιατί τα έξοδα ήταν πολύ λιγότερα, αφετέρου γιατί θεωρούσαν ότι η Καλλονή δεν είχε να τους προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο.
-Τα παιδιά δεν μαθαίνουν από τα παραμύθια πως υπάρχουν δράκοι.Από τα παραμύθια μαθαίνουν πως οι δράκοι μπορούν να νικηθούν. Σκωτ Φιτζέραλντ.

Αποσυνδεδεμένος alice cooper

• Πλήρες μέλος
  • Ωραία που ναι η ζωή!!!!
    • Προφίλ
Eγώ τη σχολική χρονιά που μας πέρασε (2011-12) ήμουν Πάτμο. Όμορφο νησί με χαλαρούς ρυθμούς......ωστόσο δεν υπάρχουν καλές υποδομές υγείας εκεί σύν και η απόσταση (8 ώρες με το πλοίο δύο φορές τη βδομάδα για Πειραιά)... και για όσους είναι βιβλιοφάγοι (όπως εγώ) δυστυχώς δεν υπάρχουν καλά οργανωμένα βιβλιοπωλεία....υπάρχει ένα βιβλιοχαρτοπωλείο το οποίο φέρνει μεν βιβλία αλλά τα λεγόμενα "πιο εύπεπτα". Για κάτι πιο ψαγμένο πρέπει α) ή να έχουν υπομονή ν ανέβουν Αθήνα στις διακοπές οπότε μπορούν να προμηθευτούν ό,τι θέλουν από ΙΑΝΟ, ΠΑΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ κτλ ή β) αν είναι ανυπόμονοι (όπως εγώ) θα πρέπει να κάνουν παραγγελία μέσω ιντερνετ.... Συνάδελφοι στην περίπτωσή μου είχε πάρει το ταχυδρομείο "φωτιά" (έπαιρνα τα βιβλία με αντικαταβολή)....!!! ;D ;D ;D ;D ;D
όσο για τους συναδέλφους.......ήταν ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 25, 2012, 11:21:07 am από Smaragdi »

Αποσυνδεδεμένος dreaming

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Στα χανια τα ενοικια μεσα στη πολη ειναι ακριβα. Περιπου 300 με 400 για ενα διχωρο στο κεντρο. Πολλοι συναδελφοι μενουν Καλαμακι και Γαλατα 7 χιλ απο χανια και προσιτα ενοικια.(180 το μονοχωρο και 250 το διχωρο.)  Η υγρασια αφορητη για καποιον που δε ειναι συνηθισμενος. Τους μηνες Ιανουαριο Φεβρουαριο Μαρτιο πληρωνα 200 με 300

Αποσυνδεδεμένος AnnaB

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ

Και πιο φτηνά ενοίκια μπορεί να βρεις στην πόλη(γύρω στα 250
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 26, 2012, 01:52:46 pm από newseditor »
Όσα κομμάτια και αν μπορέσεις να ενώσεις,
δεν θα σου φτάσουν μια στιγμή για να με νιώσεις...

https://www.youtube.com/watch?v=4rU6GYvCqOA

Αποσυνδεδεμένος golum

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Στα χανια τα ενοικια μεσα στη πολη ειναι ακριβα. Περιπου 300 με 400 για ενα διχωρο στο κεντρο. Πολλοι συναδελφοι μενουν Καλαμακι και Γαλατα 7 χιλ απο χανια και προσιτα ενοικια.(180 το μονοχωρο και 250 το διχωρο.)  Η υγρασια αφορητη για καποιον που δε ειναι συνηθισμενος. Τους μηνες Ιανουαριο Φεβρουαριο Μαρτιο πληρωνα 200 με 300
το μονο που θελω ειναι να τους δω να τρεχουν..

Αποσυνδεδεμένος dreaming

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
 Το πετρελαιο χρεωνοταν 2 ευρω η ωρα.Μπορει να το χρησιμοποιουσα λιγο περισσοτερο καθως ειχα και τη μικρη μαζι.Το σπιτι ηταν καινουργιο αλλα σε συγκροτημα μεμονομενων κατοικιων οποτε μαλλον ειχα καποιες απωλειες.Παντως πρωτη φορα στη ζωη μου εβαλα κολαν στη μικρη κατω απο φορμα.Η υγρασια δεν υποφερεται

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182631
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)