0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επειδή είμαι από τη Λέσβο και για να βοηθήσω τους συναδέλφους που ενδεχομένως μας "επισκεφθούν, "Λέσβος λέγεται το νησί και πρωτεύουσα είναι η Μυτιλήνη. Το τρίτο σε έκταση νησί της Ελλάδας, άρα οι αποστάσεις εκτός Μυτιλήνης μεγάλες και χρειάζεστε οπωσδήποτε δικό σας μέσο. Συνήθως όμως γίνονται γκρουπάκια από συναδέλφους διαφορετικών ειδικοτήτων.Καθημερινές αεροπορικές και ακτοπλοϊκές συνδέσεις σχεδόν με όλη την Ελλάδα. Τιμές ικανοποιητικές, ενοίκια από 200-350 μέσα στη πόλη, ίσως κατά τι φθηνότερα στα χωριά και στις κωμοπόλεις. Νυχτερινή ζωή έντονη και μέσα στη πόλη και στην Καλλονή(συμπρωτεύουσα κατά κάποιο τρόπο και σημείο αναφοράς για τα χωριά της
Παράθεση από: katerinaa στις Ιουλίου 24, 2012, 05:07:55 amΜιας και λεμε για σπιτια ας σας πω και τη δικη μου κωμικοτραγικη εμπειρια... Νοικιαζω ενα "κουτι", αντε να ηταν 20 τμ, αλλα επιπλωμενο κ καινουριο... Μου λεει ο τυπος, το σπιτι εχει ζεστο νερο ολη μερα και δε χρειαζεται να αναβεις θερμοσιφωνα.... Οντως ειχε ηλιακο και οσο εκανε ζεστη ειχε καυτο νερο ολη μερα... Ερχεται ομως και ο χειμωνας... Τρωω μια - δυο ψυχρολουσιες και παω κ εγω να ρωτησω απο που αναβει ο θερμοσιφωνας... και... εκει μου αποκαλυπτει οτι... ΔΕΝ αναβει απο μενα, μονο απο αυτον (εμενε απο πανω) και οτι 'ελα μωρε, οποτε θελεις να κανεις μπανιο θα μου χτυπας ενα τηλεφωνο..........' Φυσικα εφυγα τρεχοντας...........Γι αυτο παιδια προσοχη, πρεπει να ρωτατε ακομα και το αυτονοητο.... Καλό θα ήταν να αναφέρετε και τον τόπο για να ξέρουμε και οι υπόλοιποι.
Μιας και λεμε για σπιτια ας σας πω και τη δικη μου κωμικοτραγικη εμπειρια... Νοικιαζω ενα "κουτι", αντε να ηταν 20 τμ, αλλα επιπλωμενο κ καινουριο... Μου λεει ο τυπος, το σπιτι εχει ζεστο νερο ολη μερα και δε χρειαζεται να αναβεις θερμοσιφωνα.... Οντως ειχε ηλιακο και οσο εκανε ζεστη ειχε καυτο νερο ολη μερα... Ερχεται ομως και ο χειμωνας... Τρωω μια - δυο ψυχρολουσιες και παω κ εγω να ρωτησω απο που αναβει ο θερμοσιφωνας... και... εκει μου αποκαλυπτει οτι... ΔΕΝ αναβει απο μενα, μονο απο αυτον (εμενε απο πανω) και οτι 'ελα μωρε, οποτε θελεις να κανεις μπανιο θα μου χτυπας ενα τηλεφωνο..........' Φυσικα εφυγα τρεχοντας...........Γι αυτο παιδια προσοχη, πρεπει να ρωτατε ακομα και το αυτονοητο....
Στα χανια τα ενοικια μεσα στη πολη ειναι ακριβα. Περιπου 300 με 400 για ενα διχωρο στο κεντρο. Πολλοι συναδελφοι μενουν Καλαμακι και Γαλατα 7 χιλ απο χανια και προσιτα ενοικια.(180 το μονοχωρο και 250 το διχωρο.) Η υγρασια αφορητη για καποιον που δε ειναι συνηθισμενος. Τους μηνες Ιανουαριο Φεβρουαριο Μαρτιο πληρωνα 200 με 300