0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Περσι περασα Ασπαιτε ΣΤΗ θΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΙΤΗΣΑ.Φετος προσπαθω να βρω ατομο που περασε Αθηνα περσι για να κανουμε αμοιβαια μεταγραφη με Θεσσαλονικη. Ευχαριστω.Μαρια **********η στο μειλ μου
πηρα χθες ασπαιτε τηλ και μιλησα με πανετσο (προυσταμενος) και ουτε ο ιδιος ηξερε να μου απαντησει στα ερωτηματα μου σχετικα με τις αμοιβαιες μετεγγραφες. μου ειπε οτι μεχρι τις εγγραφες θα αποφασιζαν τι θα ισχυει. προς το παρον μου ειπε να ψαχνω να βρω ατομο για αμοιβαια και βλεποντας και κανοντας.το θεμα ειναι αν εγω βρω ατομο περσινο και κρατησω την περσινη μου εισαγωγη για να κανω την αλλαγη, και τελικα δεν ισχυσει? θα εχω χασει την φετινη μου εισαγωγη που ειναι καλυτερη απο περσυ αλλα οχι και η επιθυμητη μου. σας μπερδεψα? φοβαμαι οτι φετος δεν θα προλαβω σε 5 μερες να βρω ατομο.επισης ο πανετσος δεν ειχε απαντηση ουτε για το αν επιτρεπονται αμοιβαιες μεταξυ αλλων ειδικοτητων.αρα, ψαχνουμε απ ολα, και οταν φτασει η ωρα των εγγραφων αποφασιζουμε.
Μάλλον περνάω Αθήνα και θέλω κάποιον για αμοιβαία μεταγραφή για να έρθω Θεσσαλονίκη.Και να πάει αυτός αντίστοιχα Αθήνα.
Έκανα τα χαρτιά μου για ασπαιτε φέτος (2012-13) και μάλλον περνάω