0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: atzela στις Αυγούστου 05, 2012, 03:35:01 pmσε ευχαριστώ πάρα πολύ που ασχολήθηκες με το θέμα μου..θα προσπαθήσω να κρατήσω τις συμβουλές σου, αν και νομίζω πως όταν κάνεις λάθη, καλό είναι να τα βρίσκεις μόνος σου και να τα διορθώνεις μόνος σου και όχι να στα υποδεικνύει κάποιος συνάδελφος.Το θεωρώ λάθος.atzela διαφωνώ. Εντάξει, δε θα κάνεις αυτό που κάνει αυτή, δηλαδή να της κάνεις πρώτη παρατηρήσεις αν δεν θες, αλλά θα πρέπει τουλάχιστον να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου και τη δουλειά σου. Και μην ξαναδεχτείς να σου πει αυτό το "Εγώ έχω εμπειρία και κοίτα να δεις πώς γίνεται" γιατί στο κάτω κάτω τα έτη υπηρεσιας δεν είναι ράβδοι χρυσού. Αν έχεις ΜΟΝΟ χρόνια υπηρεσίας και τίποτα άλλο ζήτω που καήκαμε. Η προσωπική μου άποψη σε ένα τέτοιο θέμα είναι ότι σε κάθε άνθρωπο συμπεφέρεσαι όπως σε προκαλεί να του συμπεριφερθείς. Δε σου λέω να χάσεις την αξιοπρέπειά σου και να χαμηλώσεις ένα επίπεδο, αλλά πρέπει να κάνεις ξεκάθαρα τα όριά σου. Πάτα πόδι!
σε ευχαριστώ πάρα πολύ που ασχολήθηκες με το θέμα μου..θα προσπαθήσω να κρατήσω τις συμβουλές σου, αν και νομίζω πως όταν κάνεις λάθη, καλό είναι να τα βρίσκεις μόνος σου και να τα διορθώνεις μόνος σου και όχι να στα υποδεικνύει κάποιος συνάδελφος.Το θεωρώ λάθος.