0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ας καταθέσει στη ΔΔΕ την απόφαση που έχει για 67% αναπηρία από ΚΕΠΑ, ρωτώντας αν θα ληφθεί υπόψη για τις οργανικές τοποθετήσεις που θα ακολουθήσουν. Πιστεύω ότι θα απαντήσουν θετικά.
Ναι, το 67% όμως δεν εντάσσει τον ενδιαφερόμενο στις ειδικές κατηγορίες του πδ 50/96. Δηλαδή δεν θα έχει κάποιο όφελος στις τοποθετήσεις (να προηγηθεί στην επιλογή έναντι των άλλων). Εκτός και αν εμπίπτει σε μία από τις πολύ σοβαρές ασθένειες που περιγράφονται αναλυτικά στο διάταγμα (εύχομαι να μην είναι τέτοια περίπτωση).
Συμφέρει να είσαι στη διάθεση να διαλέγεις πρώτα λειτουργικά κενά πριν νεοδιόριστους και αναπληρωτές ή κακή οργανική και να κάνεις αποσπάσεις;
νεοδιόριστος 24. ειδικότητα πρωτοβαθμια, περιμένω οργανική. Το καλοκαίρι συστάθηκαν οργανικές για την ειδικότητα μου στο νομό που διορίστηκα., υποθέτω για να γίνουν οι διορισμοί. βγήκε λίστα με συγκεκριμένα σχολεία καμιά 30ρια νέες οργανικές. Τώρα με τις οργανικές νεοδιόριστων θα δοθούν τα συγκεκριμένα ή θα επαναπροσδιοριστούν; Υπάρχει περίπτωση να φαγώθηκαν υποθέτω για να εξυπηρετήσουν παλαιότερους μονιμους; Σε επικοινωνια με συνδικαλιστες τα ψιλομασούσαν μειναν λιγα και αοριστίες. Με μεταθέσεις ήρθε ένας της ειδοκότητας μονο, λογικά δεν έχει παρει ακόμα οργανική. Υπάρχει περίπτωση να μην τα δώσουν ; Συμφέρει να είσαι στη διάθεση να διαλέγεις πρώτα λειτουργικά κενά πριν νεοδιόριστους και αναπληρωτές ή κακή οργανική και να κάνεις αποσπάσεις;
Εννοείται πως η διάθεση είναι προτιμοτέρα της κακής οργανικής.
Αντί να ρωτάς τους αιρετούς, μπες στις αποφάσεις ΠΥΣΠΕ της ιστοσελίδας της ΔΠΕ σου και δες ποιες από τις 30 οργανικές θέσεις που ίδρυσαν πέρυσι στην περιοχή του διορισμού σου καλύφθηκαν. Έτσι, θα ξέρεις ποιες οργανικές είναι διαθέσιμες και πόσο μακριά βρίσκονται από τον τόπο κατοικίας σου.
αν δεν αποκτήσει κάποιος μακροπρόθεσμα οργανική, υπάρχει προηγούμενο να σε υποχρεώσουν σε μετάθεση σε άλλο νομό /ΠΥΣΠΕ λογω υπεράριθμου; είμαι ήδη στον νομό μου. Η απόσπαση ειναι ευκολότερη διαδικασία από το να είσαι στην διάθεση και να επιλέγεις λειτουργικά;
με ποια διαδικασία τις πήραν αφού τώρα έγιναν οι μεταθέσεις; ποια περίοδο γινεται ;
Καλημέρα! Αν μπορείτε να με βοηθήσετε γιατί έχω μπερδευτεί. Είμαι νεοδιοριστη (2024), σε λίγο καιρό θα κάνουμε αίτηση για οριστική τοποθέτηση συγκρινόμενοι με αυτούς που ήρθαν από μετάθεση και αυτούς που ζήτησαν βελτίωση θέσης (αν έχω καταλάβει σωστά). Σε περίπτωση που το οργανικό κενό που πάρουμε δε μας ικανοποιεί μπορούμε να ζητήσουμε απόσπαση εντός ΠΥΣΠΕ για να τοποθετήσουμε σε κάποιο λειτουργικό κενό. Με ποιους συγκρινομαστε; Προηγουμένως των αποσπασμένων; Είμαστε όλοι μαζί; Ποια είναι η σειρά και ποτε περίπου γίνεται αυτή η διαδικασία;
Μπορείς να ζητήσεις απόσπαση και συγκρίνεστε όλοι μεταξύ σας (οι εντός και εκτός ΠΥΣΠΕ) βάσει μορίων απόσπασης. Να παρακολουθείς την ιστοσελίδα της Διεύθυνσης σου για το πότε θα γίνει αυτό, δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονικό πλαισιο