*

Αποστολέας Θέμα: Τοποθετήσεις νεοδιόριστων  (Αναγνώστηκε 266884 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος topsy

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: Τοποθετήσεις νεοδιόριστων
« Απάντηση #1050 στις: Απριλίου 07, 2025, 09:54:17 pm »
Δηλ οι νεοδιόριστοι του 24 μπορούμε να πάρουμε απόσπαση σε άλλο πυσδε; Νόμιζα ότι μόνο ειδικές κατηγορίες μπορούν πριν τη συμπλήρωση δύο χρόνων στην περιοχή διορισμού
Δεν πρόσεξα ότι είσαι νεοδιόριστη…

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:12:27 »

Αποσυνδεδεμένος gio.tsil

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1051 στις: Απριλίου 07, 2025, 10:17:18 pm »
Καλημέρα! Αν μπορείτε να με βοηθήσετε γιατί έχω μπερδευτεί. Είμαι νεοδιοριστη (2024), σε λίγο καιρό θα κάνουμε αίτηση για οριστική τοποθέτηση συγκρινόμενοι με αυτούς που ήρθαν από μετάθεση και αυτούς που ζήτησαν βελτίωση θέσης (αν έχω καταλάβει σωστά). Σε περίπτωση που το οργανικό κενό που πάρουμε δε μας ικανοποιεί μπορούμε να ζητήσουμε απόσπαση εντός ΠΥΣΠΕ για να τοποθετήσουμε σε κάποιο λειτουργικό κενό. Με ποιους συγκρινομαστε; Προηγουμένως των αποσπασμένων; Είμαστε όλοι μαζί; Ποια είναι η σειρά και ποτε περίπου γίνεται αυτή η διαδικασία;
οι νεοδιοριστοι 24 υπηρετωντας την τρεχουσα χρονια στην περιοχη διορισμου τους σε λειτουργικο κενο

α) θεμελιωσαν δικαιωμα αιτησης μεταθεσης τον οκτωβρη που μας ερχεται ωστε το 2026-27 να πανε στον τοπο τους (εννοειται πως οσοι δεν ανηκουν στις ειδικες κατηγοριες υποχρεουνται να υπηρετησουν και το 2025-26 στην περιοχη διορισμου τους, ειτε στην οργανικη που θα λαβουν αυτην την εποχη ειτε σε καποιο νεο λειτουργικο κενο  εαν τυχον δε λαβουν οργανικη)
β) απεκτησαν τη δυνατοτητα να αποσπαστουν (μιας και εχουν θεμελιωσει πλεον δικαιωμα μεταθεσης) εντός του πυσπε/πυσδε που υπηρετουν.
Ως προς αυτο υπαρχουν τα εξής ενδεχομενα:
αν πχ διοριστηκαν στην δδε αρτας και η οποία δεν υποδιαιρειται σε περιοχες διορισμου, τοτε αν παρουν οργανικη πχ στο σχολειο Α της δδε μπορουν να αποσπαστουν σε οποιοδηποτε αλλο σχολειο αρμοδιοτητας δδε+πυσδε αρτας, εφοσον η δδε αυτη ειναι μία ενιαια περιοχη διορισμου.

Αν ομως διοριστηκαν στην Γ δωδεκ τοτε μπορουν να αποσπαστουν σε οποιοδηποτε σχολειο εντος της Γ δωδεκανησου, αλλα δεν μπορουν να αποσπαστουν οπουδηποτε εντος του πυσδε δωδεκανησου (πχ σχολεια της Α, Β ή Δ δωδεκανησου) γιατι ως νεοδιοριστοι εχουν την υποχρεωση να υπηρετησουν δυο χρονια στην Γ δωδεκ
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 07, 2025, 10:25:53 pm από gio.tsil »

Αποσυνδεδεμένος Doriangr

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1052 στις: Απριλίου 09, 2025, 12:21:43 pm »
Κυκλοφορησε στην περιοχή μου μία ανεπίσημη λίστα οργανικών ειδικοτήτων όπου είχαν εξαφανιστεί ολα τα καλά οργανικά και όλα της πόλης. αν αφαιρέσεις συμπληρωματικές καλοκαιριού από λίστα συστασης οργανικών καλοκαιριου 24 εξαφανιστηκαν παραπάνω από της συμπληρωματικές και ολα της πολης. Δεν ξέρω αν μαγειρεύτηκαν δόθηκαν υπογειως κρύφτηκαν κλπ;
Αν ισχύσει δεν υπάρχει καμία καλή οργανική. τι στρατηγική θα ακολουθούσατε; καποιος είπε να βάλουμε και οτι μας ενδιαφέρει και εκτός λίστας , γιατι μπορεί να προκύψει κενό από βελτίωση μεταθεση αλλά έχει όριο 20, , αλλού να μην βάλω τίποτα μήπως βγω σε διάθεση, δεν βγάζω άκρη. Απόσπαση εντός ΠΥΣΠΕ είναι σίγουρη; διαλέγουμε όλα τα λειτουργικά κενά πριν νεοδιόριστους και αναπληρωτές ή και εκει κρύβονται μαγειρεύονται

Συνδεδεμένος Goat

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1053 στις: Απριλίου 09, 2025, 03:17:50 pm »
Κυκλοφορησε στην περιοχή μου μία ανεπίσημη λίστα οργανικών ειδικοτήτων όπου είχαν εξαφανιστεί ολα τα καλά οργανικά και όλα της πόλης. αν αφαιρέσεις συμπληρωματικές καλοκαιριού από λίστα συστασης οργανικών καλοκαιριου 24 εξαφανιστηκαν παραπάνω από της συμπληρωματικές και ολα της πολης. Δεν ξέρω αν μαγειρεύτηκαν δόθηκαν υπογειως κρύφτηκαν κλπ;
Αν ισχύσει δεν υπάρχει καμία καλή οργανική. τι στρατηγική θα ακολουθούσατε; καποιος είπε να βάλουμε και οτι μας ενδιαφέρει και εκτός λίστας , γιατι μπορεί να προκύψει κενό από βελτίωση μεταθεση αλλά έχει όριο 20, , αλλού να μην βάλω τίποτα μήπως βγω σε διάθεση, δεν βγάζω άκρη. Απόσπαση εντός ΠΥΣΠΕ είναι σίγουρη; διαλέγουμε όλα τα λειτουργικά κενά πριν νεοδιόριστους και αναπληρωτές ή και εκει κρύβονται μαγειρεύονται
Γνωρίζεις σίγουρα ότι υπάρχουν καλές οργανικές αλλά κρύβονται;
Αρχικά, σίγουρα να βάλεις ό,τι σε βολεύει και ενδιαφέρει. Προσοχή, στην απόσπαση εντός ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ, διαλέγεις μετά τους νεοδιόριστους του 2025 (αν υπάρξουν). Η εμπειρία μου λέει ότι όσον αφορά τα λειτουργικά κενά, ναι, μπορούν να τα "κρύψουν" για όσο θέλουν μέχρι να δοθούν στη φάση που θα διαλέξει δικό τους άτομο. Αλλά τα οργανικά, ή αυτά που προέρχονται από συντάξεις; Μπορούν να τα κρύψουν; Δηλαδή ένα καλό οργανικό κενό μετά από σύνταξη, να κρατηθεί ως λειτουργικό π.χ. για 1-2 χρόνια; Ποιος ελέγχει όλες αυτές τις δημοσιεύσεις οργανικών θέσεων και τοποθετήσεις;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:12:27 »

Συνδεδεμένος Goat

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1054 στις: Απριλίου 09, 2025, 03:18:53 pm »
Αρχικά, σίγουρα να βάλεις ό,τι σε βολεύει και ενδιαφέρει. Προσοχή, στην απόσπαση εντός ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ, διαλέγεις μετά τους νεοδιόριστους του 2025 (αν υπάρξουν). Η εμπειρία μου λέει ότι όσον αφορά τα λειτουργικά κενά, ναι, μπορούν να τα "κρύψουν" για όσο θέλουν μέχρι να δοθούν στη φάση που θα διαλέξει δικό τους άτομο. Αλλά τα οργανικά, ή αυτά που προέρχονται από συντάξεις; Μπορούν να τα κρύψουν; Δηλαδή ένα καλό οργανικό κενό μετά από σύνταξη, να κρατηθεί ως λειτουργικό π.χ. για 1-2 χρόνια; Ποιος ελέγχει όλες αυτές τις δημοσιεύσεις οργανικών θέσεων και τοποθετήσεις;

Αποσυνδεδεμένος Doriangr

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1055 στις: Απριλίου 11, 2025, 09:43:17 am »
που να το γνωρίζω σίγουρα ένας ταπεινός νεοδιόριστος είμαι. έχω τη λιστα με τις νεοσύστατες οργανικές ειδικότητας, τη λιστα με τις συμπληρωματικές μεταθέσεις το καλοκαίρι και μια ανεπίσημη που κυκλοφορησε με οργανικές και τσακωθηκαν μάλιστα οι συνδικαλιστές. αν αφαιρέσεις από την πρώτη τη δεύτερη, συγκρίνοντας αυτό που προκύπτει με την ανεπίσιμη, η ανεπίσημη συγκριτικά έχει κάμποσες λιγότερες οργανικές και καθόλου στην πολη.
Δηλαδή δυσκολότερη η απόσπαση; αν πάω σε χωριό του νομού μου θα ειναι αβέβαιο να πάρω στην πολη; νόμιζα ότι υπήρχε κόσμος που επί χρόνια δούλευε και σε εντελώς αλλους νομούς παίρνοντας συνεχώς αποσπάσεις.

Αποσυνδεδεμένος vama

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1056 στις: Απριλίου 11, 2025, 03:30:13 pm »
που να το γνωρίζω σίγουρα ένας ταπεινός νεοδιόριστος είμαι. έχω τη λιστα με τις νεοσύστατες οργανικές ειδικότητας, τη λιστα με τις συμπληρωματικές μεταθέσεις το καλοκαίρι και μια ανεπίσημη που κυκλοφορησε με οργανικές και τσακωθηκαν μάλιστα οι συνδικαλιστές. αν αφαιρέσεις από την πρώτη τη δεύτερη, συγκρίνοντας αυτό που προκύπτει με την ανεπίσιμη, η ανεπίσημη συγκριτικά έχει κάμποσες λιγότερες οργανικές και καθόλου στην πολη.
Δηλαδή δυσκολότερη η απόσπαση; αν πάω σε χωριό του νομού μου θα ειναι αβέβαιο να πάρω στην πολη; νόμιζα ότι υπήρχε κόσμος που επί χρόνια δούλευε και σε εντελώς αλλους νομούς παίρνοντας συνεχώς αποσπάσεις.

Δεν είναι μόνο οι μετατιθέμενοι που προφανώς πήραν κάποιες από τις νεοσυσταθείσες οργανικές. Υπάρχουν και αυτοί που είχαν κάνει αίτηση για βελτίωση και πιθανώς κατέλαβαν κάποιες από τις υπόλοιπες και άφησαν κενό στις δικές τους. Οπότε λογικό μου ακούγεται να υπάρχουν διαφορές στις οργανικές. Αν θέλεις να δεις ακριβώς τι έχει συμβεί, κοίταξε στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης πέρυσι ποιος τοποθετήθηκε πού.
Όσον αφορά την απόσπαση δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πόσο εύκολη είναι  γιατί δεν γνωρίζουμε πόσα λειτουργικά κενά υπάρχουν. Γενικά οι ειδικότητες της πρωτοβάθμιας δεν έχουν πολλά λειτουργικά. Αν κοιτάξεις τις τοποθετήσεις των αποσπασμένων στην αρχή της σχολικής χρονιάς θα έχεις μια κάποια εικόνα. Όντως υπάρχει κόσμος που επί χρόνια παίρνει αποσπάσεις -κι εγώ ανήκω σε αυτή την κατηγορία - αλλά δεν είναι όλες οι ειδικότητες ούτε όλοι οι νομοί το ίδιο . Ακόμα και η απόσπαση δεν είναι κάθε χρόνο σίγουρη τουλάχιστον για όσους δεν ανήκουν στις κατά προτεραιότητα.
Όσον αφορά την οργανική, στη λίστα των αιτούντων οριστικής τοποθέτησης και βελτίωσης , θα δεις ποιοι ζητάνε βελτίωση. Θα δηλώσεις αυτές που σου αρέσουν και θα δηλώσεις και από αυτούς που ζητούν βελτίωση όσες οργανικές σου αρέσουν. Από κει και πέρα βλέποντας πόσοι είναι στη διάθεση,σε τι σειρά είσαι και πόσο πιθανό είναι να πάρεις οργανική ενεργείς ανάλογα. Θέλω να πω αν είσαι χαμηλά στη λίστα και θα πάρεις οπωσδήποτε οργανική, δήλωσε τες όλες μήπως πάρεις κάποια σχετικά καλή . Αν είσαι ψηλα στη λίστα και οι οργανικές λιγότερες εγώ θα έμενα στη διάθεση μήπως την επόμενη χρονιά βρεθεί κάποια καλύτερη. Επίσης τα λειτουργικά κενά είναι πάντα καλύτερα .

Αποσυνδεδεμένος erd

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1057 στις: Απριλίου 12, 2025, 08:57:49 pm »
Παράθεση από: Mini1234 στις Οκτωβρίου 15, 2024, 07:00:17 pm
Παράθεση
Καλησπερα θελω να ρωτησω κατι! Ειμαι σε σχολειο στη Δυτικη Αττικη το οποιο εχει λειτουργικα κενα και οχι οργανικα. Φετος ως νεοδιοριστη καλυπτω λειτουργικο κ σε λιγες μερες πρεπει να δηλωσω για οργανικο κενο. Η λογικη λεει οτι το σχολειο μου δεν υπαρχει. Θα μπορω να παρω οργανικη θεση σε αλλο σχολειο και να δηλωσω αποσπαση εντος πυσπε για να καλυψω λειτουργικο κενο του σχολειου μου τη δευτερη χρονια ως νεοδιοριστη; Αν ναι δηλωνω οργανικη κ μετα ζηταω αποσπαση; πως γινεται; Αν το κανω αυτο, θα μπορω μετα απο 2 χρονια να ζητησω μεταθεση σε αλλη διευθυνση ή θα χρωσταω οργανικη;

Ναι, μπορείς να πάρεις οργανική θέση σε άλλο σχολείο και να ζητήσεις απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ για να διεκδικήσεις το λειτουργικό κενό στο οποίο είσαι φέτος. Θα μπορείς να πάρεις μετάθεση μετά τη διετία σου, επειδή φέτος υπηρετείς στη Διάθεση του ΠΥΣΔΕ και αυτό είναι αρκετό.

Υπάρχει κάπου αυτό γραμμένο επίσημα; την απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ σε λειτουργικό κενό, αλλά να ξεχρεώνω την δεύτερη χρονιά οργανικής; ευχαριστώ
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 12, 2025, 09:05:03 pm από erd »

Αποσυνδεδεμένος kapoioskapoukapote

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ζήτω η παιδεία (μας)!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1058 στις: Απριλίου 12, 2025, 09:16:36 pm »
Ο χρόνος υπηρεσίας σε θέσεις προσωρινής τοποθέτησης των νεοδιοριζόμενων και των μετατασσομένων εκπαιδευτικών, καθώς και ο χρόνος παραμονής των εκπαιδευτικών στη διάθεση των υπηρεσιακών συμβουλίων, για οποιονδήποτε λόγο, εφόσον δεν οφείλεται σε δική τους υπαιτιότητα, λαμβάνεται υπόψη για τη θεμελίωση του δικαιώματος μετάθεσης.

Πηγή: https://vaspapachristou.gr/%CE%B8%CE%B5%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7%CF%82-2024-2025/

Με απόλυτη βεβαιότητα σου λέω ότι οι νεοδιόριστοι αρκεί να μείνουν δύο χρόνια στην περιοχή διορισμού και μετά δεν χρωστούν τίποτα είτε θέλουν να μείνουν είτε θέλουν να φύγουν.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 12, 2025, 09:18:27 pm από kapoioskapoukapote »
Οι άνθρωποι γεννιούνται αμόρφωτοι, όχι ηλίθιοι. Γίνονται ηλίθιοι με την εκπαίδευση.
Μπέρτραντ Ράσελ

Αποσυνδεδεμένος kaxrifi

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1059 στις: Απριλίου 12, 2025, 09:50:51 pm »
Συνάδελφοι καλησπέρα. Θα΄θελα  να ρωτήσω και εγώ κάτι και συγχωρέστε με αν έχει είδη απαντηθεί. Είμαι νεοδιόριστη του 2024. Φέτος κάλυψα λειτουργικό κενό. Η διεύθυνση έβγαλε τα οργανικά κενά για να δηλώσουμε αλλά η αλήθεια είναι ότι κάποιες θέσεις απέχουν μέχρι και 2 ώρες από το σπίτι μου ( μένω σε διπλανό νομό). Οι ερωτήσεις λοιπόν είναι οι εξής:
1) Μπορώ να δηλώσω κάποια από τα οργανικά κενά ή είμαι υποχρεωμένη να τα δηλώσω όλα με σειρά προτίμησης;
2) Αν δηλώσω κάποια και δε τα πιάσω θα μείνω στη διάθεση;
3) Αν πιάσω ένα οργανικό κενό αλλά δεν μου κάνει λόγο απόστασης και κάνω βελτίωση θέσης με απόσταση θα κριθώ και θα επιλέξω μαζί με τα άτομα που είναι στη διάθεση ή μπορώ να διαλέξω εγώ πρώτη λειτουργικό; και με ποιο είδος  μοριοδότησης ;
4) Έχετε κάποια γνώση για το χρόνο που θα γίνουν όλα αυτά.; πότε δηλαδή θα ξέρουμε που θα δουλέψουμε την επόμενη χρονια;
Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.

Συνδεδεμένος leon.

• Ιστορικό μέλος
  • Εθνική Ηθική Διαπαιδαγώγηση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1060 στις: Απριλίου 12, 2025, 10:03:23 pm »
Συνάδελφοι καλησπέρα. Θα΄θελα  να ρωτήσω και εγώ κάτι και συγχωρέστε με αν έχει είδη απαντηθεί. Είμαι νεοδιόριστη του 2024. Φέτος κάλυψα λειτουργικό κενό. Η διεύθυνση έβγαλε τα οργανικά κενά για να δηλώσουμε αλλά η αλήθεια είναι ότι κάποιες θέσεις απέχουν μέχρι και 2 ώρες από το σπίτι μου ( μένω σε διπλανό νομό). Οι ερωτήσεις λοιπόν είναι οι εξής:
1) Μπορώ να δηλώσω κάποια από τα οργανικά κενά ή είμαι υποχρεωμένη να τα δηλώσω όλα με σειρά προτίμησης;
2) Αν δηλώσω κάποια και δε τα πιάσω θα μείνω στη διάθεση;
3) Αν πιάσω ένα οργανικό κενό αλλά δεν μου κάνει λόγο απόστασης και κάνω βελτίωση θέσης με απόσταση θα κριθώ και θα επιλέξω μαζί με τα άτομα που είναι στη διάθεση ή μπορώ να διαλέξω εγώ πρώτη λειτουργικό; και με ποιο είδος  μοριοδότησης ;
4) Έχετε κάποια γνώση για το χρόνο που θα γίνουν όλα αυτά.; πότε δηλαδή θα ξέρουμε που θα δουλέψουμε την επόμενη χρονια;
Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.
1) Όσα κι όποια θες δηλώνεις (μέχρι είκοσι επιλογές πάντα).
2) Εξαρτάται. Αν τα κενά είναι τουλάχιστον ισάριθμα με τους εκπαιδευτικούς που ζητούν τοποθέτηση τότε άμα δεν πιάσεις αυτά που δήλωσες θα γίνει υποχρεωτική τοποθέτηση απ' τη διεύθυνση. Άμα, όμως, είναι λιγότερα τα κενά απ' τους εκπαιδευτικούς τότε θα τοποθετήσουν υποχρεωτικά απ' τον τελευταίο στα μόρια και κινούμενοι προς τα πάνω. Οπότε σ' αυτήν την περίπτωση αν έχεις λίγα μόρια θα τοποθετηθείς υποχρεωτικά ενώ αν έχεις πολλά (πάντα σε σύγκριση με τους άλλους) θα μείνεις στη διάθεση.
3) Αν ζητήσεις βελτίωση θέσης τέλη Οχτώβρη τότε τέτοια εποχή του χρόνου θα συνεξεταστείς, βάσει των μεταθετικών μορίων, με τους διαθεσίτες. Μιλάμε, πάντα, για οργανικό κενό. Για λειτουργικό δε ζητάς βελτίωση, αλλ' απόσπαση εσωτερική αυτό το καλοκαίρι.
4) Το Μάη περίπου, το πολύ να 'ναι τέλη Μάη, θα γνωρίζεις την οργανική σου μετά τις τοποθετήσεις της διεύθυνσής σου. Άμα ζητήσεις τον Ιούλη εσωτερική απόσπαση τότε θα μάθεις πού θα είσαι (σε λειτουργικό τώρα) κατά τα τέλη Αυγούστου άντε αρχές Σεπτέμβρη.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 12, 2025, 10:06:29 pm από leon. »

Αποσυνδεδεμένος kaxrifi

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1061 στις: Απριλίου 12, 2025, 11:17:50 pm »
Σε ευχαριστώ πολύ Leon. Γνωρίζεις σε περίπτωση εσωτερικής απόσπασης σε λειτουργικό κενό ποιος έχει προτεραιότητα αυτός που έχει πάρει οργανική, αυτός που ειναι στη διάθεση ή και οι δυο μπαίνουν στον ίδιο πίνακα μετά αίτηση τους μετα το Μάη με κοινή μοριοδότηση;

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1062 στις: Απριλίου 13, 2025, 12:07:51 am »
Σε ευχαριστώ πολύ Leon. Γνωρίζεις σε περίπτωση εσωτερικής απόσπασης σε λειτουργικό κενό ποιος έχει προτεραιότητα αυτός που έχει πάρει οργανική, αυτός που ειναι στη διάθεση ή και οι δυο μπαίνουν στον ίδιο πίνακα μετά αίτηση τους μετα το Μάη με κοινή μοριοδότηση;

Αυτός που ζητάει απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ τοποθετείται μαζί με τους αποσπασμένους που έχουν έρθει από άλλα ΠΥΣΔΕ.
Οι τοποθετήσεις όλων των υπόλοιπων μόνιμων προηγούνται. Μετά από τους αποσπασμένους τοποθετούνται μόνο οι αναπληρωτές.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 13, 2025, 11:04:51 am από Lasid »

Συνδεδεμένος leon.

• Ιστορικό μέλος
  • Εθνική Ηθική Διαπαιδαγώγηση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1063 στις: Απριλίου 13, 2025, 10:34:59 am »
Όπως ανέφερε κι ο Lasid προτεραιότητα για λειτουργικό έχει ο διαθεσίτης. Όσοι ζητούν εσωτερική απόσπαση συνεξετάζονται έπειτα με όσους έρχονται με απόσπαση από άλλες ΔΔΕ/ΠΔΕ.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182514
  • Σύνολο θεμάτων: 19472
  • Σε σύνδεση σήμερα: 684
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)