0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Δηλαδή οι αιτήσεις για οριστική τοποθέτηση γίνονται μαζί με τις αιτήσεις για μετάθεση;
Συνάδελφοι θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση αν ξέρει να μου απαντήσει κανείς:Διορίστηκα με την 2ΓΕ/2019 το καλοκαίρι και πήρα παράταση ορκομωσίας μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου 2022. Μπορώ να κόψω την παράταση με αίτησή μου και να αναλάβω υπηρεσία μέσα στον επόμενο ή τον μεθεπόμενο μήνα; Αν το κάνω υπάρχει περίπτωση να προλάβω τις οριστικές τοποθετήσεις για την χρονιά 2022-23 και να συγκριθώ στα μόρια με όσους ορκίστηκαν το καλοκαίρι;
Δεν γνωρίζω να σου απαντήσω, αλλά πως κατάφερες και πήρες παράταση ορκωμοσίας για ένα χρόνο (!); Από πού προβλεπόταν αυτό;
Με ποια κριτήρια θα γίνει η οριστική τοποθέτηση αυτών που διορίστηκαν φέτος; Υπάρχουν ειδικές κατηγορίες που επιλέγουν πρώτοι σχολεία και ας έχουν λίγα μόρια;
Χρησιμοποίησα το άρθρο 9 του νόμου 2986/02 και ζήτησα παράταση για σπουδαίο λόγο.
Συνάδελφοι αν γνωρίζει κάποιος ας με βοήθησει. Όσοι διοριστήκαμε πέρυσι θα κάνουμε αίτηση οριστικής τοποθέτησης λογικά το επόμενο διάστημα.Δλδ θα πάρουμε οργανική σε κάποιο σχολείο. Το ερώτημα είναι , μπορούμε να πάρουμε απόσπαση σε άλλο σχολείο του ίδιου ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ ή πρέπει οπωσδήποτε να υπηρετήσουμε στο σχολείο όπου θα πάρουμε οργανική;Εχω την εντύπωση ότι ισχύει το δεύτερο,αλλά αν γνωριζει κάποιος ας μου πει σίγουρα . Ευχαριστώ!
Μπορείς να πάρεις απόσπαση εντός ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ (σίγουρα) αλλά λογικά θα χρωστάς τον ένα χρόνο της οργανικής (όχι σίγουρο).
Μπορεις να πάρεις αποσπαση εντος ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ και δεν θα χρωστας την οργανικη σου (σιγουρα).
Αρκεί να είναι εντός της ίδιας περιοχής διορισμού. Δηλαδή δεν γίνεται να πάρεις απόσπαση από Α περιοχή σε