0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ας το πούμε με απλά ελληνικά: ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ 2 ΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ. Δεν έχει σημασία ο συνδυασμός: ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ+ΟΡΓΑΝΙΚΗ ή ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ+ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΕΝΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ. Εννοώ 1ο έτος και 2ο έτος.Για τις μεταθέσεις ισχύει το Π.Δ. το οποίο με απλά λόγια λέει ότι πρέπει να έχεις υπηρετήσει με προσωρινή τοποθέτηση ή οργανικά ένα διδακτικό έτος στην περιοχή που διορίστηκες.
Στο site του ΠΥΣΠΕ α Αθήνας η πρόσκληση που έχει αναρτήσει για τις αποσπάσεις εντός διαφέρει από αυτη που δημοσίευσε το αλφαβήτα στον υπερσύνδεσμο που ανέβασες. Δηλαδή μπορεί αρχικά το ΠΥΣΠΕ να ανέβασε εκείνο το αρχείο, έπειτα να κατάλαβε πως πρόκειται για λάθος και να το αντικατεστησε.
Μήπως ξέρει κανείς με σιγουριά τι παραπάνω δικαίωμα έχουν τα ΑΜΕΑ σε μεταθέσεις/αποσπάσεις/ υπηρέτηση οργανικής; Ευχαριστώ Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και εκτός ΠΥΣΠΕ απόσπαση; Επίσης, για μετάθεση όπου έχω διαβάσει στα κριτήρια δεν έχει πουθενά την αναπηρία. Οικογενειακοί λόγοι αναφέρει. Έχετε κάποια link να προωθήσετε; Λογικά από ένα ποσοστό αναπηρίας και πάνω θα αναγνωρίζεται.Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ενας νεοδιόριστος που έχει τοποθετηθεί σε κάποια οργανική θέση και κάνει αίτηση απόσπασης εντός πυσδε παίρνει τα μόρια του σχολείου που θα υπηρετήσει η της οργανικής που έχει;