0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
4 μόρια είναι το διδακτορικό, αν στο αναγνωρίσουν ως συναφές με το 1ο σου πτυχίο. αλλιώς βράστα
http://www.eclass.gr/images/stories/500_2006.pdf (ΓΙΑ ΑΣΕΠ)Γ. Με βάση την εκπαιδευτική προϋπηρεσίαΥπολογίζεται η προϋπηρεσία ως μονίμου, προσωρινού αναπληρωτή ή ωρομίσθιου εκπαιδευτικού σε δημόσιασχολεία, πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, στη Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελ−μάτων, στις σχολές μαθητείας του ΟΑΕΔ του άρθ. 9 παρ. 11 του ν. 1566/1985, .
Τώρα, vsk, τι να σου πω για τη βεβαίωση... Θα την ξαναρωτήσω, επειδή έχει προϋπηρεσία και σε ιδιωτικό ΤΕΕ, μήπως της μέτρησαν μόνο αυτό και τα μπέρδεψα εγώ...
Παράθεση από: ioanna89 στις Αυγούστου 13, 2007, 03:28:38 pmΤώρα, vsk, τι να σου πω για τη βεβαίωση... Θα την ξαναρωτήσω, επειδή έχει προϋπηρεσία και σε ιδιωτικό ΤΕΕ, μήπως της μέτρησαν μόνο αυτό και τα μπέρδεψα εγώ... Τελικά όντως τα είχα μπερδέψει . Το ΑΣΕΠ δέχτηκε μόνο την προϋπηρεσία της στο ιδιωτικό ΤΕΕ, όχι την προϋπηρεσία στο ΤΕΕ του υπουργείου Υγείας. Επομένως, chemist13, σίγουρα δεν μετράει για το ΑΣΕΠ ούτε το ΤΕΕ του ΟΤΕΚ. Συγγνώμη, ελπίζω να μη σε πήρα στο λαιμό μου...