0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: GEORGIANNA στις Αυγούστου 31, 2012, 11:58:32 amΘα αυξηθούν ή θα μειωνούν;;;Τα κενά; Σίγουρα θα αυξηθούν. Το Σεπτέμβριο βγαίνουν και οι άδειες. Πέρυσι όλη τη χρονιά πήρε 1850 άτομα περίπου και φέτος πριν ανοίξουν τα σχολεία τα κενά είναι 1850.
Θα αυξηθούν ή θα μειωνούν;;;
Το θέμα είναι αν θελήσουν να τα καλύψουν όλα τα κενά.Εγώ είμαι στο μεταιχμιο,γι αυτό και δεν ξέρω αν θα με πάρουν φέτος.Είμαι γύρω στο 1800.Σ ευχαριστώ για την ενημέρωση
Παράθεση από: GEORGIANNA στις Αυγούστου 31, 2012, 12:08:58 pmΤο θέμα είναι αν θελήσουν να τα καλύψουν όλα τα κενά.Εγώ είμαι στο μεταιχμιο,γι αυτό και δεν ξέρω αν θα με πάρουν φέτος.Είμαι γύρω στο 1800.Σ ευχαριστώ για την ενημέρωση
Οποια ειναι σε θεση εως 1000-1200 και δουλεψε περυσι ως αναπληρωτρια (αρα ταμειο ανεργιας τωρα) δεν ειχε κανενα νοημα να βαλει το κουτακι!...εκτος και να θελει να ξαναζησει φοιτητικη ζωη....;-)
Georgianna Κι εγώ νησιά
Να ρωτήσω και κάτι; Έφτιαξε μήπως κάποια τον πίνακα των αναπληρωτών αφαιρώντας τους διορισθέντες; Να δούμε την "καινούρια" μας σειρά
Νησιά
οπότε έχουμε μια γενική εικόνα: 1401(λειτουργικά κενά) + 476(οργανικά κενά)= 1877 και αφαιρώντας τις 35 πρόσφατες προσλήψεις μας κάνει 1842 κενά για την ώρα σε γενικές γραμμές.Ο αριθμός αυτός θα αλλάξει,βέβαια, αλλά,όπως και να το κάνουμε,είναι πολλά τα κενά και ευελπιστώ ότι οι πρώτες φάσεις θα κυμαίνονται τουλάχιστον στα περσινά επίπεδα
Παράθεση από: stefania29 στις Αυγούστου 31, 2012, 11:23:45 amοπότε έχουμε μια γενική εικόνα: 1401(λειτουργικά κενά) + 476(οργανικά κενά)= 1877 και αφαιρώντας τις 35 πρόσφατες προσλήψεις μας κάνει 1842 κενά για την ώρα σε γενικές γραμμές.Ο αριθμός αυτός θα αλλάξει,βέβαια, αλλά,όπως και να το κάνουμε,είναι πολλά τα κενά και ευελπιστώ ότι οι πρώτες φάσεις θα κυμαίνονται τουλάχιστον στα περσινά επίπεδαΠου βρήκατε τα οργανικά κενά που υπάρχουν στον κλάδο σας;;Δεν είμαι νηπιαγωγός, αλλά φαντάζομαι κάπου θα υπάρχουν συγκεντρωμένα όλα, να δούμε και τα δικά μας.
Παράθεση από: gioulitsa στις Αυγούστου 31, 2012, 12:43:11 pmΝα ρωτήσω και κάτι; Έφτιαξε μήπως κάποια τον πίνακα των αναπληρωτών αφαιρώντας τους διορισθέντες; Να δούμε την "καινούρια" μας σειρά Αφαιρείς 35 και τη βρίσκεις.Παράθεση από: GEORGIANNA στις Αυγούστου 31, 2012, 12:34:45 pmΝησιά
Ξέρω πως πήραν άτομα στις πρώτες πρώτες φάσεις,μετά καθόλου.Λες το ίδιο να γίνει και φέτος;;;;