0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
η γνώμη μου είναι οτι ακόμα κι αν η α φάση δεν είναι τόσο μεγάλη όσο η περσινή,θα ακολουθήσει πολύ σύντομα η δεύτερη και όχι αρχές Οκτώβρη όπως αναφέρθηκε πιο πάνω.εδώ πέρσι,ακόμα και μετά την α φάση που πήρε πολύ κόσμο,υπήρχαν νηπιαγωγεία που ήταν κλειστά ,όταν λέμε κλειστά εννοούμε με τις αράχνες του καλοκαιριού.ξέρω ένα που άνοιξε στις 23 Σεπτέμβρη και όχι στις 11,μέχρι τότε τα παιδιά καθόντουσαν στο σπίτι τους...δεν τους παίρνει να το τραβήξουν πολύ
Παράθεση από: alexel στις Σεπτεμβρίου 04, 2012, 01:39:46 pmΠαράθεση από: Demetroula στις Σεπτεμβρίου 04, 2012, 01:11:03 pmΑλλά αν γίνει τελικά το ωράριο 8-2, που βέβαια βγαίνει 26,5 διδακτικές ώρες την εβδομάδα (κάτι που δεν ακούγεται για κανένα κλάδο) Πώς τις έβγαλες 26,5? Εγώ τις βγάζω 30 πάντως.Λάθος μου. Οι ολόκληρες ώρες βγαίνουν 30 τη βδομάδα και οι διδακτικές (με τις οποίες γίνεται η "μέτρηση" στο δημόσιο) είναι 40!!!!!
Παράθεση από: Demetroula στις Σεπτεμβρίου 04, 2012, 01:11:03 pmΑλλά αν γίνει τελικά το ωράριο 8-2, που βέβαια βγαίνει 26,5 διδακτικές ώρες την εβδομάδα (κάτι που δεν ακούγεται για κανένα κλάδο) Πώς τις έβγαλες 26,5? Εγώ τις βγάζω 30 πάντως.
Αλλά αν γίνει τελικά το ωράριο 8-2, που βέβαια βγαίνει 26,5 διδακτικές ώρες την εβδομάδα (κάτι που δεν ακούγεται για κανένα κλάδο)
καλησπερα.μηπως ξερει καποιος να μου δωσει πληροφοριες αν μια νηπιαγωγος θελει να εργαστει σε ελληνικο σχολειο του εξωτερικου πρεπει να ειναι μονιμη νηπιαγωγος στην ελλαδα?[/quo Καλησπέρα!Επειδή το έψαχνα και΄γω πιο παλιά ,ναι, πρέπει να είσαι μόνιμη και αν θυμάμαι καλά και με κάποια χρόνια υπηρεσίας,όχι νεοδιόριστη.Πάντως και στα ελληνικά σχολεία του εξωτερικού έχουν ζορίσει τα πράγματα.Δεν πηγαίνουν γιατί έχει κοπεί το επιμίσθιο και δεν συμφέρει να ξεσπιτωθείς για τόσο λίγα λεφτά.Συγκεκριμένα για το Κάιρο ΄ξέρω ότι το νηπιαγ φέτος θα έχει 6 νήπια αλλά δεν έχουν νηπιαγωγό και για να μην κλείσει η ελληνική κοινότητα Καίρου θα βάλει νηπιαγωγό εκτός υπουργείου.Που σημαίνει όμως ότι αν είσαι αναπληρώτρια εδώ,και πας Αίγυπτο θα βγεις από τους πίνακες.Το ρισκάρεις;
Δεν το βλεπω για σημερα κοριτσια αδικα μαλλον ξεροσταλιαζουμε μπροστα στον υπολογιστή μας!