0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: giannis_chara στις Σεπτεμβρίου 05, 2012, 02:55:36 pmΚαλές τοποθετήσεις σε όλες-ους.Η γυναίκα μου πέρασε στη περιοχή που θέλουμε αλλά επειδή αποτελείται απο 2 νησιά η συγκεκριμένη διεύθυνση θέλω να ρωτήσω αν υπάρχουν κριτήρια για την επιλογή της σειράς των τόπων που υπάρχουν τα κενά απο τους αναπληρωτές. Π.χ μετράει η σειρά που σε πήρανε, η προϋπηρεσία, αν έχεις εντοπιότητα, αν είσαι παντρεμένος, (κανένα απο αυτά) ώστε να επιλέξεις πρώτος το κενό που θες;Έχω την εντύπωση ότι πάει ανάλογα με τον προϊστάμενο.
Καλές τοποθετήσεις σε όλες-ους.Η γυναίκα μου πέρασε στη περιοχή που θέλουμε αλλά επειδή αποτελείται απο 2 νησιά η συγκεκριμένη διεύθυνση θέλω να ρωτήσω αν υπάρχουν κριτήρια για την επιλογή της σειράς των τόπων που υπάρχουν τα κενά απο τους αναπληρωτές. Π.χ μετράει η σειρά που σε πήρανε, η προϋπηρεσία, αν έχεις εντοπιότητα, αν είσαι παντρεμένος, (κανένα απο αυτά) ώστε να επιλέξεις πρώτος το κενό που θες;
συγχαρητηρια σε ολους.με πηραν ηρακλειο μηπως ξερετε αν γινονται αμοιβαιες "ανταλλαγες" στους αναπληρωτες?
Συγχαρητήρια και καλή χρονιά σε όλους.Δηλαδή με θέση 191+ και κουτάκι λέτε να έχουμε ελπίδες για την επόμενη;
Που προβλέπεται ότι θα φτάσει φέτος ο αριθμός αναπληρωτών? Κάποιος με σειρά 3000 να ελπίζει?
Demetroula πού κάνεις μεταπτυχιακό;Ποτέ δεν ξέρεις!Ίσως ανοίξουν θέσεις στους νομούς που έχεις επιλέξει!Αυτό με τον αριθμό αναπληρωτών που ανέφερα το έμαθα από έγκυρη πηγή!Όπως επίσης μία άλλη σύμβουλος μου είχε πει το καλοκαίρι πως αναμενόταν ο πίνακας να φτάσει ψηλά με την Α΄φάση!Δεν την πίστεψα,αλλά τελικά είχε δίκιο!Αναμένουμε..