0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Βρε παιδιά, εγώ γιατί όλη την Αττική, με Α Πειραιά την βγάζω 202 άτομα και εσείς λιγότερα;;;;Πάντως σε σχέση με πέρσυ, η διαφορά στα άτομα είναι γύρω στα 53 λιγότερα.
Απλά αλλάζουν οι αριθμοί αναπληρωτών ανά περιφέρειες... πχ περσυ πήρε 86 άτομα στην Α Αθηνών, φέτος 16... ενώ πέρσυ στην Α Ανατολική πήρε 36 και φέτος 69...
Παράθεση από: Astropeleki στις Σεπτέμβριος 05, 2012, 07:03:05 μμΑπλά αλλάζουν οι αριθμοί αναπληρωτών ανά περιφέρειες... πχ περσυ πήρε 86 άτομα στην Α Αθηνών, φέτος 16... ενώ πέρσυ στην Α Ανατολική πήρε 36 και φέτος 69...Ίσως λόγω εσωτερικής μετανάστευσης.
Καλησπέρα σε όλους, συγχαρητήρια σε όσες προσλήφθηκαν, υπομονή σε όσες περιμένουν ακόμα...Ξέρω καλά την αξία της υπομονής, έχω τελειώσει το 93, με 2 μεταπτυχιακά, δουλευω 20 χρόνια στην ιδιωτική εκ/ση, και σήμερα έμαθα ότι ήρθε η σειρά μου...Μπορώ να μάθω αν μετράει ο μεταπτυχιακός τίτλος στην τοποθέτηση, και η οικογενειακή κατάσταση?Ευχ.
Ωραίο κεραμίδι βραδιάτικα! Εγώ με θέση κοντά στο 1900 περίμενα κατά Γενάρη και αν, σήμερα με την ησυχία μου έκανα τις δουλείτσες μου όλη μέρα, και τώρα συνειδητοποιώ ότι με κάλεσαν Α' Σάμου!!!Απ' τη μια θέλω να κλάψω από χαρά, γιατί ήθελα πώς και πώς να μπω επιτέλους σε τάξη, αλλά κι απ' την άλλη μου ήρθε τόσο ξαφνικό που μου 'ρχεται να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο!... Ούτε εξετάσεις έκανα ακόμα ούτε τίποτα!!Για πείτε, έχει καμιά από σας εμπειρία από Σάμο; Λογικά θα είναι ακριβή η ζωή εκεί, θα τα βγάζω πέρα; Έχει υπηρετήσει καμιά εκεί να μου πει εντυπώσεις;
Ξερει κανεις αν υπαρξουν κενα στη γ Αθηνας ? Εχω αρχισει να πιστευω οτι φετος πεταξε το πουλακι για μενα . Εχω μποστα μου στον ανανεωμενο πινακα 220 περιπου ατομα. Λετε στις επομενες φασεις να βγαλει κενα στη γ Αθηνας ? Ποσο θα μου λειψει το σχολειο φετος......