0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με καλύτερη οργάνωση και αφού οι εκπαιδευτικοί πλέον αποχωρούν με σύνταξη αρχές με μέσα Ιουλίου θα πρέπει οι διορισμοί να γίνονται το αργότερο τον Ιούνιο ώστε και οι νεοδιόριστοι να προλαβαίνουν να τακτοποιούνται πριν το άνοιγμα των σχολείων αλλά και οι κλήσεις αναπληρωτών να γίνονται εγκαίρως, μην πω να έχουμε και μόνο μία μεγάλη φάση αναπληρωτών.Τώρα αγώνας δρόμου για όλους και μεγαλύτερος για όσους έχουν και παιδιά που τους ακολουθούν.
καλησπερα παιδια!εκανα τα χαρτια μου ως τριτεκνη για πρωτη φορα.τι πιθανοτητες εχω?ειμαι στον πινακα χωρις προυπηρεσια,ειμαι 1562 θεση και εχω απο πανω μου 60 ακομα τριτεκνους.τι λετε?υπαρχει περιπτωση σε καμμια φαση?
Ορίστε, πάει η Πρωτοβάθμια! Εχθές βγήκαν οι ανανεωμένοι πίνακες και σήμερα βγήκε η πρόσκληση για τους μόνιμους διορισμούς! Άντε, έφτασε και η σειρά της Δευτεροβάθμιας! Αύριο πιστεύω θα βγουν και οι δικοί μας πίνακες!
πέρυσι είχαμε τόσα κενά φιλολόγων?? Η α φάση ήταν γύρω στα 400 άτομα μαζί με τρίτεκνους. Η α φάση εξαρτάται συνήθως απ'τα κενά ή είναι μια στάνταρ περίπου κάθε χρονιά φάση?? Να περιμένουμε να κυμανθεί στα ίδια νούμερα??