0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: rataplan στις Αυγούστου 30, 2012, 07:29:04 pmΠαράθεση από: papagalia στις Αυγούστου 30, 2012, 07:12:30 pmΜε σειρα γυρω στο 160 τι πιθανότητες έχω για Αθήνα; Μόνο Αττική έχω δηλώσει και τρέμει το φυλλοκάρδι μου...καποιες αμυδρες ελπιδες για β φαση αναπληρωτων, σχεδον σιγουρα ωρομισθια.Μας δουλεύεις, έτσι δεν είναι; Δεν εξηγείται αλλιώς! Τι λες της κοπέλας...!!! 160 η θέση της στους φιλολόγους και θα πάει ωρομίσθια στην Αττική;
Παράθεση από: papagalia στις Αυγούστου 30, 2012, 07:12:30 pmΜε σειρα γυρω στο 160 τι πιθανότητες έχω για Αθήνα; Μόνο Αττική έχω δηλώσει και τρέμει το φυλλοκάρδι μου...καποιες αμυδρες ελπιδες για β φαση αναπληρωτων, σχεδον σιγουρα ωρομισθια.
Με σειρα γυρω στο 160 τι πιθανότητες έχω για Αθήνα; Μόνο Αττική έχω δηλώσει και τρέμει το φυλλοκάρδι μου...
Αν είναι έτσι δυσκολεύουν πολυ τα πράγματα ειλικρινά θα μου ρθει κεραμίδα έχω 100 σειρά περίπου στον εκκαθαρισμένο δε φανταζόμουν ότι θα πάω εκτός Αθήνας
rataplan... Μα τέτοια ενημέρωση για τα κενά μιας ολόκληρης πόλης και δη της πρωτεύουσας;; Κύριε Υπουργέ, εσείς είστε;;
Παράθεση από: south_of_here στις Αυγούστου 30, 2012, 08:24:19 pmrataplan... Μα τέτοια ενημέρωση για τα κενά μιας ολόκληρης πόλης και δη της πρωτεύουσας;; Κύριε Υπουργέ, εσείς είστε;; με καταλαβες πουλακι μου, ε
θελω να ρωτησω τον-την rataplan τι εννοει οταν λεει οτι ΤΙΠΟΤΕ δεν θα ειναι οπως το ξεραμε ως τωρα.