0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: MANNI στις Αυγούστου 30, 2012, 08:07:57 pmΑν είναι έτσι δυσκολεύουν πολυ τα πράγματα ειλικρινά θα μου ρθει κεραμίδα έχω 100 σειρά περίπου στον εκκαθαρισμένο δε φανταζόμουν ότι θα πάω εκτός Αθήνας ειλικρινα σου ευχομαι ''τα κρειττω''. καλυτερα ομως να προετοιμαζεσαι για το χειροτερο ενδεχομενο, ωστε αν προκυψει το ποθουμενο να εχει μια πολυ γλυκια γευση...
Αν είναι έτσι δυσκολεύουν πολυ τα πράγματα ειλικρινά θα μου ρθει κεραμίδα έχω 100 σειρά περίπου στον εκκαθαρισμένο δε φανταζόμουν ότι θα πάω εκτός Αθήνας
http://www.pde.gr/index.php?action=tpmod;dl=item661Η ioanna μας τι κάνει; Το έφτιαξε! Σιγά μην περίμενε το Υπουργείο!
Τι εννοείς με το "προφανές"; Είναι αυτό που αναμένεται να συμβεί ως λογικό και φυσικό επακόλουθο της πολιτικής και οικονομικής κατάστασης της χώρας ή επίσημες πληροφορίες εκ των έσω;
Νέα του Φυσικού13 από
Πιστεύεις πως δε θα προκύψουν καθόλου νέα κενά από βδομάδα ή κι αυτά που ενδεχομένως προκύψουν θα είναι λιγότερα από τους υπεράριθμους;Για τον Πειραιά υπάρχουν πληροφορίες;
Καλημερα, δεν μπορουμε ρε παιδια και μεις να κανουμε κατι αναλογο με αυτο του μπρατη για τα λειτουργικα κενα που θα προκυψουν μετα την β φαση αποσπασεων για τις ειδικοτητες της δευτεροβαθμιας για ναχουμε μια ιδεα??