0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: smet στις Σεπτεμβρίου 02, 2012, 08:23:42 pmΠαράθεση από: GERMANOS στις Σεπτεμβρίου 02, 2012, 06:05:54 pmΠαράθεση από: smet στις Σεπτεμβρίου 02, 2012, 06:02:44 pm500-550 λογικά απο εκει κ πέρα θα είμαστεSmet και εγώ συμφωνώ με εσένα.. Η συνάδελφος που μας πληροφόρησε για τον αριθμό 350.. θα μπορούσε να μας αιτιολογήσει αν είναι προσωπική της εκτίμηση ή πληροφορία από υπάλληλο του υπουργείου;αν κοιτάξεις αυτά που έχει γράψει πιο παλιά θα δεις ότι είναι προσωπική εκτίμησηSmet.. έριξα μία ματιά .. η συνάδελφος ανήκει στην α΄ φάση... και απάντησε στο ερώτημα αν υπάρχει κάποια έγκαιρη ενημέρωση.. νομίζω ότι θα έπρεπε να το έχει διευκρινίσει...
Παράθεση από: GERMANOS στις Σεπτεμβρίου 02, 2012, 06:05:54 pmΠαράθεση από: smet στις Σεπτεμβρίου 02, 2012, 06:02:44 pm500-550 λογικά απο εκει κ πέρα θα είμαστεSmet και εγώ συμφωνώ με εσένα.. Η συνάδελφος που μας πληροφόρησε για τον αριθμό 350.. θα μπορούσε να μας αιτιολογήσει αν είναι προσωπική της εκτίμηση ή πληροφορία από υπάλληλο του υπουργείου;αν κοιτάξεις αυτά που έχει γράψει πιο παλιά θα δεις ότι είναι προσωπική εκτίμηση
Παράθεση από: smet στις Σεπτεμβρίου 02, 2012, 06:02:44 pm500-550 λογικά απο εκει κ πέρα θα είμαστεSmet και εγώ συμφωνώ με εσένα.. Η συνάδελφος που μας πληροφόρησε για τον αριθμό 350.. θα μπορούσε να μας αιτιολογήσει αν είναι προσωπική της εκτίμηση ή πληροφορία από υπάλληλο του υπουργείου;
500-550 λογικά απο εκει κ πέρα θα είμαστε
Τωρα θα μου πειτε ποια νησια και ποια βουνα. Να λες ευχαριστω αν εχεις δουλεια. Με τοσα που εχω τραβηξει (κι εγω και χιλιαδες κοσμος) θα επρεπε να ημουνα-ημασταν διορισμενοι και να ζουμε αξιοπρεπως. Μας εχουν φτασει να λεμε ευχαριστω για τα ψιχουλα και να μην σκεφτομαστε καν το καλυτερο που αξιζουμε. Ντροπη τους που το κανουνε, ντροπη μας που το ανεχομαστε. Καλη νυχτα σε ολους και ουτε θελω να ξερω τι μας ξημερωνει η εβδομαδα απο αυριο.
Tι θέση έχεις και ανησυχείς??
Παράθεση από: eva7 στις Σεπτεμβρίου 03, 2012, 12:38:01 amTι θέση έχεις και ανησυχείς?? Στον εκκαθαρισμενο γυρω στο 140. Ομως εζησα περσι το περιφημο μπαχαλο στην 'Α Αθηνας και φοβαμαι μηπως οι πρωτες φασεις παρουν φετος επαρχια και δεν εχω ορεξη (κι εγω οπως και πολυς κοσμος) να τρεχω μακρυα. Αναρωτιεμαι γιατι δε θυμωνουμε, γιατι δεν αντιδρουμε. Δεχομαστε στωικα τα χτυπηματα και επονται χειροτερα οπως εχουν προαναγγειλει και αγανακτω. Τελος παντων βγαινω εκτος θεματος. Ευχομαι το καλυτερο για ολους αυτη τη σχολικη χρονια και εχει ο Θεος. Καλο βραδυ......
Παράθεση από: moustard στις Σεπτεμβρίου 03, 2012, 12:48:30 amΠαράθεση από: eva7 στις Σεπτεμβρίου 03, 2012, 12:38:01 amTι θέση έχεις και ανησυχείς?? Στον εκκαθαρισμενο γυρω στο 140. Ομως εζησα περσι το περιφημο μπαχαλο στην 'Α Αθηνας και φοβαμαι μηπως οι πρωτες φασεις παρουν φετος επαρχια και δεν εχω ορεξη (κι εγω οπως και πολυς κοσμος) να τρεχω μακρυα. Αναρωτιεμαι γιατι δε θυμωνουμε, γιατι δεν αντιδρουμε. Δεχομαστε στωικα τα χτυπηματα και επονται χειροτερα οπως εχουν προαναγγειλει και αγανακτω. Τελος παντων βγαινω εκτος θεματος. Ευχομαι το καλυτερο για ολους αυτη τη σχολικη χρονια και εχει ο Θεος. Καλο βραδυ......Kαλό βράδυ και μην αγχώνεσαι. Με τέτοια σειρά νιώθω ότι θα είσαι σπίτι σου!!
Δεν ξέρω τί γίνεται με το θέμα της Αθήνας... νομίζω ότι αν αντιπαραβάλλετε τα κενά πριν τις αποσπάσεις και μετά, θα βγάλετε κάποιο νόημα.... Η αλήθεια είναι όμβς, ζώντας στην παραμεθόριο, ότι δεν είναι εύκολο, ειδικά για άτομα με οικογένεια, να συντηρούν πλέον 2 σπίτια... οπότε είναι απολύτως λογικό το άγχος σας! Όσο για την αύξηση ωραρίου, νομίζω ότι πολλοί παλιοί συνάδελφοι θα φύγουν μόλις γίνει αυτό... οπότε για τη δική μας ειδικότητα θα υπάρξει πολύ μικρή μείωση... και θα δουλέψει κόσμος... απλά φοβάμαι ότι πάλι θα λειτουργήσει το κουτάκι! Πώς και δεν το βάλατε φέτος αυτό το κουτάκι; θυμάμαι κάθε χρόνο οι περισσότεροι και με πολύ καλή θέση το βάζατε....