0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και για άλλη μια φορά η ακρίβεια της εκκαθάρισης του πίνακα της ioanna89 είναι εξαιρετική και πολύ πιο γρήγορη από του υπουργείου, αν και, όπως είπε και η ίδια, φέτος με τέτοια νούμερα διορισμών ήταν εύκολη δουλειά...Καλή τύχη σε όσους περιμένουν την α΄φάση, για να παίρνουμε σειρά και εμείς που περιμένουμε τη β΄και -ελπίζω- όχι τη Στ΄...
Παράθεση από: tonik στις Σεπτεμβρίου 04, 2012, 11:14:36 amΚαι για άλλη μια φορά η ακρίβεια της εκκαθάρισης του πίνακα της ioanna89 είναι εξαιρετική και πολύ πιο γρήγορη από του υπουργείου, αν και, όπως είπε και η ίδια, φέτος με τέτοια νούμερα διορισμών ήταν εύκολη δουλειά...Καλή τύχη σε όσους περιμένουν την α΄φάση, για να παίρνουμε σειρά και εμείς που περιμένουμε τη β΄και -ελπίζω- όχι τη Στ΄...πιθανον να αργησει. ισως να γινει κ γ΄ φαση αποσπασεων, κ τοτε να παρουν αναπληρωτες.
Tonik, το ξέρεις ότι έχει δρομολογηθεί ή είναι προσωπική εκτίμηση;
Παράθεση από: konstantinavam στις Σεπτεμβρίου 04, 2012, 11:40:39 amTonik, το ξέρεις ότι έχει δρομολογηθεί ή είναι προσωπική εκτίμηση;συμφωνα με ανακοινωση αιρετου του ΚΥΣΔΕ πρεπει να γινει κ η γ φαση αποσπασεων, κ μετα να προσληφθουν αναπληρωτες.
Επειδή (κάθε Αύγουστο-Σεπτέμβρη) με τους περισσότερους από εσάς εδώ μέσα έχουμε περάσει απίστευτες ώρες αγωνίας τόσα χρόνια και σας νιώθω, αφού είμαστε στην ίδια πλευρά, θέλω να σας πω ότι δε βοηθάει καθόλου να καταγράφετε τα κενά που ακούτε και -το ξέρω!-με κόπο, καλή διάθεση και συναδελφική αλληλεγγύη συλλέγετε πληροφορίες! Παιδιά...3 περίπου μερούλες μας έμειναν, χαλαρώστε και κρατάτε δυνάμεις για τη μεγάλη μέρα, που αν ακολουθήσει το πολυαγαπημένο υπουργείο μας την παράδοση...θα μας ψήσει, πριν τα βγάλει στη δημοσιότητα! (Θυμάστε πέρυσι...αργά το βράδυ!!!) Μας περιμένει δύσκολος χειμώνας με μισθούς πείνας και ντροπής, με αξιολογήσεις, με μετακινήσεις/μετακομίσεις κι άλλα προβλήματα (ειδικά για όσους έχουμε παιδιά!). Μην αγχώνεστε από τώρα, δεν μπορούμε να ξέρουμε τίποτα, ούτε πόσους θα καλέσουν ούτε πού...!!! Όπως πολύ σωστά είπε ο nikos_ki: Παράθεση από: nikos_ki στις Σεπτεμβρίου 03, 2012, 10:50:23 pmδεν ξερουν τι τουσ γινεται...αυτο εχω να πω!!
δεν ξερουν τι τουσ γινεται...αυτο εχω να πω!!
Ρε παιδιά τηλεφωνησα υπουργείο δόθηκε εντολη να βγει η φαση. Παρασκευη θα βγει οριστικό
Παράθεση από: GERMANOS στις Σεπτεμβρίου 03, 2012, 10:03:28 pmΗ Δευταεροβάθμια Πειραιά δεν έχει ακόμη ολοκληρώσει τις τοποθετήσεις των υπεράριθμων. Αυτό σημαίνει ότι η Α΄ φάση γίνεται χωρίς τον Πειραιά...Ειναι σιγουρο αυτο? Δηλαδη σε καμια ειδικοτητα δε θα εχει Α Πειραια η Α φαση? Αν ισχυει ειναι πολυ τραγικο μιας και ο Πειραιας γενικα βγαζει αρκετα κενα...
Η Δευταεροβάθμια Πειραιά δεν έχει ακόμη ολοκληρώσει τις τοποθετήσεις των υπεράριθμων. Αυτό σημαίνει ότι η Α΄ φάση γίνεται χωρίς τον Πειραιά...
Χίος μάλλον 2-3 κενάΈβρος έβγαλε αναλυτικά σε κάθε σχολείο κενά...μονο σε Ορεστιάδα- Δδχο= 230 περίπου ώρες κενά φιλολόγων. Δηλαδή 10 αναπληρωτές σίγουρα σε