0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: smet στις Σεπτεμβρίου 04, 2012, 12:01:26 pmΡε παιδιά τηλεφωνησα υπουργείο δόθηκε εντολη να βγει η φαση. Παρασκευη θα βγει οριστικόSmet συμφωνώ μαζί σου και το επιβεβαιώνω!Έως αύριο Τετάρτη οι Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας έχουν ειδοποιηθεί να στείλουν τα λειτουργικά κένα τους.....οπότε Πέμπτη ή το πολύ Παρασκευή θα βγεί η Α΄φἀση!Έφτασε η ώρα!Τώρα όσο αφορά για τη γ΄φάση αποσπάσεων δεν συνδέεται με την την Α΄φάση Αναπληρωτών και θυμίζω τα περσινά που βγήκε η Α΄φάση Αναπληρωτών και αργοτέρα αρκετά η β΄φάση Αποσπάσεων.....εξάλλου και ο αριθμός της γ΄φάσης αποσπάσεων είναι μικρός συνήθως που δεν επηρεάζει το συνολικό νούμερο των αναπληρωτών....
Ρε παιδιά τηλεφωνησα υπουργείο δόθηκε εντολη να βγει η φαση. Παρασκευη θα βγει οριστικό
Δηλαδή δεν παίζει Α φάση να γίνουν προσλήψεις στην Αττική ;
Η αττική μπορεί να μην έχει κενά, στην υπόλοιπη Ελλάδα τί γίνεται; υπάρχει μια εικόνα;
.....των οποιων (αναπληρωτων) την προσληψη τοποθετω περι τα μεσα σεπτεμβριου....
Παράθεση από: rataplan στις Σεπτεμβρίου 04, 2012, 12:45:46 pm.....των οποιων (αναπληρωτων) την προσληψη τοποθετω περι τα μεσα σεπτεμβριου....Φίλε ειλικρινά δεν ξέρω την σκοπιμότητά σου να δημιουργείς απαισιοδοξία και πανικό....!!!!Η Α΄φάση Αναπληρωτών έχει δρομολογηθεί και αύριο Τετάρτη μέχρι το μεσημέρι θα πρέπει το Υπουργεί να έχει απο τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και εκείνες απο τις κατά τόπου Διευθυνσεις τα λειτουργικά κενά!Οπότε Πέμπτη ή Παρασκευή η Α΄φάση!Τώρα εσύ που στηριζόμενος γράφεις και επιμένεις διαρκώς ότι θα φτάσει να βγεί η Α΄φάση μέσα Σεπτεμβρίου...δεν ξέρω.....ειλικρινά ποια η σκοπιμότητα.......!!!!!Υ.Γ. Αυτά που γράφω παραπάνω για τη διαδικασία υλοποίησης ενημέρωσης του Υπουργείου όσον αφορά τα κενά δεν τα βγάζω απο το κεφάλι μου αλλά είναι τσεκαρισμένο και το έχω δεί και το πως υλοποιείται!
φιλε, απλως εικαζω. καμμια διευθυνση της αττικης δεν εχει τοποθετησει διαθεσιτες κ αποσπασμενους/λογικα θα γινει τελη της εβδομαδας ή αρχη της επομενης. ειναι λοιπον λογικο πριν να τοποθετηθουν οι αποσπασμενοι το υπουργειο να φορτωσει κ αναπληρωτες? για οσους ηταν περσι α αθηνας κ εζησαν το μπαχαλο η προσεγγιση μου ειναι πολυ λογικη. για αυτο κ φρονιμως ποιουσα η α αθηνας δεν πηρε κανεναν απο μεταθεση, κανεναν απο αποσπαση. Αν θες την βαθυτερη επιθυμια μου, μακαρι ολοι να προσληφθουν γρηγορα κ στην α προτιμηση τους.... (αλλα αυτο σε μενα μοιαζει δεδομενων των επικρατουντων συνθηκων αυτο που οι Αγγλοι καλουν wishfull thinking..)
Για την Αττική και τους ρυθμούς που δουλεύουν οι εκεί Δ.Δ.Ε. δεν το γνωρίζω....οπότε ίσως η Αττική στην Α΄φάση να μην δώσει τον πραγματικό αριθμό των κενών....Η υπόλοιπη Ελλάδα όπως φαντάζομαι και η Αττική έχουν ειδοποιηθεί με mail να έχουν ολοκληρώσει τα ΠΥΣΔΕ τις εκρεμμότητες που έχουν με το προσωπικό (υπεράριθμους,αποσπασμένους α΄και β΄φάσης,αποσπάσεις εντός ΠΥΣΔΕ και φυσικά τοποθετήσεις σε σχολεία) μέχρι αύριο Τετάρτη το πρωί για να τρέξει μετά το σύστημα όπως το περιέγραψα παραπάνω.Ειλικρινά εύχομαι και η Αττική να έχει ολοκληρώσει τις διαδικασίες και να προλάβει να δώσει τα κενά όπως πραγματικά είναι και όχι στα τυφλά....
Rantaplan.....μηπως εχεις καποια πληροφορια για το που θα κυμανθει η α φαση???Ετσι για να ειμαστε προετοιμασμενοι και να μην μας ερθει ο σβουμπος αν δουμε κανα ακυρο νουμερο...