0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
moustard, πού το είδες τώρα εσύ ότι πυροβολήσαμε τον αγγελιαφόρο ή είπαμε κάτι αρνητικό; Έγραψα κάπου ότι ευθύνεται για τους μη διορισμούς; Αυτό κατάλαβες από αυτά που διάβασες; Ό,τι να 'ναι...!!!
αύριο η Αθμια με περισσότερους απο πέρσι...μακάρι και εμείς να ακολουθήσουμε....αν πάρει 500-550 άτομα χωρίς Αθήνα Θεσσαλονίκη...επειδή πολλοί στις πρώτες θέσεις δε βάζουν κουτάκι...παίζει να κατέβει ο πίνακας και σε όσους είναι στο 600+
Παράθεση από: smet στις Σεπτέμβριος 04, 2012, 09:09:00 μμαύριο η Αθμια με περισσότερους απο πέρσι...μακάρι και εμείς να ακολουθήσουμε....αν πάρει 500-550 άτομα χωρίς Αθήνα Θεσσαλονίκη...επειδή πολλοί στις πρώτες θέσεις δε βάζουν κουτάκι...παίζει να κατέβει ο πίνακας και σε όσους είναι στο 600+Δεν ειναι ευνοικο για εμας να παιρνει πολλους η πρωτοβαθμια γιατι οι πιστωσεις ειναι αθροιστικα για ολες τις βαθμιδες!! Επισης μπορειτε να μη λετε οτι δε θα καλεσει η Αθηνα;; Ειμαι κοντα στο εμφραγμα!!!!
Παράθεση από: moustard στις Σεπτέμβριος 04, 2012, 09:15:18 μμΠαράθεση από: smet στις Σεπτέμβριος 04, 2012, 09:09:00 μμαύριο η Αθμια με περισσότερους απο πέρσι...μακάρι και εμείς να ακολουθήσουμε....αν πάρει 500-550 άτομα χωρίς Αθήνα Θεσσαλονίκη...επειδή πολλοί στις πρώτες θέσεις δε βάζουν κουτάκι...παίζει να κατέβει ο πίνακας και σε όσους είναι στο 600+Δεν ειναι ευνοικο για εμας να παιρνει πολλους η πρωτοβαθμια γιατι οι πιστωσεις ειναι αθροιστικα για ολες τις βαθμιδες!! Επισης μπορειτε να μη λετε οτι δε θα καλεσει η Αθηνα;; Ειμαι κοντα στο εμφραγμα!!!! Εμείς που κάναμε το ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος να βάλουμε κουτάκι να δεις τι εγκεφαλικά περνάμε..Προσωπικά το έβαλα πριν πλακώσουν δυσμενείς αλλαγές στην οικογενειακή μου ζωή. Δεν θα το ξανάκανα το λάθος..
Δε θέλω να είμαι αρνητική,αλλά μου φαίνεται πολύ ύποπτο το όλο σκηνικό με τις ταχα και δήθεν τοποθετήσεις που δεν έγιναν ακόμη και τα κενά που δε δίνουν οι μεγάλες διευθύνσεις....απλα για να ταλαιπωρείται ο κόσμος...αίσχος!
Συγγνώμη, αλλά δεν υπάρχει διακαιολογία.Ήξεραν ότι οι διορισμοί θα ήταν λίγοι, οι συνταξιοδοτήσεις πολλές και τα κενά είναι τόσα που δεν καλύπτονται.Φοβάμαι ότι για εμάς που είμαστε ψηλά στον πίνακα,δε θα πάμε στις πρώτες μας επιλογές.Είναι άδικο και εξοργιστικό.
Και δε μ' αρέσει που γκρινιάζω....κλαψ,σνιφ...