0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: olgalia στις Σεπτεμβρίου 05, 2012, 05:45:25 pmΤι γινεται τελος πάντων μ αυτό το κουτάκι; ποσοι το έβαλαν τελικά; γιατί δεν κανουμε μια ψηφοφορία να δούμε; Γιατί πολλά λεγονται και γραφονται και άλλα ισχύουν στην πραγματικότητα... (θα την έφτιαχνα εγώ αλλά για καποιο λόγο δε μου δίνει ο Η/Υ αυτή τη δυνατότητα)! Εγώ πάντως το έβαλα γιατί είμαι χαμηλά στον πίνακα. 700+Bρε καλώς το κορίτσι!! Πράγματι το κουτάκι παραμένει μυστήριο....Προσωπικά το έβαλα...και την χτυπάω στον τοίχο την κουρούπα μου....
Τι γινεται τελος πάντων μ αυτό το κουτάκι; ποσοι το έβαλαν τελικά; γιατί δεν κανουμε μια ψηφοφορία να δούμε; Γιατί πολλά λεγονται και γραφονται και άλλα ισχύουν στην πραγματικότητα... (θα την έφτιαχνα εγώ αλλά για καποιο λόγο δε μου δίνει ο Η/Υ αυτή τη δυνατότητα)! Εγώ πάντως το έβαλα γιατί είμαι χαμηλά στον πίνακα. 700+
Γεια σου κι εσένα! Γιατί γκρινιάζεις παιδί μου και ανησυχείς όλη την ώρα; Και ψηλά στον πινακα είσαι και πάντα δίνει κενα η Αιτ/νία σε όλες σχεδόν τις φάσεις! Οπότε, τι αγχώνεσαι;
Έχει κανένα νόημα αυτό; Λίγες ώρες πριν ανακοινωθούν; Θα μπορέσετε, νομίζετε, να βγάλετε ασφαλή συμπεράσματα;Εκτός κι αν το βλέπετε σαν παιχνιδάκι να περάσει η ώρα!
Παράθεση από: fotini18 στις Σεπτεμβρίου 05, 2012, 06:19:03 pmΈχει κανένα νόημα αυτό; Λίγες ώρες πριν ανακοινωθούν; Θα μπορέσετε, νομίζετε, να βγάλετε ασφαλή συμπεράσματα;Εκτός κι αν το βλέπετε σαν παιχνιδάκι να περάσει η ώρα!Μπορούμε να πάρουμε μια γεύση..αφού πηγαίνουμε πάντα στα τυφλά μπορούμε κάτι να καταλάβουμε οι ψηλά στον πίνακα για το τι μας περιμένει...Δυστυχώς φέτος το κουτάκι θα κάνει για πολλούς τη διαφορά..Θετική ή αρνητική εξαρτάται για τον καθένα..