0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: gumus στις Σεπτεμβρίου 06, 2012, 03:13:28 pmΌλα τα μικρά νησάκια της Δωδεκανήσου έχουν πολλές δυσκολίες αλλά και πολλές ομορφιές. Με καλή διάθεση και καλή παρέα θα περάσετε τέλεια! Εγώ έμεινα 2χρόνια εκεί και οι ωραίες αναμνήσεις υπερισχύουν των υπολοίπων!το Καστελόριζο έχει δύο κενά για φέτος και η Τήλος ένα. Μικρά σχολεία με λίγα κ ήσυχα παιδάκια, αλλά δυστυχώς αρκετά ακριβά νησιά. Η Αστυπάλαια σαφώς μεγαλύτερη, αλλά όσοι καταλήγουν Δωδεκάνησα ή Αστυπάλαια ή Λέρο επιθυμούν κ φεύγουν αμέσως!Πλάκα κάνεις! Για Λέρο δεν ξέρω αλλά η Αστυπάλαια είναι τέλεια! Όσοι πήγαμε -πλην ελαχίστων εξαιρέσεων-τη λατρέψαμε!
Όλα τα μικρά νησάκια της Δωδεκανήσου έχουν πολλές δυσκολίες αλλά και πολλές ομορφιές. Με καλή διάθεση και καλή παρέα θα περάσετε τέλεια! Εγώ έμεινα 2χρόνια εκεί και οι ωραίες αναμνήσεις υπερισχύουν των υπολοίπων!το Καστελόριζο έχει δύο κενά για φέτος και η Τήλος ένα. Μικρά σχολεία με λίγα κ ήσυχα παιδάκια, αλλά δυστυχώς αρκετά ακριβά νησιά. Η Αστυπάλαια σαφώς μεγαλύτερη, αλλά όσοι καταλήγουν Δωδεκάνησα ή Αστυπάλαια ή Λέρο επιθυμούν κ φεύγουν αμέσως!
κοντα στους 550 αναπληρωτες φιλολογους εμαθα σημερα .Αυριο θα αναρτηθουν .Αυτο εμαθα.