0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
600 αν πούμε οι 120 ειναι τρίτεκνοι. 480 μη τρίτεκνοι. Υπολογίστε 50 τρίτεκνοι ειναι με πολλά μορια άρα μέχρι κ το 530 λογικά φεύγει...αν υποθέσουμε ότι 100 δεν έβαλαν κουτάκι τότε μέχρι κ το 630 εχει ελπίδες.
Παράθεση από: bitch στις Σεπτεμβρίου 06, 2012, 11:32:39 pmΠαράθεση από: GR στις Σεπτεμβρίου 06, 2012, 11:29:11 pmΠαράθεση από: adigoni στις Σεπτεμβρίου 06, 2012, 11:25:56 pmbitchούλα γιατί αφού έτρεξαν το σύστημα δεν τα ανακοινώνουν τώρα;;;και εγω με την ιδια απορια....γιατί αυτή την ώρα στο υπουργείο υπάρχουν αποσπασμένοι εκπ/κοί και κάποιοι διοικητικοί που όμως δεν έχουν δικαιοδοσία ούτε την κατάλληλη θέση ευθύνης να τα αναρτήσουν.[/quoteΔηλαδή πρίν 2 με 3 ώρες αν δεν είχανε κολλήσει θα μπορουσανε να τα αναρτήσουνε?Τότε υπήρχαν υπέυθυνοι και αφήσαν τους μη υπεθυνούς και φύγανε.....γιατί κάτι δεν μου αρέσει...ή είναι η κούραση που με κάνει καχυποπτο...είναι προφανώς η κούραση. Τα κενά εστάλησαν απο τις διευθύνσεις αργά το μεσημέρι. Μετά αρχισε η επεξεργασία τους και το τρέξιμο του αλγόριθμου. Στο μεταξύ οι υπεύθυνοι είχαν ήδη φύγει. Μερικές φορές τα πράγματα είναιι πραγματικά απλά..όπως και να χει θα ανακοινωθούν αύριο. Ελπιζω αρκετά νωρίς. Παιδιά κατανοώ την αγωνία σας αλλά δεν είναι όλες οι πληροφορίες που ζητάτε προσβάσιμες αυτή την ώρα...πχ πόσους προσπέρασε το ...κυτίον δεν ξέρω να σας πω!! Καλή τοποθέτηση σε όλους σας !!
Παράθεση από: GR στις Σεπτεμβρίου 06, 2012, 11:29:11 pmΠαράθεση από: adigoni στις Σεπτεμβρίου 06, 2012, 11:25:56 pmbitchούλα γιατί αφού έτρεξαν το σύστημα δεν τα ανακοινώνουν τώρα;;;και εγω με την ιδια απορια....γιατί αυτή την ώρα στο υπουργείο υπάρχουν αποσπασμένοι εκπ/κοί και κάποιοι διοικητικοί που όμως δεν έχουν δικαιοδοσία ούτε την κατάλληλη θέση ευθύνης να τα αναρτήσουν.[/quoteΔηλαδή πρίν 2 με 3 ώρες αν δεν είχανε κολλήσει θα μπορουσανε να τα αναρτήσουνε?Τότε υπήρχαν υπέυθυνοι και αφήσαν τους μη υπεθυνούς και φύγανε.....γιατί κάτι δεν μου αρέσει...ή είναι η κούραση που με κάνει καχυποπτο...
Παράθεση από: adigoni στις Σεπτεμβρίου 06, 2012, 11:25:56 pmbitchούλα γιατί αφού έτρεξαν το σύστημα δεν τα ανακοινώνουν τώρα;;;και εγω με την ιδια απορια....
bitchούλα γιατί αφού έτρεξαν το σύστημα δεν τα ανακοινώνουν τώρα;;;
bichάκι ξέρουμε ότι ξέρεις...αν μπορείς δώσε μας λίγο φως ακόμα.....προσπέρασε πολλούς το σύστημα λόγω κυτίου;
ΣΟΥΠΕΡ ΗΡΩΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΥΚΛΑ , ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ.
Παράθεση από: smet στις Σεπτεμβρίου 06, 2012, 11:47:04 pm600 αν πούμε οι 120 ειναι τρίτεκνοι. 480 μη τρίτεκνοι. Υπολογίστε 50 τρίτεκνοι ειναι με πολλά μορια άρα μέχρι κ το 530 λογικά φεύγει...αν υποθέσουμε ότι 100 δεν έβαλαν κουτάκι τότε μέχρι κ το 630 εχει ελπίδες.... οπότε,,, από μένα ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ ΣΑΣ. Και στη β' φάση με υγεία!
Όταν πηρε 620 το 2010. Έφθασε μέχρι το 575 μη τρίτεκνοι, βέβαια τότε πολλοί έβαζαν κουτάκι οπότε τωρα με εκτός Αθήνα, θεσκη μέχρι κ το 650 νομίζω έχουν οριακα ελπίδες
bichάκι ευχαριστούμε θερμά....καλό βράδυ και στον κυριούλη......
Παράθεση από: smet στις Σεπτεμβρίου 06, 2012, 11:47:04 pm600 αν πούμε οι 120 ειναι τρίτεκνοι. 480 μη τρίτεκνοι. Υπολογίστε 50 τρίτεκνοι ειναι με πολλά μορια άρα μέχρι κ το 530 λογικά φεύγει...αν υποθέσουμε ότι 100 δεν έβαλαν κουτάκι τότε μέχρι κ το 630 εχει ελπίδες.Αν θυμάμαι καλά πέρσι είχε προσπεράσει γύρω στους 90 στην α' φάση στους 366 μη τρίτεκνους. Τώρα στους 480 και με αρκετούς περισσότερους που δεν έβαλαν το κουτάκι λόγω οικονομικής κατάστασης, έχω την αίσθηση ότι θα είναι περισσότεροι από 100 οι προσπερασμένοι.