0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πείτε μου έναν λόγο στον οποίο οφείλεται αυτή η καθυστέρηση! Ευχαριστώ!
Είτε τώρα τα βγάλουν είτε την Κυριακή 12 το βράδυ, πάμε για ανάληψη Δευτέρα-Τρίτη. Έχουν βγει και Σαββατοκύριακο, αν και όχι τα τελευταία χρόνια απ'όσο θυμάμαι.
fainareti σαν το δικό μου φέτος πουθενά στον πλανήτη.......εγγυημένα το χειρότερο...δεν αναφέρομαι καθόλου στα μαθητούδια μας, ήταν γλυκύτατα ......
Εγώ όμως θυμάμαι!!! Πέρσι η Στ΄φάση που με περιλάμβανε μετά από 5 "προσπεράσματα", βγήκε Παρασκευή βράδυ αργά, εξαφανίστηκε σε λίγο γιατί είχαν γίνει λάθη, να φανταστείτε με ρωτούσαν άτομα με πμ αν ήταν μέσα στη φάση γιατί δεν είχαν προλάβει να κοιτάξουν ενώ εγώ είχα αποθηκεύσει την ιστοσελίδα του υπουργείου και ευτυχώς ξαναανέβηκε αμέσως μετά. Τέτοιο άγχος δεν ξεχνιέται! Φοβόμουν μήπως στην επαναφορά του πίνακα είχα εξαφανιστεί!
Παράθεση από: G7 02 στις Σεπτεμβρίου 07, 2012, 04:49:19 pmΠείτε μου έναν λόγο στον οποίο οφείλεται αυτή η καθυστέρηση! Ευχαριστώ!Τα ονόματα τα βγάζει το ΕΛΛΗΝΙΚΟ υπουργείο. Παρακαλώ!
δεν είμαι σίγουρη για τη β φάση απλά μου φαίνεται πιθανό. Συγγνώμη αν φάνηκα ότι δείχνω έπαρση απλά υποθέσεις κάνω
Παράθεση από: G7 02 στις Σεπτεμβρίου 07, 2012, 04:49:19 pmΠείτε μου έναν λόγο στον οποίο οφείλεται αυτή η καθυστέρηση! Ευχαριστώ!Πιθανότητες:1. Δεν βρίσκουν στυλό για να υπογράφει ο υφυπουργός.2. Έσπασε το δεξί χέρι ο πληροφορικάριος του υπουργείου και έτσι αναγκάζεται να πληκτρολογεί με το αριστερό, οπότε η διαδικασία καθυστερεί. 3. Κατεβάζει torrents το ανιψάκι του υφυπουργού με αποτέλεσμα να αργεί το upload.4. Δεν τους βγαίνουν τα κουκιά σε κάποιον από τους άλλους κλάδους -δεδομένου ότι για το δικό μας έχουμε ακριβείς αριθμούς. Διαλέγετε και παίρνετε!!!