0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: adigoni στις Σεπτεμβρίου 07, 2012, 03:15:39 pmfainareti σαν το δικό μου φέτος πουθενά στον πλανήτη.......εγγυημένα το χειρότερο...δεν αναφέρομαι καθόλου στα μαθητούδια μας, ήταν γλυκύτατα ......Τέτοια σχολεία βρε παιδιά να τα λέτε ονομαστικά, όσο μπορούμε να τα αποφεύγουμε όλοι.Πρέπει να ανοίξουμε άλλο θέμα με τα χειρότερα σχολεία ανα επικράτεια,αφού όμως λήξει η αγωνία σας.
fainareti σαν το δικό μου φέτος πουθενά στον πλανήτη.......εγγυημένα το χειρότερο...δεν αναφέρομαι καθόλου στα μαθητούδια μας, ήταν γλυκύτατα ......
Bλέπω στο diavgeia να καθυστερούν μια ώρα τα έγγραφα για να ανεβούν
Παράθεση από: antik στις Σεπτεμβρίου 07, 2012, 04:55:05 pmBλέπω στο diavgeia να καθυστερούν μια ώρα τα έγγραφα για να ανεβούναυτό μπορεί να σημαίνει κάτι; Λέτε να τα ανεβάζουν;
Παράθεση από: gumus στις Σεπτεμβρίου 07, 2012, 04:54:08 pmΠαράθεση από: adigoni στις Σεπτεμβρίου 07, 2012, 03:15:39 pmfainareti σαν το δικό μου φέτος πουθενά στον πλανήτη.......εγγυημένα το χειρότερο...δεν αναφέρομαι καθόλου στα μαθητούδια μας, ήταν γλυκύτατα ......Τέτοια σχολεία βρε παιδιά να τα λέτε ονομαστικά, όσο μπορούμε να τα αποφεύγουμε όλοι.Πρέπει να ανοίξουμε άλλο θέμα με τα χειρότερα σχολεία ανα επικράτεια,αφού όμως λήξει η αγωνία σας.Ναι, καλό θα ήταν!
Aν τελικά ισχύσει το 600ΠΕ02 θεωρείται καλό νούμερο για αρχή;
λοιπον η υπογραφη μπηκε. Καλα αποτελεσματα σε ολους.
Παράθεση από: ourania7 στις Σεπτεμβρίου 07, 2012, 05:11:36 pmλοιπον η υπογραφη μπηκε. Καλα αποτελεσματα σε ολους.Τώρα πόση ώρα θα τους πάρει να τα ανεβάσουν;;