0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλη τοποθετηση σε ολους.παιδια συγχαρητηρια σε οσους τα καταφεραν.οι υπολοιποι ευχομαι γρηγορα να δουν το ονομα τους.εγω διοριστηκα περυσι και ξερω πως ειναι.περιμενω 2 συναδελφους στο σχολειο μου στη γ εβρου.
Συγχαρητήρια σε όλους και καλή χρονιά! Όπως είπε και η bitch τα παιδιά σας χρειάζονται! Κάντε το καλύτερο που μπορείτε!Φεύγω, να μαζέψω τα κομμάτια μου, πάλι Κασσάνδρα βγήκα!ΥΓ.: Bitch, μη μας ξεχάσεις εμάς της β΄...(λέμε β΄....)
Παράθεση από: alexis2 στις Σεπτεμβρίου 07, 2012, 06:52:55 pmκαλη τοποθετηση σε ολους.παιδια συγχαρητηρια σε οσους τα καταφεραν.οι υπολοιποι ευχομαι γρηγορα να δουν το ονομα τους.εγω διοριστηκα περυσι και ξερω πως ειναι.περιμενω 2 συναδελφους στο σχολειο μου στη γ εβρου.Κι εμείς 2 φιλολογους θέλουμε σε άλλο σχολείο της Γ, αλλά παρατήρησα ένα παράξενο, από τους 9( ή 10 ) της Γ οι 5 είναι 3τεκνοι!!! Να τους έστειλε το κουτι??? Τέλος πάντων καλές τοποθετήσεις σε όλους και για όσους περιμένουν καλά αποτελέσματα στις επόμενες φάσεις.
Παράθεση από: tonik στις Σεπτεμβρίου 07, 2012, 05:46:07 pmΣυγχαρητήρια σε όλους και καλή χρονιά! Όπως είπε και η bitch τα παιδιά σας χρειάζονται! Κάντε το καλύτερο που μπορείτε!Φεύγω, να μαζέψω τα κομμάτια μου, πάλι Κασσάνδρα βγήκα!ΥΓ.: Bitch, μη μας ξεχάσεις εμάς της β΄...(λέμε β΄....)Γ Χαλκιδικής να υποθέσω? Και εγώ εκεί είμαι (ΠΕ04.01)
Γ Έβρου φέτος για μένα και οι 5 τρίτεκνοι που γράφεις με πηγαίνουν σε όποιο σχολείο περισσέψει!
Δ Θεσσαλονίκης.Έχω χαρεί αλλά προβληματίζομαι με τα χωριά.Ξερει κανείς να με κατατοπίσει;
Συγχαρητήρια σε όλους τους προσληφθέντες!! Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά και υπομονή και δύναμη σε όσους πάνε μακριά.Εγώ έφαγα το πρώτο πηδηματάκι, που λέει και η Tonik Ελπίζω στη