0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: drum στις Σεπτεμβρίου 11, 2012, 04:43:15 pmΑχ παιδιά φοβάμαι !!!!!!! Είμαι β ανατολική Αττική, βγαίνουν αύριο τα κενά και δεν ξέρω τι με περιμένει.... !!!!! Τρομάζω όταν σκέφτομαι Χαλκούτσι και Σκάλα Ωρωπού...Κι εγω Ανατολικη Αττικη ειμαι, Α' υποτιθεται. Ακουσα τη Δευτερα που παρουσιαστηκα απο συναδελφους να λενε οτι περσι τους ανακατεψαν Α',
Αχ παιδιά φοβάμαι !!!!!!! Είμαι β ανατολική Αττική, βγαίνουν αύριο τα κενά και δεν ξέρω τι με περιμένει.... !!!!! Τρομάζω όταν σκέφτομαι Χαλκούτσι και Σκάλα Ωρωπού...
Παράθεση από: moustard στις Σεπτεμβρίου 11, 2012, 09:56:16 pmΠαράθεση από: drum στις Σεπτεμβρίου 11, 2012, 04:43:15 pmΑχ παιδιά φοβάμαι !!!!!!! Είμαι β ανατολική Αττική, βγαίνουν αύριο τα κενά και δεν ξέρω τι με περιμένει.... !!!!! Τρομάζω όταν σκέφτομαι Χαλκούτσι και Σκάλα Ωρωπού...Κι εγω Ανατολικη Αττικη ειμαι, Α' υποτιθεται. Ακουσα τη Δευτερα που παρουσιαστηκα απο συναδελφους να λενε οτι περσι τους ανακατεψαν Α',
Με έχουν προσλάβει στην α δυτικής αττικής και με πιέζουν να πάω στη β. Έχει συμβεί και σε άλλους;
Παράθεση από: mania1 στις Σεπτεμβρίου 12, 2012, 01:31:28 pmΜε έχουν προσλάβει στην α δυτικής αττικής και με πιέζουν να πάω στη β. Έχει συμβεί και σε άλλους;Δυστυχώς έχει γίνει και πέρσι σε φίλη μου -που μάλιστα έφτασε ως το υπουργείο και τη διαβεβαίωσαν ότι είναι νόμιμο- να της αλλάξουν περιοχή στο νομό της Ροδόπης (την οποία μάλιστα δεν είχε καν δηλώσει) και φέτος προτάθηκε σε φίλη της α΄φάσης σε νομό της κ. Μακεδονίας... αν δεν έχουν κενό εκεί που σε πήραν μπορούν να σε μετακινήσουν σε άλλη περιοχή του ίδιου νομού.
Στην πρωτοβάθμια προσπάθυησαν να μετακινήσουν αναπληρωτές από Α Αθήνας παρανόμως κ σε συνάντηση με τον υπουργό δικαιώθηκαν οι αναπληρωτές.
Επίσης γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι σε περιφέρεια νησιωτική κάποιοι/ες διορίστηκαν στη β' από πρώτη φάση και επειδή ήθελαν την α' περιοχή, ζητούσαν από προισταμένους και αιρετούς να τους βοηθήσουν να μεταφερθούν από την β' στην α' . αυτό είναι σίγουρα παράνομο και δεν σκέφτονται ότι υπάρχουν συνάδελφοι που δήλωσαν μόνο την α΄και περιμένουν β ή γ φάση να τους πάρουν και ότι έτσι τους τρώνε δύο θέσεις. Θέλουν και από την α΄φάση , οπότε δηλώνουν ό,τι λάχει και να πάνε στην α΄περιοχή σε βάρος συναδέλφων. Αν γίνει κάτι τέτοιο επειδή σίγουρα θα το μάθω, θα κάνω επώνυμη καταγγελία.Και σαν είπε και ο συνάδελφος πιο πάνω ότι τους ζήτησαν να δηλώσουν στην κεφαλονιά και α και β και γ, νομίζω ότι δεν πρέπει να το αφήσουμε έτσι.