0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μηπως θα επρεπε να μιλησετε και με καποιον αιρετο της περιοχης που εχετε διοριστει?Αν μπορουν να σε μετακινησουν οπουδηποτε κι ας μη το εχεις δηλωσει, ποιος ο λογος να σου δινει την επιλογη με το κουτακι για να πας οπουδηποτε?Δεν εχει νοημα αυτο που κανουν....
Παράθεση από: so good στις Σεπτέμβριος 12, 2012, 04:24:25 μμΜηπως θα επρεπε να μιλησετε και με καποιον αιρετο της περιοχης που εχετε διοριστει?Αν μπορουν να σε μετακινησουν οπουδηποτε κι ας μη το εχεις δηλωσει, ποιος ο λογος να σου δινει την επιλογη με το κουτακι για να πας οπουδηποτε?Δεν εχει νοημα αυτο που κανουν....Πέρσι που ήμουν πάλι Ανατολική Αττική, όταν μας έβαλαν να δηλώσουμε κενά από α,β,γ ανατολική Αττική, μία από τις αναπληρώτριες πήρε τηλέφωνο κάποιον αιρετό ο οποίος της είπε ότι έρχεται να βοηθήσει την κατάσταση. Δεν ήρθε ποτέ !!!!!!!!!!! Τον περιμέναμε από τις 11 ως τις 2:30 !!!!!!!! Α ρε γλέντια που θα έχουμε αύριο που βγαίνουν τα κενά
Μου είπαν σήμερα που πήγα ότι το ΠΥΣΔΕ είναι μια πολύύύύύύύύ αργή διαδικασία οπότε δεν παίρνω όρκο για τίποτα
Ο Ωρωπός είναι Β και τον φοβάμαι!!!
Κι εγώ τον φοβάμαι πολύ . Και το Χαλκούτσι και την Σκάλα Ωρωπού...
Παράθεση από: drum στις Σεπτέμβριος 12, 2012, 09:42:27 μμΚι εγώ τον φοβάμαι πολύ . Και το Χαλκούτσι και την Σκάλα Ωρωπού... Εσυ τι εισαι Α, Β ή Γ; (οχι οτι εχει σημασια απο οτι εχω καταλαβει!!!!)
Παράθεση από: moustard στις Σεπτέμβριος 12, 2012, 09:45:57 μμΠαράθεση από: drum στις Σεπτέμβριος 12, 2012, 09:42:27 μμΚι εγώ τον φοβάμαι πολύ . Και το Χαλκούτσι και την Σκάλα Ωρωπού... Εσυ τι εισαι Α, Β ή Γ; (οχι οτι εχει σημασια απο οτι εχω καταλαβει!!!!)Β δυστυχώς ... και έχω φρικάρει...