PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Διάφορα θέματα για την εκπαίδευση
Επιμόρφωση-Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
(Συντονιστές:
Lucinda
,
julie_v
)
Μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή (Πελοποννήσου)
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
3
4
5
6
7
8
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή (Πελοποννήσου) (Αναγνώστηκε 29987 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Pink-Panther!
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
Απ: Παν/μιο Πελοποννήσου: Προγρ. Μεταπτ. Σπουδών στην Ειδική Αγωγή και την Εκπ/ση
«
Απάντηση #56 στις:
Σεπτεμβρίου 19, 2012, 11:24:58 am »
Tweet
Καλημερα σε ολους! Ποτε ξεκιναει το εν λογω μεταπτυχιακο? Τελικα παιρνει 50 ατομα?
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ: Παν/μιο Πελοποννήσου: Προγρ. Μεταπτ. Σπουδών στην Ειδική Αγωγή και την Εκπ/ση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 22:13:21 »
emily_
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #57 στις:
Σεπτεμβρίου 19, 2012, 11:25:37 am »
Ήταν 16 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής (η κάθε επιλογή μπορεί να ήταν και 20 σειρές!)
Καταγράφηκε
emily_
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #58 στις:
Σεπτεμβρίου 19, 2012, 01:33:23 pm »
Καταγράφηκε
gspiropoylos
Πλήρες μέλος
Φύλο:
Όταν μεγαλώσω θα γίνω νηπιαγωγός!!!
«
Απάντηση #59 στις:
Σεπτεμβρίου 19, 2012, 01:45:15 pm »
Έχουν ανακοινωθεί κάπου τα αποτελέσματα;;
Καταγράφηκε
Μη λες πάντα όσα γνωρίζεις αλλά γνώριζε πάντα όσα λες.
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 22:13:21 »
emily_
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #60 στις:
Σεπτεμβρίου 19, 2012, 02:01:46 pm »
Ναι στο site του Πανεπιστημίου
http://www.uop.gr/index.php?option=com_content&view=category&id=87&Itemid=310&lang=el
Καταγράφηκε
gspiropoylos
Πλήρες μέλος
Φύλο:
Όταν μεγαλώσω θα γίνω νηπιαγωγός!!!
«
Απάντηση #61 στις:
Σεπτεμβρίου 19, 2012, 02:04:13 pm »
Ευχαριστώ! Έχει δώσει μια φίλη μου και περιμένει με αγωνία
Καταγράφηκε
Μη λες πάντα όσα γνωρίζεις αλλά γνώριζε πάντα όσα λες.
foibos81
Ιστορικό μέλος
«
Απάντηση #62 στις:
Σεπτεμβρίου 19, 2012, 02:05:56 pm »
Πραγματικά βγήκαν. Καταρχήν το όλο σύστημα βρωμάει από παντού. Σε 2 ημέρες μόνο έβγαλαν τα αποτελέσματα !!!!!!!!!!!!
Τους πέρασαν σχεδόν όλους !!!!!!!!
Το επόμενο βήμα επομένως ξέρετε τι είναι: η συνέντευξη και το κόψιμο χωρίς αιτιολογία των περισσοτέρων !!!!!!!!
«
Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 19, 2012, 03:14:53 pm από foibos81
»
Καταγράφηκε
gio66
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #63 στις:
Σεπτεμβρίου 19, 2012, 02:12:29 pm »
έχω πει την άποψή μου για το συγκεκριμένο μάστερ. Δουλειές του άρπα κόλλα για τσέπωμα. Τα δίδακτρα είναι τεράστια για την εποχή μας και πραγματικά
απορώ
που περισσεύουν σε τόσους πολλούς. Δε θέλω να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου ούτε να λέω βλακείες αλλά...μήπως από κάτι τέτοια εμπνεύστηκαν τη φορολόγηση των μεταπτυχιακών;;; η ύλη από ό,τι φαίνεται είναι για το θεαθήναι! 100 σελίδες ύλη - ερωτήσεις πολλαπλής- περνούν σχεδόν όλοι και μετά ψάχνουμε ποιανού ο μπάρμπας είναι...απ'την Κορώνη και ποιανού από παρά πέρα...Αίσχος...όπως όλοι έχουν χαρτί λυκείου--> χαρτί ΑΕΙ--> έτσι σε λίγο θα έχουν και όλοι μάστερ!!!!!
Όποιος θέλει ας μου στείλει πμ για το βίο και την πολιτεία κάποιων από εκείνους που το διοργανώνουν...Λυπάμαι για τη χώρα αυτή που εξισώνει την ήρα με το στάρι...Τίποτα άλλο δεν έχω να πω...
Καταγράφηκε
Έχει ο Θεός.
gio66
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #64 στις:
Σεπτεμβρίου 19, 2012, 02:16:45 pm »
Συγνώμη μη μου στείλετε πμ !!! Με πρόλαβε ο foibos81 και οι εφημερίδες !!!Ο κόσμος το'χει τούμπανο κι εγώ κρυφό καμάρι μου φαίνεται... Όσοι εισαχθείτε...τα χαιρετίσματα στην κυρία Ξανθάκη - Καραμάνου , την προσωποποιημένη εκδοχή της λέξης
νεποτισμός
... Και κόρη του Ωνάση να ήμουν σε αυτή την κυρία δε θα'δινα ούτε μισό ευρώ από την τσέπη μου...
Καταγράφηκε
Έχει ο Θεός.
marakiaki000
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #65 στις:
Σεπτεμβρίου 20, 2012, 12:07:50 am »
τα θέματα ήταν πολλαπλής και μαυρίζαμε τα αντίστοιχα κουτάκια γι αυτό και βγήκαν γρήγορα τα αποτελέσματα, μας το είπαν ότι τα θα διορθωθούν με η/υ και θα τα βγάλουν Τετάρτη..για το μέσο στις συνεντεύξεις δεν ξέρω και ας ελπίσουμε οτι εάν ισχύει θα καλύπτει μικρό ποσοστό, ώστε να μείνουν θέσεις και για εμάς!!
Καταγράφηκε
emily_
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #66 στις:
Σεπτεμβρίου 20, 2012, 12:44:38 am »
Έχει κανείς καμία ιδέα για το τι μπορεί να μας ρωτήσουν στη συνέντευξη? Πιστεύετε ότι θα έχει και ερωτήσεις γνώσεως ή μόνο σχετικά με την εμπειρία μας??
Καταγράφηκε
Pink-Panther!
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #67 στις:
Σεπτεμβρίου 20, 2012, 12:52:20 am »
Περι ανεμων και υδατων αλλα δεν εχει πολλη σημασια... Οτι ειναι γραφτο να γινει θα γινει....
Καταγράφηκε
emily_
Έμπειρο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #68 στις:
Σεπτεμβρίου 20, 2012, 12:54:07 am »
Μια κοπέλα που είχε περάσει από συνέντευξη στο ίδιο όταν ήταν να ξαναγίνει πριν λίγα χρόνια, μου είπε ότι έκαναν πολύ δύσκολες ερωτήσεις γνώσεως...ελπίζω τώρα να είναι πιο εύκολα τα πράγματα!
Καταγράφηκε
marakiaki000
Νέο μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Απάντηση #69 στις:
Σεπτεμβρίου 20, 2012, 01:02:02 am »
κατάλαβε κανείς με ποιο κριτήριο είναι η σειρά στους επιτυχόντες;; οι πρώτοι 58 είναι με αλφαβητική σειρά και μετά ξαναξεκινάει..
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
3
4
5
6
7
8
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Διάφορα θέματα για την εκπαίδευση
Επιμόρφωση-Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
(Συντονιστές:
Lucinda
,
julie_v
)
Μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή (Πελοποννήσου)