0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επισης δινει και στους πανω απο δυο μηνες ανεργους το 2012, το μερος του επιδοματος που τους αναλογει ακομη και αν ο εργοδοτης τους τους εδινε επιδομα τεκνων (π.χ. αναπληρωτες).
Δούλεψα αναπληρώτρια πλήρους ωραρίου από Σεπτέμβρη του 2012 ως Ιούνιο 2013. Έχω τρία παιδιά. Σήμερα πήγα στον ΟΑΕΔ της περιοχής μου για το οικογενειακό επίδομα και είπε δεν το δικαιούμαι. Δεν μου κράτησε καν τα χαρτιά. Είπε ότι αν δεν δουλέψω φέτος ως αναπληρώτρια τότε να πάω να κάνω τα χαρτιά μου και να πάρω τα χρήματα για τους μήνες Ιούλιο μέχρι Δεκέμβρη που θα είμαι άνεργη. Αν δουλέψω τότε θα πάρω μόνο τους τρεις μήνες του καλοκαιριού που είμαι άνεργη. Αγενέστατη και ξερόλας!!!! Ισχύουν αυτά???Ξέρει κανείς???
Η εγκύκλιος αναφέρει ότι αν υπάρχουν δύο μήνες ανεργίας μπορεί να γίνει η αίτηση. Σαν αναπληρώτρια όμως έπαιρνα επίδομα παιδιών. Υπάρχει περίπτωση να τα ζητούν μετά πίσω; Έχω μπερδευτεί γιατί από ότι καταλαβαίνω η γνωστή μου πήρε ολόκληρο το ποσό. Αν εγώ πάω όταν προσληφθώ θα πάρω την αναλογία του χρόνου του ταμείου;
Παράθεση από: gesthimani στις Σεπτεμβρίου 04, 2013, 05:43:15 pmΗ εγκύκλιος αναφέρει ότι αν υπάρχουν δύο μήνες ανεργίας μπορεί να γίνει η αίτηση. Σαν αναπληρώτρια όμως έπαιρνα επίδομα παιδιών. Υπάρχει περίπτωση να τα ζητούν μετά πίσω; Έχω μπερδευτεί γιατί από ότι καταλαβαίνω η γνωστή μου πήρε ολόκληρο το ποσό. Αν εγώ πάω όταν προσληφθώ θα πάρω την αναλογία του χρόνου του ταμείου; Εφόσον το 2012 έχεις 50 μέρες εργασίας είτε 2 μήνες ανεργίας το δικαιούσαι.
Και από τα δύο έχω. Το παίρνω λες ολόκληρο; Και γιατί δεν με άφησε να κάνω αίτηση την προηγούμενη φορά αφού είχα συμπληρώσει δύο μήνες. Αυτά τα ξέρεις από την εγκύκλιο; catwoman διάβασε την εγκύκλιο στο internet. Νομίζω ότι λέει 50 ημερομίσθια για το 12 και δύο μήνες ανεργίας για το 13, χωρίς να είμαι σίγουρη.