Σύνολο ψηφοφόρων: 229
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μαθηματικό Θεσ/νίκης . Αποφοίτηση:1994!Κανείς συμφοιτητής-τρια? Ετσι χαρακτηριστικά να αναφέρω μερικά ονόματα: Γεωργανόπουλος, Τζιτζής , Πουλάκης, Μπόρα, Καρυοφύλης, Κωνσταντινίδου, Παντέκη, κλπ
Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών 2003! Όσο για την δυσκολία να περάσεις μαθήματα, φοβάμαι ότι δεν έχετε περάσει από το Μαθηματικό της Αθήνας... ευτυχώς τα πράγματα τώρα έχουν εξομαλυνθεί αλλά από το 93 μέχρι το 2000 που γνωρίζω, τα πράγματα ήταν αρκετά δύσκολα. Δεν έχει σχέση αν είχε καλούς καθηγητές, που αυτό δεν μπορώ να το υποστηρίξω γιατί δεν γνωρίζω όλους τους Πανεπιστημιακούς της Ελλάδος, αλλά αν πέρναγες εύκολα τα μαθήματα, αν αυτά που παράδιδαν τελικά τα εζήταγαν στις εξετάσεις, αν τα θέματα που έμπαιναν ήταν τελικά από τα άλυτα θέματα Ρωσικών βιβλίων κτλ νομίζω τα έβρισκες πολύ εύκολα στο Μαθηματικό της Αθήνας. Από τις μεταγραφές που πήραν κάποιοι φοιτητές και ήρθαν στην Αθήνα έχω την εντύπωση ότι βλασφήμησαν πολλές φορές και πίστεψε με δεν ήταν μόνο για το νέφος και το κυκλοφοριακό!!
Παράθεση από: mac190604 στις Φεβρουαρίου 03, 2009, 10:36:49 pmΚαποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών 2003! Όσο για την δυσκολία να περάσεις μαθήματα, φοβάμαι ότι δεν έχετε περάσει από το Μαθηματικό της Αθήνας... ευτυχώς τα πράγματα τώρα έχουν εξομαλυνθεί αλλά από το 93 μέχρι το 2000 που γνωρίζω, τα πράγματα ήταν αρκετά δύσκολα. Δεν έχει σχέση αν είχε καλούς καθηγητές, που αυτό δεν μπορώ να το υποστηρίξω γιατί δεν γνωρίζω όλους τους Πανεπιστημιακούς της Ελλάδος, αλλά αν πέρναγες εύκολα τα μαθήματα, αν αυτά που παράδιδαν τελικά τα εζήταγαν στις εξετάσεις, αν τα θέματα που έμπαιναν ήταν τελικά από τα άλυτα θέματα Ρωσικών βιβλίων κτλ νομίζω τα έβρισκες πολύ εύκολα στο Μαθηματικό της Αθήνας. Από τις μεταγραφές που πήραν κάποιοι φοιτητές και ήρθαν στην Αθήνα έχω την εντύπωση ότι βλασφήμησαν πολλές φορές και πίστεψε με δεν ήταν μόνο για το νέφος και το κυκλοφοριακό!! Θυμάμαι π.χ. σε εξέταση μαθήματος στο 2ο ετός (πριν αλλάξει το πρόγραμμα σπουδών και πριν συνταξιοδοτηθούν κάποιοι καθηγητές) να παίρνω την κόλλα με τα θέματα και να τα κοιτάω σα να κοίταζα βιβλίο με ταχύρρυθμη μέθοδο ιαπωνικών για Άραβες.
Πάτρα 1999-2004 (πτυχίο) & 2004-2006 (μεταπτυχιακό)Αξέχαστα χρόνια!