0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kmos στις Αυγούστου 21, 2012, 02:15:07 pmΚαι τι πρόβλημα έχει αυτός. Σάμπως θα μπει σε τάξη να διδάξει. Γραφείο τύπου έχει καταντήσει. Αντε το πολύ πολύ να αντιδράσει γιατί του κόψαν τον
Και τι πρόβλημα έχει αυτός. Σάμπως θα μπει σε τάξη να διδάξει. Γραφείο τύπου έχει καταντήσει. Αντε το πολύ πολύ να αντιδράσει γιατί του κόψαν τον
Λοιπόν ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.Ας παίξω τον ρόλο του κακού. Που αυτή η λογική δυστυχώς για εμάς επικρατει στην πλειοψηφία του ελληνικού λαούΜου λέτε να πληρώσω φόρους. Με τι ανταπόδωση;- Παιδεία: Αν δεν τα σκάσω στα φροντιστήρια και τα ιδιαίτερα το παιδι δεν προχωράει. Ακόμα και οι καθηγητές του σχολείου μου το λένε.- Υγεία: Έχεις φράγκα δίνεις φακελάκι έζησες αλλιώς στις 3 του μακαρίτη άλλος μπαίνει μες στο σπίτι.-Ασφάλεια: Κυρία μου το ξέρω ότι σας κλέβουν αλλά αφού τα άτομα φυλάνε τους πολιτικούς ποιον να στείλω.έτσι και εγώ δεν πληρώνω τίποτα και θέλω να ιδιωτηκοποιηθούν τα πάντα και να απολυθούν οι ΔΥΕσύ λοιπόν στα παραπάνω του ρίχνεις άδικο; Αφού μέχρι τώρα το μόνο που σε ένοιαζε ήταν να τρουπώσεις, να χώσεις τον συνάδελφο, να κοροιδέψεις το σύστημα και άλλα. Και αν δεν το έκανες το ανέκτηκες.Sorry παίδες end of time. Don't cry for me Argentina....Και εσείς μου λέτε να οργανωθούμε, να κάνουμε να δείξουμε.Τα πράγματα είναι απλά no money no honey. Αυτή είναι η πραγματικότητα
[...] Όποιος καταλαβαίνει πέντε πράγματα και εκφράζει γνώμη δεν είναι ούτε απαραίτητα πρόβατο, ούτε υποψήφιος πολιτικός!!
Άστε μας ησύχους καλά φάγατε τόσα χρόνια, έχετε μαζέψει και για τα δισέγγονά σας
Πόσοι από εμάς είναι έτοιμοι να αφήσουμε το εγώ και τα προνόμια μας για το εμείς;και θα δώσουμε το μεροκάματα σε κάποιον που το έχει περισσότερη ανάγκη;