0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
A τι καλα ,δεν γνωριζα οτι εχουμε τοσους θαυμαστες,σας ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια .
Παράθεση από: giota8 στις Αυγούστου 22, 2012, 09:00:18 pmπαντα ηθελα να διδαξω χημεια! κανας ΠΕ01 η 03 υπαρχει να μπει κι αυτος να γραψει εδω?Χωρίς παρεξήγηση για τους άλλους κλάδους αλλά θεωρώ ότι η χημεία είναι η πιο μαγευτική και ταυτόχρονα ερωτική επιστήμη....!!! Χωρίς αυτήν σχέση δεν υπάρχει....!!!!!Υπάρχει κάποιος που διαφωνεί;;
παντα ηθελα να διδαξω χημεια! κανας ΠΕ01 η 03 υπαρχει να μπει κι αυτος να γραψει εδω?
Παράθεση από: KONSTANTINOS30 στις Αυγούστου 22, 2012, 09:02:37 pmΠαράθεση από: giota8 στις Αυγούστου 22, 2012, 09:00:18 pmπαντα ηθελα να διδαξω χημεια! κανας ΠΕ01 η 03 υπαρχει να μπει κι αυτος να γραψει εδω?Χωρίς παρεξήγηση για τους άλλους κλάδους αλλά θεωρώ ότι η χημεία είναι η πιο μαγευτική και ταυτόχρονα ερωτική επιστήμη....!!! Χωρίς αυτήν σχέση δεν υπάρχει....!!!!!Υπάρχει κάποιος που διαφωνεί;;Ετσι ειναι ...ολα ειναι Χημεια !
θα εκδηλωθουν. ειναι ντροπαλοι και θελουν λιγο χρονο!εγω παντως την προετοιμασια μου την εκανα. ειχα αναλαβει project με χημικο.
αφου τα μαλλια και των δυο μας ειναι στη θεση τους, υποθετω καλα!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ KERRY!EYXOMAI KAΛΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ!
Παράθεση από: airam στις Αυγούστου 22, 2012, 07:41:07 pmΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ KERRY!EYXOMAI KAΛΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ!Κάτσε πρώτα να δεις νεοδιόριστους χημικούς κ μετά τους εύχεσαι καλή τοποθέτηση. Φέτος οι διορισμένοι μπορεί να είναι μηδέν. Οι αναπληρωτές από την άλλη πιστεύω πολλοί. Είναι κανείς σας από την Ήπειρο;
Παράθεση από: GILDA στις Αυγούστου 22, 2012, 09:13:44 pmΠαράθεση από: airam στις Αυγούστου 22, 2012, 07:41:07 pmΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ KERRY!EYXOMAI KAΛΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ!Κάτσε πρώτα να δεις νεοδιόριστους χημικούς κ μετά τους εύχεσαι καλή τοποθέτηση. Φέτος οι διορισμένοι μπορεί να είναι μηδέν. Οι αναπληρωτές από την άλλη πιστεύω πολλοί. Είναι κανείς σας από την Ήπειρο;Θα είναι όμως οι αναπληρωτές πολλοί ή και εκεί θα απογοητευτούμε...;;;;;;;
Παράθεση από: KONSTANTINOS30 στις Αυγούστου 22, 2012, 09:15:33 pmΠαράθεση από: GILDA στις Αυγούστου 22, 2012, 09:13:44 pmΠαράθεση από: airam στις Αυγούστου 22, 2012, 07:41:07 pmΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ KERRY!EYXOMAI KAΛΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ!Κάτσε πρώτα να δεις νεοδιόριστους χημικούς κ μετά τους εύχεσαι καλή τοποθέτηση. Φέτος οι διορισμένοι μπορεί να είναι μηδέν. Οι αναπληρωτές από την άλλη πιστεύω πολλοί. Είναι κανείς σας από την Ήπειρο;Θα είναι όμως οι αναπληρωτές πολλοί ή και εκεί θα απογοητευτούμε...;;;;;;;Θα είναι Κωνσταντίνε μην ανησυχείς. Άκου τον παλιό...
Τα έχω πει κ του ΚΕΡΥ συνήθως οι διορισμοί μαζί με τους αναπληρωτές φτάναν γύρω στους 230 με 250 ετησίως. Με τις περικοπές τελευταία φτάσαμε γύρω στους 170 (σύνολο). Δε μομίζω ότι αυτό το νούμερο μπορεί να συμπιεστεί παρακάτω. Νομίζω ότι εκεί θα παίξουν οι αναπληρωτές φέτος. Ίσως κ λίγο παραπάνω.