0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα έχω πει κ του ΚΕΡΥ συνήθως οι διορισμοί μαζί με τους αναπληρωτές φτάναν γύρω στους 230 με 250 ετησίως. Με τις περικοπές τελευταία φτάσαμε γύρω στους 170 (σύνολο). Δε μομίζω ότι αυτό το νούμερο μπορεί να συμπιεστεί παρακάτω. Νομίζω ότι εκεί θα παίξουν οι αναπληρωτές φέτος. Ίσως κ λίγο παραπάνω.
Δίκαιο έχεις GILDA!Απλά δεν ήθελα να φανώ ΠΟΛΥ εγωίστρια.
Ποπό κόσμος!! εγώ πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι και με ένα νούμερο όπως το περσινό , ελπίζω μόνο οι κλήσεις να γίνουν πιο νωρίς, ίσως οι μηδενικοί διορισμοί και οι 90 συνταξιοδοτήσεις αυξήσουν το νούμερο , μακάρι.Ελπίζω και κατά τη διάρκεια της χρονιάς να τα λέμε εδώ.Άντε εκτός από τους συναδέλφους από άλλους κλάδους ας δηλώσουν το παρών εδώ και άλλοι χημικοί
Άντε εκτός από τους συναδέλφους από άλλους κλάδους ας δηλώσουν το παρών εδώ και άλλοι χημικοί
Παράθεση από: KERY12 στις Αυγούστου 22, 2012, 10:16:16 pmΆντε εκτός από τους συναδέλφους από άλλους κλάδους ας δηλώσουν το παρών εδώ και άλλοι χημικοί παρούσα κι εγώ ( Αν και η εκπαίδευση είναι πλέον όνειρο απατηλό για μένα )
Καλημέρα σας συνάδελφοι! Ανασκουμπώνομαι κι εγώ για την ανακάλυψη της αμπούλας εξουδετέρωσης! Να μαστε όλοι καλά με υγεία και καλή δύναμη σε όλους μας!θα μας χρειαστεί φέτος!
Πριν δυο χρόνια δεν ήταν που η Α φάση είναι 70-80 χημικούς? Ας ελπίσουμε σε μια τέτοια (ή και μεγαλύτερη) Α φάση!