0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Παυλινα στις Αυγούστου 22, 2012, 11:01:28 pmΠαράθεση από: KERY12 στις Αυγούστου 22, 2012, 10:16:16 pmΆντε εκτός από τους συναδέλφους από άλλους κλάδους ας δηλώσουν το παρών εδώ και άλλοι χημικοί παρούσα κι εγώ ( Αν και η εκπαίδευση είναι πλέον όνειρο απατηλό για μένα )Καλώς ήρθες!!! Μην απελπίζεσαι!!! Φέτος λογικά θα πάρουν πολλούς αναπληρωτές αφού έκαναν μηδενικούς μόνιμους διορισμούς!!! Εύχομαι τα καλύτερα!!1
Παράθεση από: KERY12 στις Αυγούστου 22, 2012, 10:16:16 pmΆντε εκτός από τους συναδέλφους από άλλους κλάδους ας δηλώσουν το παρών εδώ και άλλοι χημικοί παρούσα κι εγώ ( Αν και η εκπαίδευση είναι πλέον όνειρο απατηλό για μένα )
Άντε εκτός από τους συναδέλφους από άλλους κλάδους ας δηλώσουν το παρών εδώ και άλλοι χημικοί
Παράθεση από: KONSTANTINOS30 στις Αυγούστου 22, 2012, 09:02:37 pmΠαράθεση από: giota8 στις Αυγούστου 22, 2012, 09:00:18 pmπαντα ηθελα να διδαξω χημεια! κανας ΠΕ01 η 03 υπαρχει να μπει κι αυτος να γραψει εδω?Χωρίς παρεξήγηση για τους άλλους κλάδους αλλά θεωρώ ότι η χημεία είναι η πιο μαγευτική και ταυτόχρονα ερωτική επιστήμη....!!! Χωρίς αυτήν σχέση δεν υπάρχει....!!!!!Υπάρχει κάποιος που διαφωνεί;;Ετσι ειναι ...ολα ειναι Χημεια !
Παράθεση από: giota8 στις Αυγούστου 22, 2012, 09:00:18 pmπαντα ηθελα να διδαξω χημεια! κανας ΠΕ01 η 03 υπαρχει να μπει κι αυτος να γραψει εδω?Χωρίς παρεξήγηση για τους άλλους κλάδους αλλά θεωρώ ότι η χημεία είναι η πιο μαγευτική και ταυτόχρονα ερωτική επιστήμη....!!! Χωρίς αυτήν σχέση δεν υπάρχει....!!!!!Υπάρχει κάποιος που διαφωνεί;;
παντα ηθελα να διδαξω χημεια! κανας ΠΕ01 η 03 υπαρχει να μπει κι αυτος να γραψει εδω?
σ'ευχαριστω πολυ ni.kos αλλα μαλλον παιρνω τα ευσημα απο καποιον αλλο γιατι πολυ απλα δεν το ειπα εγω αυτο! με βρισκει ομως και μενα συμφωνη, ειναι οντως μια μαγευτικη επιστημη. τοσο μαλιστα που καποτε ηθελα να γινω χημικος. τωρα το πως βρεθηκα στους 06 ειναι μια αλλη ιστορια!
Παράθεση από: KONSTANTINOS30 στις Αυγούστου 23, 2012, 09:33:42 amΠαράθεση από: Παυλινα στις Αυγούστου 22, 2012, 11:01:28 pmΠαράθεση από: KERY12 στις Αυγούστου 22, 2012, 10:16:16 pmΆντε εκτός από τους συναδέλφους από άλλους κλάδους ας δηλώσουν το παρών εδώ και άλλοι χημικοί παρούσα κι εγώ ( Αν και η εκπαίδευση είναι πλέον όνειρο απατηλό για μένα )Καλώς ήρθες!!! Μην απελπίζεσαι!!! Φέτος λογικά θα πάρουν πολλούς αναπληρωτές αφού έκαναν μηδενικούς μόνιμους διορισμούς!!! Εύχομαι τα καλύτερα!!1ευχαριστώ . Επίσης , εύχομαι σε όλους σας το καλύτερο. Η ελπίδα ποτέ δεν πεθαίνει ..
θα ρθει κανένας συνάδελφος χημικός στην Α Ευρυτανίας ή θα τη βγάλω μόνος μου; δύο γυμνάσιοα ένα λύκειο και ένα επάλ δεν μπορώ να τα καταφέρω μόνος μου
Παράθεση από: anixia στις Αυγούστου 22, 2012, 09:06:06 pmΠαράθεση από: KONSTANTINOS30 στις Αυγούστου 22, 2012, 09:02:37 pmΠαράθεση από: giota8 στις Αυγούστου 22, 2012, 09:00:18 pmπαντα ηθελα να διδαξω χημεια! κανας ΠΕ01 η 03 υπαρχει να μπει κι αυτος να γραψει εδω?Χωρίς παρεξήγηση για τους άλλους κλάδους αλλά θεωρώ ότι η χημεία είναι η πιο μαγευτική και ταυτόχρονα ερωτική επιστήμη....!!! Χωρίς αυτήν σχέση δεν υπάρχει....!!!!!Υπάρχει κάποιος που διαφωνεί;;Ετσι ειναι ...ολα ειναι Χημεια !Λοιπόν σας καλησπερίζω και εγώ, ένας ΠΕ01 και εύχομαι καλή αρχή στο forum σας! Η παρουσία μου θεωρώ ότι καθίσταται αναγκαία για 2 λόγους: ο πρώτος είναι ένεκα συναδελφικότητας. Ο δεύτερος και μάλλον βασικότερος είναι ότι η κοπέλα μου είναι χημικός! όπως έγραψε η giota8 "....θεωρώ ότι η χημεία είναι η πιο μαγευτική και ταυτόχρονα ερωτική επιστήμη....!!! Χωρίς αυτήν σχέση δεν υπάρχει....!!!!!" Συμφωνώ giota! Διαπιστώνω θετική σκέψη,όμορφες προσεγγίσεις,απλότητα στη ζωή!Καλή δύναμη σε όλους μας και εύχομαι σύντομα σε σχολεία!