0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
OI Aσεπιτες που ειχαν μεινει(βασικες) δεν θελουν το διορισμο....εμ θα ξερανε,οτι κοβονται απο δω και στο εξης τα πενιχρα δωρα χριστουγεννων και επιδοματα Πασχα,αντε βρε ,αλλος για τη βαρκα;;;; Ξυλο που τους χρειαζεται,θα μας πεθανουν και μετα θα μας.....αξιολογησουν!!!!
Η πίκρα είναι πολύ μεγάλη. Αν δε διοριστούν ούτε οι επιλαχόντες τα πράγματα στον κλάδο μας για φέτος αλλα και για τα επόμενα χρόνια στη καλύτερη των περιπτώσεων θα μείνουν στάσιμα. Δεν έχω το κουράγιο να σχολιάσω τους σημερινούς διορισμούς , ίσως τις επόμενες μέρες αφού καταλαγιάσει ο θυμός.
Τελικά μόνος μου θα μείνω εκεί πάνω στους πρόποδες του
Παράθεση από: KERY12 στις Αυγούστου 30, 2012, 10:28:50 pmΗ πίκρα είναι πολύ μεγάλη. Αν δε διοριστούν ούτε οι επιλαχόντες τα πράγματα στον κλάδο μας για φέτος αλλα και για τα επόμενα χρόνια στη καλύτερη των περιπτώσεων θα μείνουν στάσιμα. Δεν έχω το κουράγιο να σχολιάσω τους σημερινούς διορισμούς , ίσως τις επόμενες μέρες αφού καταλαγιάσει ο θυμός.Μωρέ έχουμε ακόμη φροντιστήρια να κάνουμε από του χρόνου που θα είμαστε εντελώς άνεργοι. Κ πού να τα βρούμε κ αυτά;