0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κ εμένα που είμαι στην πρώτη δεκάδα με προσπέρασε η φάση γιατί στον νομό δε πήραν ούτε ένα χημικό. Κ μάλιστα σε περιοχή του νομού που έχει οργανικό κενό (δηλωμένο) χημικού πήραν βιολόγο αναπλητωτή κουφό........ΠαράθεσηΟι αναπληρωτες δεν καλυπτουν οργανικα κενα, αρα δε θα τον βαλουν σ'εκεινο το σχολειο. Ηλεγξες αν πηραν τον αναπληρωτη για να "μπαλωσει τρυπες" σε σχολεια περισσοτερα του ενος, οπως ειναι η παγια τακτικη ανα τη χωρα; (δε στελνουν αναπληρωτες Χημικους σε 3-4 σχολεια για να καλυψουν ωραριο - τους αναπληρωτες Βιολογους ομως τους στελνουν)ΠαράθεσηΗ αλήθεια είναι ότι δε το ήξερα αυτό. Κ γιατί δεν έδωσαν αναπληρωτή χημικό; Έχω ελέγξει μεταθέσεις διαθέσεις. Δεν πήγαν κανέναΜπορεις να παρεις τηλεφωνο το ΠΥΣΔΕ και να ρωτησεις πώς θα καλυφθει το συγκεκριμενο κενο. Ειναι δημοσιο και πρεπει να υπαρχει διαφανεια.Και τελικά ανακοινώθηκε κ επίσημα. Ο βιολόγος πήρε το κενό στο ΓΕΛ. 12 ώρες χημείας κ 8 ώρες βιολογίας. Ο αιρετός μου τα μάσαγε.
Οι αναπληρωτες δεν καλυπτουν οργανικα κενα, αρα δε θα τον βαλουν σ'εκεινο το σχολειο. Ηλεγξες αν πηραν τον αναπληρωτη για να "μπαλωσει τρυπες" σε σχολεια περισσοτερα του ενος, οπως ειναι η παγια τακτικη ανα τη χωρα; (δε στελνουν αναπληρωτες Χημικους σε 3-4 σχολεια για να καλυψουν ωραριο - τους αναπληρωτες Βιολογους ομως τους στελνουν)
Η αλήθεια είναι ότι δε το ήξερα αυτό. Κ γιατί δεν έδωσαν αναπληρωτή χημικό; Έχω ελέγξει μεταθέσεις διαθέσεις. Δεν πήγαν κανέναΜπορεις να παρεις τηλεφωνο το ΠΥΣΔΕ και να ρωτησεις πώς θα καλυφθει το συγκεκριμενο κενο. Ειναι δημοσιο και πρεπει να υπαρχει διαφανεια.
Κάνουν ότι θέλουν , τυχαία σήμερα έπεσα στην απόφαση του ΠΥΣΔΕ για τη τοποθέτηση δύο συναδέλφων σε ένα νομό. Η μία είχε προσληφθεί για τη Β περιοχή και η άλλη για τη Γ. Και οι δύο τελικά τοποθετήθηκαν στη Γ. Το κένό στη Β τι έγινε? ,το πήρε μόνιμος ή καποιος άλλος?Στη Γ περιοχή πώς εμφανίστηκαν 2 τελικά κενά.Άν καποιος πιο ψηλά είχε δηλώσει μόνο τη Γ περιοχή?( είναι πιο βολική για τους περισσότερους) γιατί του στερήσαν τη κλήση?Λογική δεν υπάρχει ή τα πράγματα είναι πιο πολύπλοκα απ ότι μπορώ να αντιληφθώ.
Γεια σας και από εμένα, Πολλά γίνονται άλλα ζητάνε οι διευθυντές άλλα κενά έχουν. Οι παλιοί διευθυντές ζητάνε φυσικούς από συνήθεια γιατί έκαναν φυσικοχημείες οι ίδιοι και βιολόγους γιατί δεν τις παίρνουν οι μόνιμοι. Σήμερα που ήμουν στην Δ/νση πήρε τηλ Δ/τής σχολείου και ζήτησε φυσικό που να κάνει και μαθηματικά.Δεν αποφασίζει το ΠΥΣΔΕ για τα κενά αλλά μόνο με τις τοποθετήσεις. Τα κενά το δηλώνουν τα σχολεία.Το έμαθα τώρα που είμαι εδώ.Εγώ θέλω να ρωτήσω. Μπορώ να αρνηθώ την βιολογία Κατ. Με έχουν στριμώξει άγρια. Οι ώρες είναι χημείες αλλά 5 ώρες Βιολ μαζί με την κατεύθυνση. Το ίδιο σε όλα τα λύκεια (3) που δήλωσα.Πέστε μου την γνώμη σας
ερώτηση: δεν βρίσκω το αναλυτικό πρόγραμμα χημείας β λυκείου (γενικής) 2012-2013έχετε κάποια ενημέρωση συνάδελφοι;
Έχει σημασία για εμάς η εφαρμογή του αναλυτικού προγράμματος στο λύκειο. Αν γίνει όπως είχε εξαγγελθεί πρόπερσι , αυξάνονται οι ώρες μας στο λύκειο σταδιακά για τα επόμενα δύο χρόνια. Για να δούμε.