0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Yπάρχει δυνατότητα να τραβήξουν επιπλέον πιστώσεις από ΕΣΠΑ;
Ε, τότε πάμε Νοέμβριο για αύξηση ωραρίου. Δεν βλέπω πια τι άλλο μπορεί να γίνει.
καθόλου αυτό δε λέω!!! φυσικά ξέρει καλύτερα από εμάς!!! Η δημοσιοποίηση όμως έφερε αντιδράσεις κυρίως από τις ίδιες τις διδε και τους διευθυντές σχολείων και δεν ξέρω και γω ποιων άλλων!!! μίλησες όμως και για βουλευτές... ότι κάναμε είδε το φως, δεν ενεργούμε υπόγεια ούτε ρουσφετολογικά!!!
Παράθεση από: tonik στις Οκτωβρίου 12, 2012, 12:04:55 pmκαθόλου αυτό δε λέω!!! φυσικά ξέρει καλύτερα από εμάς!!! Η δημοσιοποίηση όμως έφερε αντιδράσεις κυρίως από τις ίδιες τις διδε και τους διευθυντές σχολείων και δεν ξέρω και γω ποιων άλλων!!! μίλησες όμως και για βουλευτές... ότι κάναμε είδε το φως, δεν ενεργούμε υπόγεια ούτε ρουσφετολογικά!!!Δεν μίλησα εγώ πρώτος για πολιτικές παρεμβάσεις, και εγώ εδώ τα διάβασα.
Εγώ ξέρω ότι κακώς, αλλά τα κουκιά είναι μετρημένα. Δεν γίνεται να μην έχει γίνει ούτε η α' φάση στις μισές ειδικότητες της δευτεροβάθμιας και να τις στριμώχνεις σε 300 πιστώσεις γιατί κάποιοι άλλοι πίεσαν περισσότερο μέσω του τάδε βουλευτή. Αυτό είναι μπανανία, δεν είναι κράτος.