0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγνώμη που μπαίνω στα χωράφια σας ,ούσα φιλόλογος .αλλά στα λύκεια τους ήρθε εντολή να κάνουν το project μόνο οι ΠΕ02-ΠΕ03-ΠΕ04 ! Για τους βιολόγους βρε παιδιά καλά σας τα λέει η φίλη μου η anixia ....να πάτε και να κάνετε ¨φασαρία ¨με συντονισμένες κινήσεις στο υπουργείο .Αλλιώς δεν πρόκειται να σας ακούσει κανείς ..από το internet ,μην περιμένετε τίποτα !
Παράθεση από: dina 94 στις Οκτωβρίου 18, 2012, 03:24:03 pmΣυγνώμη που μπαίνω στα χωράφια σας ,ούσα φιλόλογος .αλλά στα λύκεια τους ήρθε εντολή να κάνουν το project μόνο οι ΠΕ02-ΠΕ03-ΠΕ04 ! Για τους βιολόγους βρε παιδιά καλά σας τα λέει η φίλη μου η anixia ....να πάτε και να κάνετε ¨φασαρία ¨με συντονισμένες κινήσεις στο υπουργείο .Αλλιώς δεν πρόκειται να σας ακούσει κανείς ..από το internet ,μην περιμένετε τίποτα !ΚΑι εγώ σαν βιολόγος σας λέω ότι πρέπει να κάνετε φασαρία, για να σταματήσουν οι
Λοιπόν, σήμερα είχα μία ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ συζήτηση , λόγω μη σχολείου , με πολύ καλά πληροφορημένο και αξιόπιστο άνθρωπο. Επιτέλους η ένωση χημικών έκανε παρέμβαση τις τελευταίες ημέρες , για την ποσόστωση στον ΠΕΟ4 , πολύ δυναμική από ότι έμαθα στο υπουργείο. Ας το αναγνωρίσουμε ως θετικό αρχικά και μπράβο σε όσους φωνάζοντας , γράφοντας κλπ συντέλεσαν σε αυτό. Έγινε ο σχετικός ντόρος και είναι μία αρχή. Και τώρα στο ζουμί: από του χρόνου , ο προσανατολισμός του υπουργείου είναι , τα κενά να δίνονται κατευθείαν από τα σχολεία ΩΣ ΩΡΕΣ ΑΝΑ ΜΑΘΗΜΑ , να μαζεύονται οι ώρες του κάθε μαθήματος και να γίνουν έτσι πιο αξιόπιστα τα πράγματα. Αυτό βέβαια σε απομακρυσμένες περιοχές έχει το θεματάκι του , αλλά στα μεγάλα αστικά κέντρα ΛΥΝΕΙ αρκετά καλά το θέμα των β αναθέσεων. Τώρα , όταν ένα σχολείο έχει δώσει διαφορετικά τα πράγματα γιατί ίσως κάποιος παλιός βολεύεται με ώρες που αντιστοιχούν σε άλλη ειδικότητα , είναι υποχρέωσή μας να αντιδράμε. Το μόνο μείον σε όλο αυτό είναι ότι σε μεγάλο βαθμό θα παίξει το δεύτερο σχολείο (ίσως και το τρίτο ). Ειδικότερα αν παίζει και γυμνάσιο μέσα. Όμως είναι μία θετικότατη εξέλιξη , μην τα θέλουμε όλα δικά μας και μένει να παρακολουθήσουμε αν εφαρμοστεί ΣΩΣΤΑ και χωρίς έξωθεν παρεμβάσεις. Δεν ξέχασα τους συναδέλφους , λόγω τακτοποίησης . Τα ξαναλέμε.