0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
οκ, γιώτα,θα το έχω υπόψη μου! να ξέρω αν μου πει κανένας διευθυντής ότι δεν μπορεί να με πάρει μαζί!ααα και στο εσπερινό είχαμε μια μαθήτρια, ετών 40 περίπου που κάθε βδομάδα είχαμε κι από ενα ταψί γλυκό, έτσι χωρίς λόγο! μας αγαπούσε! ναι, αντιγόνη, λογικό ειναι να κοιτάνε μωρέ μια κοπελίτσα 25 χρονών, όπως και να είναι αυτη, όταν αυτοί που βλέπουν γύρω τους είναι άνω των 45-50.. δεν είχαμε μικρότερους!
Physike13 μετά από ένα χρόνο οργανική χημεία στη
;Dνα είστε καλά βρε παιδιά, με κάνετε και γελώ....απλά, κατάλαβα ότι αν είναι να πάω σε ΕΠΑΛ, θα κάνω προηγουμένως ένα ευχέλαιο....στο Εσπερινό που ήμουν, οι κυρίες ενδιαφέρονταν να μου βρουν γαμπρό και οι κύριοι μου έλεγαν τι άντρα να αποφύγω, ακόμα θυμάμαι όμως με πολλή αγάπη τις κυρίες που ενώ μου ζητούσαν να τις μιλώ στον ενικό και ντρεπόμουν, όταν συναντιόμασταν έξω κι ήταν με παρέα, με σύστηναν ως "η κυρία μου"
Στο ΕΠΑΛ το προβληματικό,στα τμήματα οχημάτων,πάνω από το50%,είχε μάθει βαλκάνια,βαλκάνια,βαλκάνια, και ένα 15% ήξερεκαι αλκοολες και καμία διακλάδωση με εμφύλιο,το στομάχι μου ξέρει πως,απλά τους είπα δε χρειάζονται προαπαιτούμενο γνώσειςΑπό φυσική,ούτε για 5 δεν μπορουσαν
Παράθεση από: physikos13 στις Αυγούστου 23, 2012, 06:44:50 pmΣτο ΕΠΑΛ το προβληματικό,στα τμήματα οχημάτων,πάνω από το50%,είχε μάθει βαλκάνια,βαλκάνια,βαλκάνια, και ένα 15% ήξερεκαι αλκοολες και καμία διακλάδωση με εμφύλιο,το στομάχι μου ξέρει πως,απλά τους είπα δε χρειάζονται προαπαιτούμενο γνώσειςΑπό φυσική,ούτε για 5 δεν μπορουσαν